G4Media.ro

BREAKING Președintele Iohannis condamnă violențele de la proteste: Intolerabile și complet de…

BREAKING Președintele Iohannis condamnă violențele de la proteste: Intolerabile și complet de neacceptat sunt manifestările violente, extremismul, xenofobia, toate acestea ascunse grosolan în spatele unor revolte îndreptate împotriva unor măsuri menite să protejeze viața și sănătatea tuturor

Președintele Klaus Iohannis a condamnat marți, în termeni duri, protestele violente cu accente xenofobe și extremiste care au avut loc în seara precedentă în mai multe orașe din țară, despre care a spus că sunt ”intolerabile și complet de neacceptat”.

”Condamn cu fermitate orice încercare de a captura politic protestele pentru a le transforma în vectori de propagare a urii, xenofobiei și antisemitismului. Politicienii, indiferent de partidul din care provin, au o responsabilitate uriașă în aceste momente dificile pentru țara noastră”, a precizat șeful statului într-o declarație de presă transmisă redacției.

El a mai spus că fricile, temerile și nemulțumirile românilor, în această perioadă extrem de dificilă, sunt firești și îndreptățite.

”Știu că este din ce în ce mai greu, știu că suntem obosiți după mai bine de un an de criză sanitară. Știu că este descurajant că restricțiile nu pot fi încă ridicate, deși cu toții ne-am dori ca acest lucru să fie posibil imediat. Din păcate, aceste măsuri sunt singurele care ne pot ajuta să reducem răspândirea coronavirusului. Cu cât le respectăm mai bine, cu atât mai scurtă va fi perioada în care este necesară impunerea lor”, a mai precizat președintele.

Declarație de presă integrală a președintelui Klaus Iohannis, transmisă de Administrația Prezidențială:

România este o democrație funcțională și matură, în care libera exprimare a opiniilor este garantată. Libertatea de gândire nu poate fi îngrădită, toți avem dreptul la opinie și dreptul să ne-o putem exprima public. Acesta este un principiu nenegociabil și fundamentul unei societăți libere.

Demonstrațiile și protestele sunt firești, legitime și fac parte din structura oricărei democrații funcționale.
Intolerabile și complet de neacceptat sunt manifestările violente, extremismul, xenofobia, toate acestea ascunse grosolan în spatele unor revolte îndreptate împotriva unor măsuri menite să protejeze viața și sănătatea tuturor. Inclusiv ale celor care protestează și neagă efectele dramatice ale unei pandemii care a îmbolnăvit peste o sută de milioane de oameni și a răpus milioane de suflete la nivel global.

Condamn cu fermitate orice încercare de a captura politic protestele pentru a le transforma în vectori de propagare a urii, xenofobiei și antisemitismului. Politicienii, indiferent de partidul din care provin, au o responsabilitate uriașă în aceste momente dificile pentru țara noastră.

Violența, instigarea la nerespectarea legii, la comportamente care pun în pericol viața românilor, extremismele de orice fel promovate în numele dreptului la liberă exprimare sunt toxice și nocive. Ura și violența nu duc niciodată la rezultate constructive pentru societate și, în mod cert, aceste comportamente reprobabile nu reprezintă România.

Țara noastră a reușit până acum să depășească toate așa-numitele valuri ale pandemiei tocmai pentru că cetățenii, în marea lor majoritate, au înțeles necesitatea măsurilor, le acceptă, le respectă și le mulțumesc pentru asta.

În același timp, fricile, temerile și nemulțumirile românilor, în această perioadă extrem de dificilă, sunt firești și îndreptățite. Știu că este din ce în ce mai greu, știu că suntem obosiți după mai bine de un an de criză sanitară. Știu că este descurajant că restricțiile nu pot fi încă ridicate, deși cu toții ne-am dori ca acest lucru să fie posibil imediat.

Din păcate, aceste măsuri sunt singurele care ne pot ajuta să reducem răspândirea coronavirusului. Cu cât le respectăm mai bine, cu atât mai scurtă va fi perioada în care este necesară impunerea lor.

Aceasta este o alegere pentru viață, pentru viața și sănătatea cât mai multor români. Sunt deja mult prea multe familii din România care au pierdut pe cineva drag din cauza acestui virus teribil. Eforturile și sacrificiile tuturor, chiar dacă sunt foarte grele, salvează vieți, salvează viețile celor dragi nouă.

Nu există altă alternativă pentru a stopa o creștere galopantă a numărului de îmbolnăviri, care ar duce la blocarea sistemului sanitar, cu consecințe dintre cele mai dramatice.

Virusul nu are culoare politică, nici opinii. Acționează fără discernământ și infectează oamenii indiferent dacă aceștia cred sau nu în existența sa. De aceea această pandemie este atât de periculoasă, pentru că toată lumea este expusă infectării, iar cei mai vulnerabili dintre noi riscă să facă forme extrem de grave. Dar nimeni nu este complet ferit în fața COVID-19, nici măcar tinerii.

Singurele căi prin care vom stopa această pandemie sunt, pe de o parte, restricțiile menite să stopeze mobilitatea și aglomerările umane iar, pe de altă parte, vaccinarea.

Vestea bună este că, în România, campania de vaccinare este bine organizată și accelerează în fiecare zi.
Vedem deja în țările care au fost puternic afectate de pandemie și care au vaccinat o bună parte din populație cum imunizarea influențează în bine rata de infectare.

După un an de luptă cu această teribilă pandemie începem, așadar, să întrezărim finalul și speranțele noastre că această perioadă grea se va încheia curând sunt pe deplin justificate și îndreptățite.

Trebuie să mai avem puțină răbdare și să trecem împreună, așa cum am făcut-o de fiecare dată, peste această situație de criză. De aceea, în aceste momente solidaritatea este atât de importantă.

În același timp, autoritățile responsabile cu gestionarea pandemiei trebuie să facă mai mult, să dialogheze mai mult cu oamenii, să le explice de ce au fost implementate unele măsuri, care este eficiența și eficacitatea lor, ce sperăm să se întâmple și, mai ales, să le ofere milioanelor de români care respectă măsurile, fac sacrificii și renunță temporar la confortul și libertățile lor, un orizont de timp rezonabil la care speră că aceste măsuri vor produce efecte și vor fi ridicate.

Într-o pandemie în care singura certitudine a fost incertitudinea, toți facem greșeli. Nu au existat rețete certe, ci doar o adaptare permanentă a măsurilor pentru a câștiga un război inegal cu un virus a cărui principală componentă este impredictibilitatea.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

49 comentarii

 1. Pai ce facusi greaca roșie?!!! Pe 10 august nu erau jandarmii vinovați cd vroiau protestatarii sa intre în Guvern? Scuze,astia nu sunt pe placul dvs dom’pres

  • *cu geaca…

  • Compari 10 August cu mizeria bombardierilor de aseara? Vai de mintea ta

  • Se referă la tâmpiții care au scandat lozinci xenofobe, nu știi să citești?

  • Inaintea guvernului lukovid iohannis zicea ca psd vinde ardealul ungurilor, motiv pt care a fost amendat si aspru criticat
   acum zice ca traditionalele manifestari xenofob-sovine romanesti sunt inacceptabile
   portret de politician roman

 2. Corect. Eu l-am votat.

 3. invatati sa comunicati , dati cu bata in balta de fiecare data cand iesti sa sustineti vreo prostie dea lui arafat !

  • Iohanis, 2 stai jos!
   Animalul politic este tot in functie? Costel alexe ce mai face, bine? Vela in restaurantele de lux (boliduri de boliduri in fata terasei) bine mersi, DNA in moarte clinica, toate pelerinajele au fost facute fara vreo sanctiune concreta, 10 august idem…si liata continua.

   Lumea este satula de asazisele voastre masuri, reforme, si tot ce ati promis in campanie. Zero.

   Cum sa va respectam?

   Violenta nu este o solutie, protestele trebuie sa fie pasnice, dar dubla masura este la voi. Si lumea este exasperata.

   A inchide intro cusca, asta devine si propria casa daca nu poti intra si iesi cand vrei, nu este nici un fel de masura. Este privare de libertate.

   A inchide tarabe in piata, pentru ca nu se respecta acolo niste reguli, la fel nu este o solutie, este o pedeapsa. Prost directionata.
   Nu am auzit nici pana azi a cui a fost ideea, si nu am auzit responsabilitatea de a va cere scuze ca a fost o masura dobitoaca de.a dreptul. (Malluri deschise)

   Apoi cum sa inchizi alimentarile la 18.00. Chiar si la 100 la mie procent de infectare, oameni trebuie sa si faca cumparaturi. (Cu atat mai mult intr.o tara fosta comunista, unde oamenii refuleaza prin cumparaturi).
   Ati fost ieri la supermarchet de cartie sa vedeti acolo distare sociala la 17.00.

   Primavara cand se incalzeste vremea, creste ziua, fortezi oamenii sa stea inchisa in casa dupa o iarna mohorata. Oamenii au nevoie de ideea ca dc vor sa se plimbe pot sa se plimbe. Ai inchide in casa este prostie. Cand au fost petreceri, nimic simtitor, cand da sa se incalzeasca vremea, stai in casa in loc sa te plimbi pe faleza.

   Ce sa mai zis de centrele duble de vaccinare, de gheorghita care a aparut de n spe mii de ori la tv, dar efectiv ca un militar bine instruit a tinut totul secret. Ce credibilitate va avea acest indiviz in fata celor care si asa nu prea aveau incredere in vaccine. Dubla masura.

   Prea multe de scris iohanis.
   Ai ramas repetent, din pacate.

   Ps. Nu mai trata cu dubla masura populatia care deja este exasperata.

   Si lasati oameni sa se plimbe pana la ce ora vor si la fel alimentari nonstop. Aplicati amenzi celor de sus, nu mai jigniti multimea, fara dubla masura, si in cele din urma lumea va va respecta.

   Tot ce aud este ca protestatarii sunt huligani, da asa este dar nu este vina lor ca asta sunt este tot vina voastra a politicienilor care ati facut legile zeci de ani, si indiferent cum sunt nu trebuie marginalizati si stigmatizati ci educati si protejati.

  • Pe cine sa educ eu, bai? Pe individul ala de vreo 30 de ani care facea semne obscene la TV? Sa-l si protejez eu, zici? Serios? Dar familia lui data ce-a facut? Dar prietenii lui ce-au facut? Dar familia lui formata ce-a facut? Dar colegii lui de munca ce-au facut? Dar seful lui de munca ce-a facut? Dar el ce-a facut? Dar profesorii lui ce-au facut? La 30 de ani cam greu schimbi omul si scuza-ma dar poti sa te pregatesti sa-i protejezi pe altii de el de acum. Ca este cam tarzior sa te apuci sa-l educi si sa-l protejezi ok?

  • Dar duhovnicul lui ce-a facut? Dar psihologul lui ce-a facut? Dar politia ce-a facut? Dar justitia ce-a facut? Dar toti scriitorii pamantului care au umplut lumea asta de carti sa se educe domnul om ce-au facut de nu s-au prins de el nici cele mai elementare lucruri? Zi! Toti, dar absolut toti, au rolul lor in educatia unui om. Nu au facut nimic? Nasol.

 4. Cine este acest, Iohannis!!??

 5. *cu geaca…

 6. Singurii avantajati de această ” pandemie” sunt politicienii cu oamenii lor de afaceri, BigFarma, medicii care primesc 500€+ la salariu …să tot dureze pandemia.
  Micile afaceri din alte domenii privesc cum li se duce TOTUL de râpă….acele programe de ajutorare sunt doar scriptic.

