G4Media.ro

BREAKING Liviu Dragnea a ieșit din închisoare: Voi reintra în politică dacă…

Sursa foto: G4Media.ro

BREAKING Liviu Dragnea a ieșit din închisoare: Voi reintra în politică dacă am cu cine și dacă am pentru cine

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a ieșit din închisoare, în urma deciziei Tribunalului Giurgiu. Decizia este definitivă. Tribunalul Giurgiu a dezbătut joi cererea de eliberare condiţionată a fostului lider al PSD Liviu Dragnea. Acesta executa o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Completul de judecată este format din Adriana Pencea, președintele Tribunalului Giurgiu și judecătorul Andrei Buliga.

 • Cererea lui Dragnea a ajuns să fie judecată de Tribunalul Giurgiu în urma unei decizii a Curții de Apel București, după ce avocații lui Dragnea au reclamat că judecătorii de la Tribunalul Capitalei au protestat față de legile Justiţiei promovate de guvernarea PSD. Curtea de Apel București a acceptat cererea de strămutare a procesului lui Dragnea. Vezi aici mai multe detalii

UPDATE 16.49: Liviu Dragnea a ajuns la locuința sa, fiind așteptat de Codrin Ștefănescu și Carmen Dan.

UPDATE 16.27: Liviu Dragnea pleacă de la penitenciarul Rahova cu mașina Irinei Tănase, care l-a așteptat la ieșire.

Sursa foto: G4Media.ro

UPDATE 16.18: Liviu Dragnea a ieșit din penitenciar și face primele declarații:

„După doi ani de chin și suferință, abuzuri și umilințe. Cea mai mare parte a populației a înțeles de ce a trebuit să ajung aici. Eu când am intrat aici România era o țară prosperă, care avea speranță. Din păcate acum e o dictatură feroce, e o țară în care libertatea de exprimare e în pericol. Viitorul României este amanetat.

Eu mă consider deţinut politic, pentru că am intrat nevinovat, mi s-a cerut insistent în ultimele luni ca la instanţă când se va judeca liberarea să-mi recunosc vinovăţia ceea ce eu nu am acceptat pentru că se dorea să se valideze acest dosar politic.

Din păcate, nu există Opoziţie, PSD a devenit un partid de operetă condus de oameni laşi. Toţi sunt.

Judecătorii din Giurgiu au avut curaj și au rezistat la presiuni, pentru că la Tribunalul Bucureşti e destul de clar ce s-a întâmplat.

În primul rând vreau să mă caut de sănătate. Sănătatea mea a fost afectată în mod foarte serios aici.

Voi munci la firma fiului meu.

În politică voi intra dacă o să găsesc răspunsul la două întrebări: dacă mai am cu cine și dacă mai am pentru cine.

DNA să-i ancheteze pe cei care jefuiesc țara. Discutăm de un jaf generalizat.

PSD nu mai e partid. PSD nu e condus în acest moment, e în buzunarul SRI.

Vreau să le mulțumesc zecilor de mii de români care mi-au trimis scrisori.

M-au vândut.”

