G4Media.ro

Candidaţii la Primăria Piteşti şi la Consiliul Judeţean Argeş, din partea alianței…

Sursa foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Candidaţii la Primăria Piteşti şi la Consiliul Judeţean Argeş, din partea alianței Dreapta Unită: Ionuţ Moşteanu (USR) şi Emanuel Soare (Forţa Dreptei)

Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat astăzi candidaţii la Primăria Municipiului Piteşti şi la Consiliul Judeţean Argeş, pentru alegerile locale din 9 iunie. Ionuţ Moşteanu (USR) este candidatul alianţei Dreapta Unită pentru funcţia de primar al Municipiului Piteşti, iar Emanuel Soare (Forţa Dreptei) este candidatul alianţei pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, transmite News.ro.

Ionuţ Moşteanu (USR), candidatul Dreptei Unite la Primăria Piteşti, este deputat de Argeş, la al doilea mandat, şi lider al grupului USR în Camera Deputaţilor.

”Ca parlamentar, a militat din Comisia pentru transporturi pentru deblocarea lucrărilor la Autostrada Piteşti-Sibiu şi pentru alte proiecte mari de infrastructură. În 2016, a fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor în Guvernul tehnocrat, responsabilitatea sa principală fiind rezolvarea problemelor de management din companiile aflate în subordine, printre care Tarom, ROMATSA, Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti, Portul Constanţa. Înainte de a intra în politică, a lucrat peste 20 de ani în mediul privat, în companii multinaţionale, unde a coordonat proiecte şi echipe de oameni (Scala J Walter Thompson, Connex/Mobifon, Western Union, Leo Burnett/Publicis), apoi a devenit antreprenor”, a transmis USR într-un comunicat.

”Judeţul ăsta nu este roşu. Este un judeţ de oameni muncitori, dar care s-au dat la o parte ca să se ocupe alţii de politică. Dar noi vom da această caracatiţă la o parte şi vom arăta că se poate. PNL-ul este doar o fentă, este doar un PSD pe galben. Este o onoare şi o obligaţie mare pentru mine să candidez la Primăria Piteşti, oraş în care m-am născut şi am crescut. Am făcut şi până acum, din Parlament, lucruri bune pentru Piteşti, am reprezentat cu cinste argeşenii şi m-am opus cât am putut nemerniciilor. Am vorbit dublu de la tribuna Parlamentului faţă de toţi deputaţii PSD şi PNL de Argeş la un loc pentru că eu vreau să-i reprezint pe oameni cu cinste. Voi da înapoi Piteştiul piteştenilor!”, a afirmat Ionuţ Moşteanu, deputat USR, candidat la Primăria Piteşti.

Emanuel Soare (Forţa Dreptei), candidatul Dreptei Unite la preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş, este cadru didactic universitar la Universitatea Politehnica Bucureşti, Centrul Universitar Piteşti, de peste 20 de ani, cu specializare universitară în domeniul Ştiinţelor educaţiei.

A fost prodecan al Facultăţii de Ştiinţe ale Educaţiei, Prorector pentru Relaţii internaţionale şi Director al Centrului de management al proiectelor din cadrul Universităţii din Piteşti. Fost prefect al Judeţului Argeş în perioada pandemiei, considerat un exemplu de bune practici la nivel naţional şi apreciat de experţii sanitari şi epidemiologi.

”Cu orientări politice profund liberale, nu a acceptat alianţa pe care PNL a făcut-o cu PSD şi s-a dedicat creării în Argeş a organizaţiei politice Forţa Dreptei, al cărei preşedinte ales este în prezent”, subliniază USR.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Și voi vă concurați?