G4Media.ro

București: Jandarmii au controlat bagajele voluminoase ale protestatarilor AUR, aflați în zona…

sursa foto: AUR/Facebook

București: Jandarmii au controlat bagajele voluminoase ale protestatarilor AUR, aflați în zona Ambasadei Austriei

Jandarmii bucureşteni anunţă că au controlat bagajele voluminoase ale participanţilor la protestul organizat de Alianţa pentru Unirea Românilor, vineri seara, în apropierea Ambasadei Austriei la Bucureşti.

Într-un comunicat al Jandarmeriei Capitalei, sunt respinse informaţiile conform cărora jandarmii ar fi percheziţionat persoanele prezente la adunarea publică, relatează Agerpres.

Jandarmii prezenţi în dispozitivul de ordine şi siguranţă publică au făcut un control sumar al bagajelor voluminoase ale participanţilor ca o măsură de siguranţă, indică sursa citată.

Potrivit comunicatului, în conformitate cu prevederile art. 27, pct.3, lit. c din Legea nr. 550/2004 privind organizarea şi funcţionarea Jandarmeriei Române, „în exercitarea atribuţiilor, personalul militar al Jandarmeriei Române are dreptul să efectueze control corporal preventiv asupra persoanei şi bagajului acesteia, în următoarele situaţii: persoana participă la manifestări publice sau în alte locuri în care este interzis accesul cu arme, produse ori substanţe periculoase”.

Reamintim că liderii AUR au organizat, vineri, la ora 18,00, un protest în faţa Ambasadei Austriei la Bucureşti din Strada Dumbrava Roşie, la care participă liderul AUR, George Simion, parlamentari, membri şi simpatizanţi ai partidului.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Repede au iesit pomanagii electoral🤮 ei oricum vor roexit!🤢tot pesedisti sunt si aiuristii!

  2. Păi aveau bagaje voluminoase pentru că or fi aduși de pe cine știe unde. Bucureștenii n-or mai participa la așa ceva. Deși, totuși, pentru 10 lei și o pungă de aurolac, găseau figuranți prin canalizări. Cum fac și verișorii lor, pesediștii.

  3. La cap trebuiau controlati

  4. Ce au găsit ? Dolari și mașina de scris ?

  5. La ceilalti era 50 de lei sedinta de 3-4 ore,daca era frig!!!