Sursa foto: G4Media.ro
 • UPDATE 15.00 Liviu Dragnea e așteptat joi la Rahova de câțiva susținători care agită pancarte și strigă sloganuri. (Detalii aici)
 • UPDATE 14.30 Irina Tănase, partenera lui Liviu Dragnea, a ajuns la penitenciarul Rahova. La scurt timp după anunțul eliberării lui Dragnea, a postat pe Instagram următorul mesaj: ”Îți mulțumesc, Doamne – Doamne, că ai făcut asta pentru mine”.
 • UPDATE: 13.28 Instanța a decis eliberarea lui Liviu Dragnea.
 • UPDATE: 10.17 Instanța a rămas în pronunțare, după ce Liviu Dragnea a avut ultimul cuvânt.
 • UPDATE 10.15 Liviu Dragnea: Domnule președinte, am constatat din motivarea instanței de fond și din ce a spus DNA că nu am îndeplinit criteriile legale. Din punct de vedere obiectiv eu pot fi eliberat. Eu în februarie aveam posibilitatea să fiu eliberat. Câtă pedeapsă suplimentară să primesc pentru niște convorbiri cu altă persoană. Am executat pedeapsa cu decență. Nu am lipsit nicio zi de la muncă, nici o oră. Domnule Președinte nu vreau să vă mai țin, vă rog să judecați conform legii, conform obiectivității și să admiteți cererea.
 • UPDATE 10.10 Unul din avocații lui Dragnea, Liviu Popescu, face o comparație cu un caz de angajări fictive din Franța, unde prejudiciul ar fi fost de 200 de ori mai mare, însă pedeapsa ar fi fost 2 ani cu suspendare în timp ce Dragnea are 3 ani și șase luni cu executare.
 • Avocații lui Dragnea acuză condițiile proaste din penitenciar: ”Nu mai invită pe nimeni la baie Liviu, în pușcărie nu e ca la Parlament. Amenințarea cu violul e pe față. În acest sistem parchetul vrea să-l mai rețină ca să-l reeduce.”
 • UPDATE 9.30 Procesul a început. Liviu Dragea este prezent prin videoconferință, la fel avocații acestuia Flavia Teodosiu și Liviu Popescu. Avocații lui Dragnea au depus o serie de documente cu privire la contestația la executarea pedepsei, invocând din nouo că i-a fost încălcat dreptul de muncă.
 • Procurorul de ședință a cerut respingerea cererii, pe motiv că nu sunt dovezi suficiente că s-ar fi îndreptat în penitenciar, invocând faptul că a fost sancționat disciplinar pentru interviul online acordat Ancăi Alexandrescu. ”Nu este obligația instanței de a soluționa favorabil cererea de eliberare condiționată. Nu pare că și-a asumat pedeapsa. Instanța trebuie să aibă convingerea că persoana s-a reabilitat”, a mai arătat procurorul de caz.
 • Avocații lui Dragnea susțin că acesta îndeplinește toate condițiile liberării condiționate și că a executat 2/3 din pedeapsă. Avocații încearcă să convingă instanța că Dragnea va continua executarea pedepsei, ”dar nu în stare privativă de libertate”.
 • Completul de judecători este format din Adriana Pencea și Andrei Buliga.

Context:

În luna aprilie, Dragnea a solicitat Judecătoriei Sectorului 5 să fie eliberat mai devreme din penitenciar, susţinând că a îndeplinit fracţia necesară de 2/3 din pedeapsă, „este disciplinat şi dă dovezi temeinice de îndreptare, pe tot parcursul executării pedepsei a avut un comportament bun, fiind recompensat în repetate rânduri şi fiind stăruitor în muncă – atât cât i s-a permis să muncească, a participat la activităţi culturale şi la cursuri educaţionale, a primit recompense şi credite”. Solicitarea a fost respinsă.

Plângerile lui Dragnea

Conform actelor depuse până acum în instanţă, Dragnea s-a plâns că persoanele din conducerea Penitenciarului Rahova, unde este încarcerat,  i-au refuzat dreptul la muncă, ceea ce a condus „la izolarea sa în camera de detenţie pentru mai mult de 8 luni (din când în când având acces afară o oră sau două, seara) şi la agravarea stării sale de sănătate, care nu a putut fi remediată în sistem de detenţie”.

De asemenea, Dragnea a reclamat faptul că a fost ţinut zilnic în camera de detenţie 23 ore din 24 şi „în mod surprinzător a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2”. În plus, spunea fostul lider al PSD, dreptul său la sănătate a fost încălcat întrucât i-a fost refuzat, în mod sistematic, accesul la investigaţii de specialitate şi tratament adecvat, deşi penitenciarul a fost informat încă de la început despre afecţiunile de care suferea.

Pe 27 aprilie, Judecătoria Sectorului 5 i-a respins însă cererea de eliberare condiţionată, Dragnea a făcut contestaţie, respinsă de Tribunalul Bucureşti pe 27 mai.

În motivarea deciziei de la Tribunalul Bucureşti, se arăta că „instanţa a apreciat că, din analiza coroborată a situaţiei personale a petentului, nu şi-a format convingerea că acesta a dat dovezi temeinice de îndreptare”.

Liviu Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

174 comentarii

 1. Dar câte cereri mai are cariatul asta ?
  Chiar nu vreți sa -l dati uitării. Lasa-ti-l sa-si rupă groaza în liniște, ca nu vreau sa mai aud de el .
  😆

  • de aia a facut tot ce a putut sa ajunga la giurgiu. acum va iesi conditionat.

  • Orice este posibiul , nimic nu te mai mira in Romania .
   Infractorismul face parte din ADN-ul romanului .

  • Savonea a luat justitia pe persoana fizica si face ce vrea. In acest timp iohannis tace iar justitia romana nesocoteste hotararile cjue si ale comisiei de la venetia. Gasca de borfasi corbu savonea netejoru dorneanu ne sfideaza iar iohannus tace

  • Acum nu mai e chip de a amâna cu legislaţia anticorupţie.