  Pacienții cu alte probleme de sanatate, mor cu zile.

 7. Singurii avantajati de această ” pandemie” sunt politicienii cu oamenii lor de afaceri, BigFarma, medicii care primesc 500€+ la salariu …să tot dureze pandemia.
  Micile afaceri din alte domenii privesc cum li se duce TOTUL de râpă….acele programe de ajutorare sunt doar scriptic.

  Pacienții cu alte probleme de sanatate, mor cu zile.

 8. Pe se de, pé sé dé, cum e cu scolile in Franta, ca lumea a uitat?

 9. sa stiti ca nu am uitat cand fugareati asimptomatici pe strada tot din zelul stupid al lui arafat !

 10. Măi Gaulei_terule klauSS, în Ianuarie 2017, cum a fost? Ca să nu mai pomenesc și de 10 August. Acum că ți-ai instaurat dictatura în colonia Romanica, și supușii se razvratesc, se pare că nu îți place, îi catalogați ca fiind teroriștii, extremiști, dar în realitate sunt condamnați de guvernul tău, la ÎNFOMETARE ȘI MOARTE.

 11. O alta problema la propaganda asta , este , postul de tv România TV , cu un patron urmărit internațional. Cat timp exista, seamănă ura i agitație printre telespectatorii lor , în medie bătrâni și mai puțin bătrâni care la rândul lor transmit ceea ce vad copiilor și ii îndeamnă sa creadă ca ceea ce se întâmplă este ok .

 12. e intolerabil ca neamtu schiaza si tara arde

 13. Joshanis ai obosit și tu? Treci la sky, sau dute acasă, în fine cine ești tu? Sunt oameni care muncesc 7 zile din 7 și se duc acasă seara cu jumătate din masa care o da patronul la restaurant sa aibă ce manca soția adoua ca este în creștere copil. Poate vede cineva cum s-a ajuns în România

  • neamtzu n-are copii ca lui nu ii plac oamenii, ii plac banii si vacantele

  • Sa stii ca chiar esti! Cine altcineva, daca nu o mizerie de om, ar putea sa-i reproseze ca nu are copii unuia care NU poate avea din motive medicale…

 14. Ca toate aceste masuri sa fie respectate trebuie tu ca guvern in primul rand sa acorzi ajutorul populatiei,a celor ce au pierdut serviciul ,vezi in special HORECA sau afacerea in calitate de PFA cum se face in toate tarile EU,cate firme sa-u inchis?au primit ajutor de la stat?NU!!!Atunci cum poti fi atat de ipocrit incat sa iesi si sa faci declaratii de genul asta?Esti presedinta,ajuta-ti poporul!!!Poporul voteaza cu cine il ajuta nu cu cine il inchide,clar Iohanis?!

 15. A iesit si ,,, domnu ,,,, …
  Nu este la schi, sau plecat la Sibiu …
  Oameni dragi , treziti-va, niste oameni care nu le pasa de voi , isi bat joc de voi …
  Si nici macar nu au curajul sa vorbeasca cu populatia, sa explice de ce fac asta …

 16. Iohannis le explică de un an si ceva tolomacilor ce si cum cu igiena, dar nu ai la cine ! Pe Tolomacii ușor de manipulat ii stim de multă vreme ca au mai ieșit ei in decor arătându-si prostia dea lungul si latul ei , dar de la un protest antirestrictii sa ajungi la ură de rasă , sovinism și alte mizerii , reiese clar că sunt manipulați de interese meschine etc și SRI ul ar trebui să verifice ale cui interese au fost reprezentate si cine are interes pentru a destabiliza acum aceasta țară !?

 17. A aparut dictatoru’ sa ameninte! E clar, democratia scartaie rau in Ro, meritam un regim dragnea 2, mai prost, mai ca la țară, garantat ciolaku.
  luis, a310, andrei, avram iancu®, v-ati udat citind ce am scris?

