G4Media.ro

Casa Albă se redeschide în aprilie pentru vizitatori / Clădirea nu a…

sursa foto: Pexels

Casa Albă se redeschide în aprilie pentru vizitatori / Clădirea nu a putut fi vizitată timp de doi ani din cauza pandemiei

Casa Albă a anunţat marţi că se va redeschide pentru vizitatori în luna aprilie după ce a fost închisă pentru public timp de doi ani din cauza pandemiei de COVID-19, relatează Agerpres, care citează Reuters.

Casa Alba va putea fi vizitată două zile pe săptămână începând cu 15 aprilie, a anunţat ea într-un comunicat, adăugând că purtarea măştii este opţională şi cei care au fost testaţi pozitiv pentru coronavirus nu ar trebui să participe la tururile ghidate.

La rândul său, Congresul SUA ia în calcul o redeschidere treptată pentru public începând cu 28 martie şi se îndreaptă către o redeschidere completă până pe 5 septembrie, scrie Washington Post, citând o sursă sub rezerva anonimatului.

Deciziile au loc ca urmare a scăderii continue a cazurilor de COVID-19 din SUA, deşi o creştere a infectărilor în Europa şi China a ridicat unele semne de îngrijorare în legătură cu posibilitatea apariţiei unui nou val de coronavirus.

„Casa Albă va continua să monitorizeze îndeaproape situaţia COVID-19 cu îndrumări bazate pe recomandările Centrului pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor din Statele Unite şi a altor oficiali de sănătate publică şi experţi medicali şi va modifica disponibilitatea… după cum va fi necesar”, a afirmat ea în comunicat.

sursa foto: Pexels

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...