G4Media.ro

BREAKING VIDEO Soția lui Navalnîi acuză autoritățile ruse că l-au otrăvit pe…

Sursa foto: Captură video – Youtube / Алексей Навальный

BREAKING VIDEO Soția lui Navalnîi acuză autoritățile ruse că l-au otrăvit pe opozant cu Noviciok și că i-au ascuns cadavrul, pentru a dispărea urmele agentului neurotoxic

Soția lui Alexei Navalny a publicat o declarație video despre moartea soțului ei, în care a acuzat autoritățile ruse că i-au ascuns cadavrul, spunând că încă așteaptă ca urmele de Novichok – un agent neurotoxic – să dispară din corpul său, relatează Sky News.

De asemenea, Iulia Navalnaia a promis că îi va numi pe cei implicați în moartea sa și că va afla de ce a fost ucis.

„Vreau să trăiesc într-o Rusie liberă, vreau să construiesc o Rusie liberă. Voi continua munca lui Alexei Navalnîi”, a declarat ea.
„Vladimir Putin mi-a ucis soțul”, a adăugat ea.

Kremlinul a negat implicarea în moartea sa.

Comentariile sale au fost făcute după ce purtătorul de cuvânt al lui Navalnîi a declarat că mama și avocatul său au fost împiedicați să vadă cadavrul său la morgă în această dimineață.

Navalnîi, care a fost cel mai important opozant politic al lui Vladimir Putin, se afla în spatele gratiilor de când s-a întors la Moscova, după ce s-a recuperat în Germania în urma otrăvirii cu un agent neurotoxic în 2021.

El a murit vineri la o colonie penală din Arctica, autoritățile ruse spunând că s-a prăbușit la pământ după o plimbare de dimineață.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

 1. inexplicabil de stupid gestul domnului de a se întoarce în ruzzia știind foarte bine ce se va întâmpla… păcat de el, un dizident viu în afara granițelor e mult mai valoros decât unul mort în temnițele patriei-mamă

  • @ Pardon – Atat vezi? Stupid? Nu stiu de ce, dar parca am impresia ca ti-am mai raspuns eu de gestul de sacrificiu al lui Navalnii. De martiriu ai auzit vreodata?

  • Da, e La ce ajută? Vor trece 2-3 ani și lumea va uita și de el, ce folos are să moară degeaba? Pentru idealuri uitate sub talpa lui Putin?

   Da, am AUZIT de conceptul de martir, am AUZIT de gestul de sacrificiu, dar sacrificiu pentru ce, în beneficiul cui? Nu e mai util să rămâi în viață? Nu mai bine avea încă 20-30 de ani de viață în care chiar să faci ceva?

   E ca și cum toată opoziția anti FSN din țara asta s-ar aduna sub un lider carismatic, promițător, iubit de public care… s-ar sinucide.

   Faptul că AM AUZIT de conceptul de martir nu face cazul de față mai puțin stupid, mi-am ales foarte bine cuvintele, mulțumesc

  • Hai să ne mai folosim neuronii în loc să ne oprim la cuvinte mari care înseamnă fix nimic cum ar fi „martir” sau „sacrificiu” după care să nu mai gândim nimic și gata, am rezolvat situația