G4Media.ro

Cântăreţul american Aaron Carter, fratele mai mic al lui Nick Carter de…

Sursa Foto: Facebook/ Aaron Carter

Cântăreţul american Aaron Carter, fratele mai mic al lui Nick Carter de la Backstreet Boys, a murit la 34 de ani / A avut în trecut multe probleme cu autorităţile, mai ales pentru deţinere de stupefiante şi conducere periculoasă

Cântăreţul american Aaron Carter, devenit celebru la începutul mileniului cu albumul „Aaron’s Party (Come Get It)”, a murit sâmbătă, la vârsta de 34 de ani, a anunţat site-ul TMZ, citată de News.ro

Potrivit TMZ, Aaron Carter, care era fratele mai mic al lui Nick Carter de la Backstreet Boys, a fost găsit mort în baia sa din Lancaster, în California.

Un purtător de cuvânt al Poliţiei, contactat de AFP, a declarat că o persoană decedată a fost descoperită la domiciliul cântăreţului sâmbătă dimineaţă, dar a refuzat să confirme identitatea acestei persoane. Agentul lui Aaron Carter nu a răspuns solicitărilor AFP.

Născut la 7 decembrie, la Tampa, în Florida, Carter şi-a început cariera muzicală la vârsta de 7 ani. Avea 9 ani când a lansat primul album, „Crush on You”, în 1997. Lansat în septembrie 2000, „Aaron’s Party (Come Get It)” s-a vândut în 3 milioane de exemplare în Statele Unite, devenind preferatul adolescenţilor.

Aaron Carter a participat la turnee cu The Backstreet Boys şi Britney Spears, cântând în deschiderea concertelor lor. În 2001, albumul lui „Oh Aaron”, unde cântă cu fratele său Mick, i-a adus un disc de platină.

Chiar dacă popularitatea sa s-a estompat cu vârsta, Carter a continuat să apară regulat în emisiuni televizate şi să lanseze cântece online. Dar viaţa sa privată tulbure, în special certurile pe bani între cei cinci fraţi, l-au transformat într-o pradă pentru tabloide, iar în 2011 a început o cură de dezintoxicare.

În 2013, având multe datorii fiscale, şi-a declarat falimentul. De asemenea, avusese multe probleme cu autorităţile, mai ales pentru deţinere de stupefiante şi conducere periculoasă.

La începutul acestui an, el a declarat pentru Daily Mail că vrea să nu mai fie văzut ca o „epavă”. „Nu sunt ceea ce unii încearcă să înfăţişeze”, a rugat el. „Dacă cineva vrea să mă numească epavă, atunci sunt un tren care a avut multe accidente şi a deraiat din mai multe motive”.

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. condolences

  2. A murit un ratat, wow, sufera omenirea

  3. Comentariile romanilor vs comentariile olandezilor..

    “Unfortunately, the facts of recent years already seemed to indicate a fierce struggle that this young man was experiencing inside. Terrible when what you sometimes think could happen, actually happens. I really hope that everyone, and especially people who are in the spotlight, can find a safe circle of trust around them when they are struggling. And that they then find strength to change patterns and above all: to love themselves.“

  4. Diferența între a fi civilizat sau nu.
    Poate fi teribilism infantil dar și asta întră în categoria „educatie”.