G4Media.ro

București, primul Târg de Crăciun care și-a închis porțile înainte de Anul…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

București, primul Târg de Crăciun care și-a închis porțile înainte de Anul Nou: „Peste 900.000 de vizitatori, două sute de artiști, meșteșugari, artizani, colinde și concerte au transformat Piața Constituției într-una dintre cele mai căutate destinații din Capitală”/ Fotogalerie

Primul Târg de Crăciun din România care și-a închis porțile imediat după Crăciun, înainte de Revelion, este cel din București, organizat de Primăria Generală a Capitalei în Piața Constituției.

Mai precis, Târgul de Crăciun din București s-a desfășurat în perioada 20 noiembrie – 26 decembrie 2022, cu sprijinul unor parteneri privați.

Primarul Nicușor Dan a transmis, după închiderea Târgului, că peste 900.000 de vizitatori, două sute de artiști, meșteșugari, artizani, colinde și concerte „au transformat Piața Constituției într-una dintre cele mai căutate destinații din București în perioada sărbătorilor de iarnă”. 

„Pe scena din Piața Constituției au urcat artiști precum Andra, Orchestra Naţională Valahia, soprana Felicia Filip, IRIS Cristi Minculescu, Valter şi Boro, Lupii lui Calancea, Ducu Bertzi, Mircea Baniciu, Paula Seling, Narcisa Suciu sau Nicu Alifantis. Nu au lipsit nici colindele sau nume consacrate ale muzicii corale, precum Corul de Copii Radio, ansambluri folclorice şi formaţii de alămuri, dar şi coruri de copii şi grupuri vocale ale unor şcoli şi licee din Bucureşti înscrise în Programul Naţional Cantus Mundi”, a scris Nicușora Dan pe contul său de facebook.

FOTOGALERIE de la deschiderea Târgului (noiembrie): 

La Cluj Napoca, Târgul de Crăciun organizat de Primărie în Piața Unirii a început în 18 noiembrie și își închide porțile după noaptea de Revelion (31 decembrie).

La Craiova, Târgul de Crăciun organizat de Primărie a debutat în 11 noiembrie și își va închide porțile în 8 ianuarie 2023.

La Sibiu, Târgul de Crăciun și-a deschis porțile în 11 noiembrie și se va închide în 2 ianuarie 2023.

La Timișoara, Târgul de Crăciun s-a deschis în 1 Decembrie și se va închide în 2 ianuarie 2023.

La Iași, Târgul de Crăciun s-a deschis de 1 Decembrie și se va închide în 31 Decembrie.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Doar la Craiova se mai ține târgul de Crăciun la 2 săptămâni după Crăciun. 🤡

  • Sa fie atmosfera faina sa se bucure lumea de luminițe, nu aiurea sa se închidă târgul cât mai repede și lumea sa intre în depresie înainte de Anul Nou

 2. Trebuia chemat și căruță cu copii sa facă și el un ban.

 3. Pavaj spart, plin de băltoace, vânzători plictisiți sau agasati ca nu_si vând marfa, atmosfera dezolanta într-un București mizerabil. Mergeți și către Teatrul Național, un decor stradal mizerabil, de lumea a treia.

  • Din cauza lipsei de coordonare intre primariile de sector si pmb. De acolo miseria de pe asphalt, blocurile gri neanvelopate…
   Am vrut descentralizare?
   Mie mi se pare ca absolut toti asteapta sa fie coordonati de cineva „de sus” – din aia care apar zi de zi in media sa ne spuna ce bine e

  • Cristina nu pare genul de pers. oana care sa stie ca un functionar public care administreaza efectiv bucurestiul nu poate fi inlocuit usor chiar si dupa o evaluare negativa.
   Politicienii, primarii, consiliul local impart banii, dau directia.
   Treaba `o face doar` ăia căruia ii iese si lui ceva.
   Ca doar nu e la serviciu doar pentru salariul lunar.

 4. Primul târg la care am vazut mașini parcate le spatiul verde de pe mijlocul bulevardului, cel care desparte benzile pe fiecare sens, spre Mariott.
  Politia locala a înfrânt

  • Sectorul 5? Coordonat de Piedone?
   Presupun ca scrie o carte acum – baiatul lui din p$d o cumpara pe toata

 5. Eu = postac