  • Pentru urmatoarele dosare pa rol ale mustaciosului ii uram:
   La multi ani!!!
   si La mai multi nesustinatori ai familiei traditionale!!!
   si ACUM!!!

  • Va reintra, dar nu in politica, ci in puscarie, impreuna cu judecatorii corupti, care l-au eliberat.
   Judecatorii corupti sau santajabili, care au decis in mod aberant eliberarea conditionata a infractorului, trebuie sa fie arestati pentru abuz in serviciu si favorizarea infractorului, pentru ca nu au fost indeplinite conditiile eliberarii conditionale, infractorul nerecunoscandu-si faptele si sustinand in continare ca a fost victima unor abuzuri.
   Abuzuri au comis judecatorii care i-au admis zeci de cereri de rejudecare, zeci de contestatii, cu toate ca infractorul nu avea dreptul.

  • Este terminat. 3 ani la puscarie sunt ca 10 in mina. Nu se va mai putea reface psihic sau fizic sa faca ceva. Doar cei care au constiinta impacata rezista.
   O umbra de om o perioada de trista amintire in care ne era efectiv rusine de el si dancila.

  • Nici eu domnule Kent. Despre acest „om”, numai proștii mai au tupeul să mai scrie.

 2. Ehe, Giurgiu, alta tara, alta legislatie, alti ”independenti ”.. Adica alti independenti au stabilit ca independentii care au fost stampilati ca ”Rezist” , sunt dubitabili in privinta deciziei de eliberare conditionata . Ce ti-e si cu independenta asta remunerata bine si premiata cu pensii speciale (la vremea aparitiei acestora , nu erau resurse pentru salarii corecte ) , dar si cu iesirea degraba la pensie , ca o data super calificat si cu experienta, magistratul nu mai e bun decat la numarat banii…….

  • MCV forever !

 3. Cererea e judecată la Netejoru acasă, in bârlogul lui Badalau. Ce justiție e asta infiltrată cu șobolani roșii?? Cum adică el sa decidă unde i se judecă cererea ? Implicit acceptând o cerere in altă localitate, justiția recunoaște că e părtinitoare. Se ne mai scuteasca cei din CCR cu aerele de fata mare. Justiția trebuie reformată profund, nu doar reparat ce a stricat Dragnea.

  • LA CIORDITORUL badalau ?
   CEL PENTRU CARE A FOST MODIFICATA LEGEA CA SA-L PUNA VAIS LA curtea de conturi ?
   ACEL badalau ?

 4. Bai dar sa il elibereze odata ca ne-am saturat de circul asta al judecatorilor.

  • mars bai losere! sa te bage pe tine, e bine?

  • Juzii de la CAB Bucuresti l-au facut scapat mai repede. Circ, circ dar l-au rezolvat.
   Aia de la Giurgiu i-au zis te eliberam de indata (un cuvant consacrat in „justitia” din Romania)

 5. Evadare mascata.

 6. „Di şi umbli cu şioara vopsitî, monsieur scrie, monsieur zişem!“
  3 ani si 6 luni! Pana la capat!

 7. E canicula, ramai la racoare.

 8. Ciolacule iti vine sefu, mai stii sa dai la vasle?

 9. Borcea ! finalizeaza odata la Irinuca !

 10. Cererile repetate de eliberare conditionata dovedeste ca individul nu da doi bani pe acest popor pe care la violat.

 11. Ce amenintare cu violul? Poate Dragnea sa-l fi amenintat pe director! Odata cu el au intrat si vreo 20 de „gealati” sa-i asigure protectie. Care credeti ca-i rolul lui Codrin ?!

