G4Media.ro

DOCUMENT Notele de la simularea examenelor de Evaluare Națională și BAC 2019…

sursa foto: Pexels

DOCUMENT Notele de la simularea examenelor de Evaluare Națională și BAC 2019 pot fi trecute în catalog – a stabilit Ministerul Educației. Ordinul privind simularea la clasele a VII-a, a VIII-a, a XI-a și a XII-a a fost publicat în Monitor

Notele de la simularea examenelor de Evaluare Națională și BAC 2019 pot să fie trecute în catalog, la cererea elevilor sau a părinților. Decizia apare în ordinul care stabilește organizarea simulărilor anul acesta și pentru elevii de clasa a VII-a, ordin care a fost publicat în această dimineață în Monitorul Oficial. Elevii de clasele a VII-a și a VIII-a vor susține peste 2 săptămâni simularea examenelor de Evaluare Națională 2019.

Ministerul Educației a publicat în Monitorul Oficial, în această dimineață, ordinul ministrului Ecaterina Andronescu ce prevede organizarea simulărilor de Evaluare Națională la clasele a VII-a și a VIII-a în perioada 11 – 13 martie, precum și organizarea simulărilor de BAC 2019 la clasele a XI-a și a XII-a în perioada 18 – 21 martie.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează