G4Media.ro

Campanie de strângere de fonduri pentru Spitalul Municipal Cluj, la Universitatea Babeș-Bolyai

Campanie de strângere de fonduri pentru Spitalul Municipal Cluj, la Universitatea Babeș-Bolyai

Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai a lansat în această săptămână o campanie de strângere de fonduri destinate sprijinirii Spitalului Municipal Cluj-Napoca.

„COVID-19 forțează limitele sistemului nostru de sănătate și momentan spitalul funcționează sub o presiune considerabilă. Tocmai de aceea este datoria noastră să ne asigurăm că nivelul calității serviciilor de sănătate va rămâne unul ridicat și când valul celor care au nevoie de ajutor își va atinge maximul. Împreună vrem să le oferim celor 108 medici, 302 asistenți medicali și 197 infirmieri îngrijitori și brancardieri cele mai bune condiții chiar dacă se atinge capacitatea maximă de pacienți pe cele 351 de
paturi, respectiv 17 pe ATI”, afirmă inițiatorii campaniei, conform cărora, aceasta este una dintre cele mai importante activități comunitare organizate de Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, se arată într-un comunicat al universității.

Inițiatorii campaniei invită persoanele care doresc să sprijine financiar activitatea Spitalului Municipal Cluj-Napoca să doneze în contul RO96TREZ21621F370100XXXX deschis la Trezoreria Cluj (Cod fiscal: 4547117).

Universitatea Babeș-Bolyai mai precizează că a fost în permanență alături de membrii comunității și s-a implicat intens, încă de la începutul acestei perioade, în susținerea lor prin specialiștii care oferă sfaturi și servicii gratuite de consiliere psihologică, prin studenții care au lansat campanii preluate și extinse ulterior la nivel național, precum cele care vin în sprijinul persoanelor vârstnice prin realizarea și livrarea cumpărăturilor, prin campanii de donare de sânge sau strângere de fonduri pentru instituțiile aflate în prima linie.

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer.

Foto: UBB

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Pun si eu intrebarea de neintrebat:
    Taxe pentru ce plm mai platim?

  2. Propun sa doneze (cu facture) toti cei care sunt impotriva crestinismului, atei, liber cugetatori, libertarieni, neomarxisti, liberali si socialisti, ah uitasem si comunisti, si incultii si involuatii, si maimutele darwiniste, si aia care-si baga si scot toata ziua ca n-au altceva de facut, si aia care scuipa mucii si scursurile pe asfalt sau pe unde apuca da’ striga din toti rarunchii ca nu le trebuie Lumina Sfanta ca se umple de covid dar copii si altii calca in scuipaciunea lor, si aia care-mi fura din buzunar si din munca mea, si aia care au toooooot furat si inca mai fura (acu’ pe fata, ca se poate, e stare de urgenta n’asa?), si medicii care te lasa sa crapi de orice numai de covid sa nu fie ca atunci crapi sigur sau singur, si toti stiutorii si nestiutorii de carte dar care sunt acreditati de toti pr…ostii, asemenea lor si bugetarii care stau acasa cu salariu intreg (cica muncesc) dar ii platesc eu, care vin zi de zi la munca pentru ei, si toate hahalerele care sunt negre si in cerul gurii si in suflet numa’ sa stie ca esti la fel de negru ca ei, daca ei nu au nimic sfant, sa fie obligatoriu ca nici tu la randul tau sa n-ai nimic! Tot astia si altii ca ei sa doneze, ca au din ce! Poate asa isi mai spala din pacate in fata Domnului chiar daca nu-L au si nu-L vad si nu-L aud!