G4Media.ro

București, sectorul 4: Restricţii de trafic pe şoseaua Berceni, încep lucrările la…

București, sectorul 4: Restricţii de trafic pe şoseaua Berceni, încep lucrările la noua staţie de metrou

Luni 18 ianuarie încep lucrările la noua staţie de metrou care va fi construită pe Şoseaua Berceni, iar timp de 45 de zile circulația rutieră în zonă va fi restricționată pentru devierea reţelelor de utilităţi, transmite Agerpres. În toată această perioadă, cele două benzi de circulaţie de ieşire din Bucureşti vor fi închise, iar traficul va fi restricţionat pe o lungime de 500 de metri între sediile companiilor Toyota şi CanPack.

Noua staţie de metrou care se va întinde pe o lungime de 1,6 kilometri va fi construită între staţia Berceni, actualul capăt de linie al magistralei 2 de metrou, şi Şoseaua de Centură.

Va fi o staţie de metrou la suprafață, formată dintr-o clădire cu subsol, parter şi două etaje. Stația va avea şase zone pietonale, două dintre acestea vor fi situate pe partea opusă a Şoselei Berceni, fiind asigurată legătura printr-un pasaj pietonal subteran.

În imediata apropiere va fi amenajată o parcare de tip park&ride pentru a fi folosită de toţi cei care vor să ajungă în centrul Capitalei şi folosesc ca mijloc de transport metroul, precizează sursa citată. (Foto: Stație de metrou / Metrorex)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Șia bagat Drulă coada, sunt sigur.
  Acusi uneste stația cu Fundenii din S2

 2. Deja !? Fără consultanță care să coste 25% din valoarea lucrării și fără studii de fezabilitate de alte 25% ?! Cucoana cred că face spume și stați s-o vedeți cum va face când va ajunge metroul la nea Pandele in bătătură…

 3. Primarul Băluță e PNL-ist sau USR-Plus-ist ? Nu, e om serios, își respectă promisiunile și…. ghinion, e PeSeDe.

  • lasa abureala , metroul nu tine de primarie! ar vrea Balutza sa sifoneze ceva fonduri acolo, BALESTE de-a dreptul cred. trebuie sa isi scoata „investitiile” din campanie.

  • „își respectă promisiunile”
   Balescule, tu esti?
   Ca la slogan corespunzi…

 4. Proiectul ăsta implică și locuri de muncă noi. Pe criza asta care va lovi în toate categoriile sociale, e binevenit.

 5. Doar 500 de metri de trafic restricționat. Bun așa.

 6. Sectorul 4 dă clasă celorlalte sectoare din București.

  • Metroul e al ministerului transporturilor, nu al primăriei. N-are nicio legătură primăria cu proiectul ăsta.

 7. Cum face un psdist treaba gata sifoneaza banii, cand nu face e naspa, dracului sa va inteleaga, de aceea merge romania asa

 8. Pasarela de la statia de metrou Berceni este terminata din luna septembrie (2020) si nu este inaugurata nici acum, motivul… trebuie sa o colanteze primarul Baluta cu „made in Sectorul 4”!
  Inainte de alegerile locale primarul Baluta spunea ca e posibil sa nu fie gata pasarela la timp din cauza ca intarzie furnizorul cu aducerea lifturilor, insa acestea erau deja montate din august, verificate si functionale!
  Primarul Baluta e cel mai tare!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.