G4Media.ro

Cântărețul Ozzy Osbourne se teme de o nouă operație la gât, după…

Sursa foto: Facebook / Ozzy Osbourne

Cântărețul Ozzy Osbourne se teme de o nouă operație la gât, după ce prima l-a „distrus” în urmă cu doi ani: „Sunt puţin temător. Nu sunt foarte încurajat”

Ozzy Osbourne a dezvăluit într-un interviu acordat SiriusXM că se teme de rezultatul următoarei operaţii la gât pe care trebuie să o facă, după ce intervenţia din urmă cu doi ani l-a „distrus”, relatază News.ro.

În 2019, în timp ce se refăcea după o pneumonie, muzicianul a căzut în casa lui din Los Angeles şi a suferit leziuni la spate şi gât, dislocându-i-se tijele metalice pe care le avea montate, după cum a explicat atunci soţia lui, Sharon.

După prima operaţie, în acelaşi an, Ozzy Osbourne a spus că a fost în „agonie dincolo de orice am experimentat în viaţă”.

Despre viitoarea procedură, el a declarat: „Acum am o dată stabilită pentru când voi fi operat la gât”.

Artistul în vârstă de 72 de ani a precizat că cea mai recentă operaţie „m-a distrus” şi a dat câteva detalii legat de discuţiile cu noul chirurg.

„Când l-am văzut pe tipul ăsta, a spus: «Primul nu a făcut o treabă prea bună». Nu îmi spune că mă poate readuce la normal, ceea ce nu e o scuză. Spune că poate face asta şi asta şi că îmi poate repara gâtul. La cum este acum, nu sunt foarte încurajat. Dacă se înrăutăţeşte?”, citează NME.

El a continuat: „Ştii ce? Chiar şi cei mai buni fac greşeli. Şi sunt puţin temător după prima. Sper şi mă rog că voi putea măcar să ţin un show nenorocit”.

Ozzy Osbourne, născut pe 3 decembrie 1948, în Aston (Birmingham, Anglia), supranumit „Prince of Darkness”, este interpret, compozitor şi vedetă TV. A devenit cunoscut, la începutul anilor 1970, ca vocalist al formaţiei Black Sabbath, din care a făcut parte din 1968 până în 1978. A fost dat afară din grup din cauza abuzului de alcool şi droguri.

Sursa foto: Facebook / Ozzy Osbourne

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...