G4Media.ro

Deputatul Marius Ostaficiuc şi-a anunţat demisia din PSD / Va activa în…

Sursa Foto: Facebook/ Eugen Ostaficiuc

Deputatul Marius Ostaficiuc şi-a anunţat demisia din PSD / Va activa în grupul AUR

Deputatul Marius Ostaficiuc şi-a anunţat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, demisia din PSD, precizând că va activa în grupul AUR, transmite Agerpres.

„Vreau să vă anunţ că mi-am dat demisia din grupul PSD şi voi activa, începând de astăzi, la AUR”, a spus Ostaficiuc.

În 14 februarie, deputatul Marius Ostaficiuc a anunţat că şi-a înaintat demisia din Partidul Social Democrat pe motiv că nu se mai simte compatibil cu ”oameni care n-au demonstrat nimic şi care confundă politicul cu businessul”.

”Despărţirile fac parte şi ele din politică. După 23 de ani de la înscrierea în rândurile social-democraţiei, am luat decizia să plec din PSD. Nu mă mai simt compatibil aici, la Iaşi, cu oameni care n-au demonstrat nimic şi care confundă politicul cu businessul. Plec dintr-o filială capturată şi dintr-un partid care dimineaţa este la stânga, la amiază la mijloc şi seara la dreapta, iar a doua zi o ia de la capăt. Voi rămâne în politică, folosindu-mi energiile şi experienţa în proiecte prin care să îmi ajut în continuare patria şi oraşul căruia îi datorez totul – Iaşiul”, a transmis pe Facebook Ostaficiuc.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Fuga fuga după ciolan că acuși vin alegerile. Traseismul … eh … scopul scuza mijloacele.

    Ciuhodaru si Ostaficiuc … 2 indivizi care au mâncat banii taxe ai românilor fara daca nimic t Iași.

  2. fara să facă nimic pt Iasi

  3. Nu mai sunt locuri la PSD Iasi…?

  4. Nu-l mai băga nimeni în seamă la psdea și fuge repede după gălușca. Mergi băi omule la muncă, sunt atâția patronache care caută să angajeze!

  5. Ostaficiuc oricum e potrivit pentru AUR. Promova fel și fel de postări prin 2020 pe rețelele sociale și livra exact mesajele lui Simion, Târziu, Lulea & co. – suveranism/izolaționism, teorii ale conspirației, derapaje homofobe. Cât despre Ciuhodaru, pe lângă reușitele în materie de traseism politic, a fost doar o voce ușor mai elevată pe diversele teme abordate la nivel european comparativ cu Șoșoacă și Simion. Dar ideile exprimate erau similare cu ale celor doi menționați anterior. Sunt curios cât mai durează până-i recrutează ăștia și pe Florin Roman, Robert Sighiartău, Daniel Gheorghe, Titus Corlățean, Daniel Ghiță și Radu Cristescu.