G4Media.ro

București: Un bărbat de 29 de ani a atacat cu bucăți de…

sursa foto: captura video

București: Un bărbat de 29 de ani a atacat cu bucăți de piatră cubică echipajul Poliției Locale, aflat la intrarea în Pasajul Unirii

Incident în această dimineață în București, la Pasajul Unirii. Un bărbat în vârstă de 29 de ani a atacat cu bucăți de piatră cubică echipajul Poliției Locale, aflat la intrarea în pasaj, pe sensul dinspre Piața Universității către Bulevardul Dimitrie Cantemir. 

Extrem de recalcitrant, agresorul a fugit de la fața locului, fiind, ulterior, prins în Centrul Vechi, identificat și predat polițiștilor Secției 14, care au efectuat cercetări la fața locului pentru distrugere și tulburare a ordinii si liniștii publice.

sursa foto: captura vide

Agentul care se afla în misiune de monitorizare a traficului din zonă nu a fost rănit, însă două dintre geamurile laterale și luneta autospecialei în care acesta se afla au fost distruse. 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

  1. Dacă nu are probleme psihice e posibil ca actiunea agresorului sa aibe la baza unele abuzuri ale politistilor locali,care unii dintre ei,s-a dovedit,sunt nepregatiti sau corupti.

  2. Chiar si daca ar avea la baza unele abuzuri, tot despre probleme psihice e vorba. Unul intreg la minte nu procedeaza asa, oricat ar fi de suparat.

  3. Probleme cu capu