 18. Iara „condamni cu fermitate” (asociere pleonastica tipica unui limbaj de tip sistemic; inainte si dupa ’89) sau, o dai de fiecare data cu: „manifestările violente, extremismul, xenofobia”. Vezi ca suntem in in 2021, nu in urma cu 100 de ani daca nu te-ai trezit…
  Tu si alti „profesorasi”, aia ‘tiligentii de la grupul de strategie, sunteti atat de indoctrinati ca nu mai vedeti realitatea. Mai iesiti si voi din garnizoana, pe strada ca a venit primavara, vedeti cum mai este cu viata sociala, mai intrati prin magazine, dialogati cu cetatenii, ii mai intrebati una alta etc.
  Nu ca sunt de acord cu acei manifestanti dar acestia sunt pericolul suprem pentru voi, nu aia care au devalizat/si devalizeaza Romania ?
  Iar cu alte cuvinte, cine mai are de gand sa critice autoritatile, sa protesteze, sa-si bage mintile in cap ca altfel ia amenzi „fara numar”.
  Profesore, ca de fiecare data, in fiecare regim mizerabil de dupa ’89 constat ca Cetatenii acestei tari au numai Obligatii iar ra.hatii de politicieni, adica voi aia imaculati, care faceti pe patriHOTII, aveti numai si numai Drepturi !
  MARS la locul tau, ala, cica de gandire strategica… dezatruoasa… MARS !

 19. Foarte bine, acesta este rolul unui președinte, să protejeze cetățenii și să condamne xenofobia, rasismul și violența.

  Cei care au scandat lozinci extremiste ar trebui să răspundă conform legii. SRI ce păzește? Parchetele nu se autosesizează? Să facă bine și să-nceapă munca.

  • La cules de stuf cu ei, mama lor de banditi!!!

  • vai de capul nostru, uitati aici exemplu de roman adevarat, verde, dac ortodox,cum cere ea sa vina securitatea si garda sa ne ia pe sus toti astia care nu pupam puterea intre muschii fesieri

   bravo ba, romanca adevarata ! noua ne place sa traim sub dictatura, sa ne abuzeze statul, sa platim taxe degeaba pentru servicii sociale corupte, inexistente si apoi sa dea garda cu noi de pamant, ca ase trebe

   cand e de plecat la sparanghel, nu mai avem restrictii

  • Ceea ce spuneți dumneavoastră este normalitatea și bunul simt, dar dacă citiți comentariile veți constata câti postaci vad altfel lucrurile si cat de mizerabil in exprimare se manifestă de aceea cred ar fi bine de verificat ale cui interese le reprezinta deoarece refuz sa cred ca romanii sunt atat de bătuți in cap ! Ura de rasă naște monștrii și istoria ne-a demonstrat cu prisosință acest lucru , chiar nu am învățat nimic în școală ?

