G4Media.ro

BREAKING Marius Dănuț Carașol, fostul șef al Transelectrica, a fost arestat preventiv…

Directorul general al Direcţiei generale pentru coordonarea sistemului informaţional electoral naţional, Ovidiu Oproaica, vorbeşte, în cadrul unei conferinţe de presă, despre modificările legislaţiei electorale pentru alegerile prezidenţiale care vor avea loc în anul 2019, la sediul Autorităţii Electorale Permanente, în Bucureşti, miercuri, 24 iulie 2019. Inquam Photos / Ilona Andrei

BREAKING Marius Dănuț Carașol, fostul șef al Transelectrica, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Marius Dănuț Carașol, fostul șef al Transelectrica, a fost arestat preventiv, marți, pentru 30 de zile, în urma deciziei judecătorilor de la Tribunalul București. Carașol este acuzat de procurorii Parchetului General că și-a falsificat diploma de licență și a cauzat astfel un prejudiciu de 460.000 de lei.

Anchetatorii au făcut, marți, percheziții la Marius Dănuț Carașol, care apoi a fost audiat la Parchetul General. Procurorii au efectuat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și uz de fals, constând în modalitatea frauduloasă de angajare în cadrul unei companii naționale de interes strategic, prin utilizarea unor documente falsificate ce atestau nereal, studii superioare necesare ocupării funcției în cauză.

sursa foto: Inquam Photos/ Ilona Andrei

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

  1. Si miile care au plagiat la greu ca sa ia sporul de doctorat ?
    Si cei care le-au dat doctoratele ?

  2. Ce credeti, domnul va cere hartie si stilou ?

  3. Asta e echivalentul arestarii lui Al Capone pentru frauda fiscala. E bine si asa, poate se trezeste simtul civic in unii subalterni care stiu ce altceva a mai manarit si furat seful… Problema e ca nu prea avem incredere ca nu iasa cu recursul compensatoriu pana la primavara, cel mult.

  4. Harasol!