G4Media.ro

BREAKING Toate școlile și grădinițele din orașul Buzău intră în sistem on-line…

BREAKING Toate școlile și grădinițele din orașul Buzău intră în sistem on-line două săptămâni. Buzăul, primul mare oraș care ia această măsură din cauza exploziei de covid

Toate unitățile de învățământ din orașul Buzău și alte 16 localități din județ care au minim incidenţa de cazuri COVID-19 de 7,5 la mia de locuitori îşi suspenda cursurile la clasă începand din 19 octombrie 2021, timp de 14 zile, anunță Rador.  Decizia a fost luată luni după-amiază de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Buzău.

Buzăul devine astfel primul mare oraș în care școlile sunt închise pentru două săptămâni din cauza exploziei de cazuri de Covid.

Incidența în municipiul Buzău este de 10,72 cazuri la mia de locuitori, potrivit INSP.

Potrivit conducerii Prefecturii Buzău incidenţa este în creştere la nivel de judeţ, care în acest moment este de 6,30 cazuri de infectare cu COVID-19 la mia de locuitori per judeţ.

De remarcat diferența de tratament în cazul Bucureștiului și Ilfovului, unde incidența cazurilor de covid este peste 16 cazuri la mia de locuitori. În ambele zone, închiderea școlilor, propusă de experții sanitari din Direcția de Sănătate Publică, a fost refuzată de autorități.

Foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Buzăul devine primul… ce? :)))))

 2. Prune multe la buzau anul asta. Trebuie facuta tuica. Scoala dupa.

 3. 2 oameni normali la cap, unul in Buzau si unul in Bacău.

  • Ești vaccinat?

  • Ai vorbit,ai copii? Stai cu ei acasă…

 4. Hai ca s-a schimbat schimbarea. I-a tinut fix o ora, acum au revenit. Iar la scoala cu ei. Tocmai cand scuturasem leptopul de praf, ma cautam de parola… Zici ca sunt niste oi bete care nu stiu stanga de dreapta!

 5. Mai sunt unii habarniști care o dau pe miștocareala. Vai mama voastră, să vă rugați, să nu vă îmbolnăviți. Școlile cea mai mare sursă de infectare, dar e bine așa că sunt mulți p….

 6. [18.10, 19:01] Update:
  Hotărârea cjsu se anulează. Rămân în on.line școlile care au fost aprobate de isj conf art 3(2) din ordinul comun ME și MS.
  [18.10, 19:01] Copiii vaccinați vin mâine la școala.

 7. Informația nu este adevărată. S-a propus acest lucru, insa nu se va intra în varianta online. Se continuă activitatea ca și pana acum.