 20. Un discurs poate prea corect exprimat daca tinem cont de la valul de incorectitudine ce ne inconjoara . Unii dintre noi revendica degraba adevarul , doar ei stiu cum virusul nu exista, cum masca ne este botnita si cum vaccinul este doar o amagire . Guvernantii se contrazic si ei de mama focului – ba ca ii prea devreme sa inchidem magazinele , ba ca nu-i , ba ca scolile isi prelungesc si ele vacantele , ba ca nu , ba ca paturi la ATI nu avem , ba ca avem prea multe raspindite acolo unde nu e nevoie .Partidele isi fac si ele- singure rau -si se critica de zor tragindu-se de bracinari mai ceva ca personajul din poveste .Colac peste pupaza protestele degenereaza in ziceri nu tocmai ortodoxe si sloganuri ce le credeam de mult apuse isi fac iarasi loc , dind din coate , in imaginatia , mult prea saraca, a unora dintre noi . Presedintele nu are ce face si nevoit fiind de mult prea proasta crestere a unor concetateni , apeleza din nou , pentru a nu stiu cita oara, la responsabilitate . Pusca si cureaua lata inca mai bintuie visurile unora ce inca isi incordeaza muschii visindu-se Superman . Pe ici pe colo – bintutiti de vorbele prostesti ale unor asa numiti formatori de opinie , unii mai sparg niste geamuri sau mai demoleza cite vreun chiosc de ziare , mai aprinzind cite vreun minuscul -foc de tabara – ce se stinge o data cu lasarea serii . Ce ghinion pe noi toti , pe noi cei ce traim acum in aceasta lume , dar ce ghinion si pe acest actual presedinte , sa patim nenorocirea pandemica . Cinci ani – batuti pe muchie -s-a luptat de unul singur sprijinit partial si de actiunea noastra in strada – sa contracareze impreuna cu putinii oameni ce ii avea la palalatul Cotroceni , actiunile destabilizatoare ale repetatelor guverne din acele vremuri , referitoare la justitie .Cum – necum – cu chiu – cu vai – a reusit sa inlature mai bine de 65 de procente dintre legile aduse in fata tarii de catre guverantii de ocazie .Cind sa zicem si noi – hop – am sarit pirleazul -iaca ca aparu nenorocita de pandemie . Dupa ce a cistigat en fanfare – mai toate alegerile,presedintele trebuia sa aiba parte si de asta , pe ultima suta de metri chicotind usor , trebuia-ca cineva isi dea – cu dreptul in stingul – si sa faca una nefacuta ,razind usor in barba sau cintind usor la titera- cu un ochi la dreapta si altul la stinga , de asa numitele – actiuni nononecesare – survenite cu citeva zile chiar inaintea ultimilor alegeri .Cum nu numai -dracul isi baga coada – iaca cum un cumul de decizii gresit intelese si fals exprimate au pus in dificultate cistigarea alegerilor parlamentare . Ce mai freamat ce mai zbucium , o facuram de oaie si data aceasta . Nici in caruta nici in teleguta- sau cu fundul in doua luntre , suntem obligati acum sa ne spalam rufele intr-o alianta de partide .Asa este, virusul nu are nici culoare politica nici imagine vizibila cu ochiul liber . O veche zicere ne spune ca nu este de preferat a arunca margaritare in gura celor care nu stiu ce sunt si tot asa declaratia presedintelui va fi inteleasa si acceptata dor de cei care pot intelege ce se intimpla . Un peste alta – ce e scris si pentru noi – bucurosi le-om duce toate -de e pace de-i razboi .

 21. asa sila a inceput sa-mi fie de domnul presedinte „Pesedeul e de vina” iar guvernul lui care desi incearca „să stopeze mobilitatea și aglomerările umane” forteaza toata populatia sa mearga la cumparaturi pana la ora 18:00 aglomerand si mai tare spatiile comeriale.

 22. Ionapot domnule cCiolannis!!!
  Chiar tu vorbesti despite xenofobie cand nu demult acuzeai le noi, ungrurii , ca vrem sa Ardealul, cicā……
  Esti un mincinos, nu uit niciodata poza cand erai tanar si aproape ai intrat la PSD!
  Jó napot kívánok!!!!

  • voi ungurii aveti unde scapa in ungaria, romanii unde sa scape? la sparanghel no? macar il aveti pe viktor orban, noi pe locovid orban si pe ficus klaus

 23. Ceea ce spuneți dumneavoastră este normalitatea și bunul simt, dar dacă citiți comentariile veți constata câti postaci vad altfel lucrurile si cat de mizerabil in exprimare se manifestă de aceea cred ar fi bine de verificat ale cui interese le reprezinta deoarece refuz sa cred ca romanii sunt atat de bătuți in cap ! Ura de rasă naște monștrii și istoria ne-a demonstrat cu prisosință acest lucru , chiar nu am învățat nimic în școală ?

