G4Media.ro

Cătălin Cîrstoiu anunță că nu se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei:…

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: George Călin

Cătălin Cîrstoiu anunță că nu se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Eu n-am nicio mâță în sac. Nu m-a prins nimeni” / Întrebat dacă i se va cere să renunțe: ”Spuneți-o dumneavoastră, nu eu. Păi ce, eu am bătut la ușă și am spus vă rog să mă puneți candidat?”

Candidatul anunțat al Alianței PSD – PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a anunțat joi, în cadrul podcastului ”Hai România” al jurnalistului Robert Turcescu că nu se va retrage din viitoarea competiție electorală.

”Nu, eu nu am de ce (n.r. să mă retrag).

Până la urmă, eu am stat bine și m-am gândit, eu nu am nicio motivație. În primul rând au fost nenumărate ședințe de coaliție în care s-a spus mergem înainte cu Cătălin”, a spus doctorul.

Întrebat ce va face dacă i se va cere să se retragă ”pentru că te-au prins cu mâța-n sac”, Cârstea a spus că nu a fost prins cu nimic.

”Dar care mâță? Eu n-am nicio mâță în sac. Nu m-a prins nimeni. Nu m-a prins nimeni cu nimic. Din punctul meu de vedere, eu nu sunt incompatibil, chiar nu sunt.

Pe mine m-a rugat cineva să particip într-o construcție pentru București. Și am acceptat. În momentul de față sunt parte a echipei Alianței PSD – PNL pentru București. Cât timp nu există ideea inversă, măi Cătăline, nu mai avem nevoie de tine…

Un pic singur cam sunt, dar asta e. Un pic singur sunt. Am simțit sprijinul lui Marcel Ciolacu și al lui Nicolae Ciucă.

Acum, cinstit, până la urmă politica asta e foarte complicată, dar până la urmă decizia e a lor, ce vor să facă vor stabilitate pentru București…

Eu vă spun un lucru, au am intrat în asta pentru că eu cred în continuare că primarul general și primarul de sector trebuie să formeze o echipă. Cu un consiliu bun, favorabil, lucrurile merg bine. Așa cum pare, Alianța asigură stabilitate, asifgură posibilitatea dezvoltării orașului, îmi oferă posibilitatea să cred că primarul general cu primarii de sector pot asigura stabilitate. Eu de asta m-am băgat să fiu managerul acestui oraș.

Dacă se schimbă optica, atunci nu mai fac eu parte din ecuația asta. Ăstea sunt principiile mele. Se schimbă optica politică, atunci eu nu mai pot face parte din ecuația asta. Înseamnă că toate principiile pentru care am intrat în această luptă nu sunt valabile pentru viitor”, a mai spus candidatul Alianței PSD – PNL.
A mai spus că dacă Ciolacu îi va cere personal să se retragă, îi va răspunde să facă el acest anunț.

”Spuneți-o dumneavoastră, nu eu”.

”Asta îi veți spune lui Ciolacu?”, a fost întrebat Cîrstoiu.

”Păi ce, eu am bătut la ușă și am spus vă rog să mă puneți candidat? Dar nu cred că se ajunge la chestiuni de genul ăsta”, a răspuns candidatul Alianței PSD – PNL.

 

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Sincer ,parcă îmi pare rău ce i se întâmplă doctorului,dar el nu intuia că acest Ciolacu cel mai mare escroc din Univers poate să-i întindă o cursă?

    • Este un hot, la fel ca ceilalți doctori care își racolează clienții din spitalele de stat. Iar unele dintre cele mai mari jafuri se petrec la spitalul universitar direcția achiziții.

  2. Nu l-a „prins” nimeni, ca PCR a parazitat toate institutiile.