 24. Ce ați făcut mah, l-ați deranjat pe nemtalau de la schi, bai her Werner dar nu te-am văzut asa vocal la violentele de pe 10 august, dosarul la care fac spume toți rezistenți sa fie redeschis ca vezi doamne au fost bătuți ei de jandarmi, dar acum nu au fost bătuți de jandarmi oameni. Aaaaaa ăștia nu sunt sclavii tai tefelisti, ia sa fi fost PSD la guvernare sa vedeți cum ieșea Klausica sa critice intervenția brutala a forțelor de ordine. Dar unde este totul procurorul puhav rezistent Pirlog, încă nu a deschis dosar, nu s-a autosesizat!

 25. Yo nopot kivanok PSD, yo nopot Ciolacu.

 26. Din pacate, influenteri de mare vizibilitate, precum Maistrul I.C., dau apa la moara unor asemenea manifestari, afirmand ca avem de a face cu o mare diversiune organizata chiar de oamenii Presedintelui Romaniei, cu scopul de a demonstra Departamentului de Stat al SUA ca romanii sunt antisemiti, extremisti etc. ; ca viitorul ambasador al Romaniei la Washington va avea ca prima sarcina sa spuna asta acolo. (A se vedea pastila video publicata in urma cu cateva zile – cred ca sambata – pe blogul personal).

 27. 70% din populatia Romaniei (cu drept de vot) nu s-a prezentat la ultimele votari.Cei ce conduc astazi aceasta tara au fost votati practic de o mana de oameni.Scadeti din cei 30% care s-au prezentat la vot pe cei ce au votat PSD si AUR si veti vedea singuri ce mai ramane.Practic acestia s-au votat ei intre ei(adica au fost votati de catre membri de partid ai acestor formatiuni politice, de catre membri de familie ai acestora,etc).Acuma cei 70% din populatie care nu au votat(fiind scarbiti de tot ce se intampla) si care nu au nici in clin nici in maneca cu nici un partid au iest in strada pentru ca suntem bagati in casa fara nici o logica.
  Nu ni s-a spus ca nu va fi nici o problema si stam linistiti ca aceasta este o simpla si banala gripa? Avem un guvern facut cu forcepsul. Vreau guvernul meu.Sa-si ia guvernul si sa plece.

 28. Votez Iohannis! Votez Merkel! Votez Fritz! Votez Hellvig! Votez Orban! Votez Katzu! Votez Renate Weber! Votez Seidler! Votez si UDMR!

 29. Santa Klaus natia ta a inventat lagarele de exterminare..asa ca mai lasene cu lectiile despre extremism…

 30. 70% din populatia Romaniei (cu drept de vot) nu s-a prezentat la ultimele alegeri.Cei ce conduc astazi aceasta tara au fost votati practic de o mana de oameni.Scadeti din cei 30% care s-au prezentat la vot pe cei ce au votat PSD si AUR si veti vedea ce sustinere au cei ce guverneaza astazi Romania.Practic acestia s-au votat ei intre ei (adica au fost votati de catre membri de partid ai acestor formatiuni politice, de catre membri de familie ai acestora, etc).Acuma cei 70% din populatie care nu au votat(find scarbiti de tot ceea ce se intampla) si care nu au nici in clin nici in maneca cu nici un partid politic au iest in strada satui de aceste restrictii luate practic fara nici o logica.La inceput ni s-a spus ca nu este nici o problema deoarece avem de a face cu o banala gripa ca acuma sa nu se mai termine cu restrictiile.Avem parte de un guvern facut cu forcepsul. Vreau guvernul meu. Pai sa-si ia guvernul si sa plece.

 31. Daca începea protestul și erau strigați oamenii cu goarna „#” era bine, erau cetățenii liberi care protestează democrat și își cer drepturile!
  Așa nu e bine, că cică ar fi „aur” in fruntea protestelor.
  Nimic mai greșit, s-au cam săturat oamenii de atâta bine in și de faptul că ” statul” atîta poate

 32. „Postul” de presedinte ar trebui desfiintat.
  Este complet inutil…