 12. Dacă, prin absurdul absurdului, nici de astă dată nu ies lucrurile cum trebuie, în favoarea drac-niotului, cererea trebuie strămutată la Teleorman! Toată situația este tragic-comică, tragică pentru noi, societatea celor mulți, proști și indolenți, și comică, cu mult, mult aer de hasliu, pentru nemernicii ce violează țara din toate pozițiile. Sistemul a fost creat pentru hoți, iar hoții sunt beneficiarii acestei țări. Ei taie și spânzură: grupurile din servicii, grupările corupte, analfabete și hoațe din politică, instituțiile aservite, grupările mafiote din justiție, grupurile de manevră, manipulare și îndobitocire a naivilor din societate ale mass-media și toate grupările din jurul celor enunțate formează sistemul care îngenunchiază România de decenii întregi, iar noi asistăm ca proștii fără a face nimic. Nemernicul acesta de Teleorman va să iasă de la pârnaie, va rămâne cu averea intactă, societatea va uita, iar la un momentdat va fi, așa cum a fost veo dănciloasa, numit printr-o poziție călduță la stat, pe un salariu baban, nu că ar avea nevoie, la cât a furat poate hrăni multe generații de-acum încolo. România, din păcate, a devenit raiul infractorilor, borfașilor, potlogarilor și a celor fărădelege. Pensiile speciale merg mai departe, sinecurile slugilor de partid angajate și hrănite din bani publici, de asemenea, iar noi, cei care sperăm la o schimbare reală, așteptăm în zadar. Vom rămâne numai cu așteptatul, iar ei cu furatul și sforile trase pentru jumulirea noastră. Trist, dar ne merităm soarta. Țara este de rahat pentru că poporul este de rahat! Nu are ea nicio vină că poporul ce o posedă se află încă în Epoca Preistorică!

 13. Daca e eliberat o sa faca alt partid care o sa rupa PSD in doua,pentru ca majoritatea primarilor sunt fideli lui Dragnea…..Ciolacul e omul serviciilor secrete si nu are nici un cuvant fata de primarii PSD….

 14. toti penalii din psd il vor urma cu iluzia ca asta ii va scapa de dosare si cum in psd aproape toti sint penali are sanse sa revina la sefia lui Dar ce va fi cu astia care l-au muscat de fund in lipsa !?! sigur ca acctuala conducere a psd nu-si doreste ca asta sa scape

 15. @Eugenio,
  Leghebetistă mică, nu te-am lăsat pe centură, fă!? Tu trebuie să produci acolo, nu să waxerești. Îți rup oasele dacă nu ai toți banii care trebuie să-i predai pentru postul ăsta, da? Pîrțagă mică și nesătulă!

 16. Da-ma drecu, mult se mai pronunța aia, sa mor eu!

 17. draggniaaa, daca iesi, da si tu in primire, nu fi patutz
  da in primire pe toti, sa fie cu egalitate si diversitate

 18. Tot nu regreta hotiile si talhariile practicate in civilie.

 19. Frumos arata justiția pastorita de USR, bravo Stelica!!!

  • da ma.. ca procesele le judeca usr…
   e adevarat ca usr nu a facut mare branza, dar ei nu au control asupra proceselor!

  • mai bine STFU ca nu stelica a corupt judecatorii de la giurgiu. asa ca taci si baga-te la ce stii tu.

  • Cam toții hoți de la conducerea țări și din șparlament după lovitura de stat din 89 ar trebui să fie închiși pentru tot restul vieții cu muncă silnică pe viață și confiscarea averilor până la al 10-lea ne-am atunci țara ar reveni la normal

 20. asta e „justitia” din romania
  cate 3 cereri de eliberare conditionata pe saptamana , pana cand ii iese una!
  penibila justitie avem !

 21. Eu mă bucur!

  • Auzi ca si pe irinuca a tratat-o cu spatele. Deprinderi din puscarie, deh!

  • Vai dar ce bine se inteleg sputnikarul site-ului cu pensionarul „usetist” si spectator, mi se parea mie ca nu prea intrarati voi in cine stie ce conflicte, no ase. Omul cu experienta invarte tinerelul cu cheita, no ase. Cum ar veni mai exact.

  • Si pensionarului ii pasa doar de pensioara din buzunarasul lui, cum ar veni si mai exact.

 22. Deci d-aia se duse la Giurgiu. Ailalalti l-au refuzat.

 23. Pina la urma ce rau a facut omul asta , chiar sinteti orbi ce i-au facut , si in definitiv ce ne-au facut …. nu fac politica , dar zau ca este strigator la cer ce se intimpla la noi ! Iar astia de acum cam citi ani ar trebui sa primeasca ? (auzi d-le avem o suta de mld. datorie , nu-i adevarat ….?

  • a furat! ce kkt a facut, auzi. si o instanta a dat verdict definitiv ca a furat. si aveam datorii si pe vremea lui, facute de el. asa ca STFU!

  • Pe tine de ce nu te așteaptă mașina de lux când ieși de la muncă, mă? De ce nu e gagică ta siliconata și cu bijuterii și ceasuri în cuantumului salariului tău pe 1 an? Bă Y-man,dar ești prost făcut grămadă!!!! Ai trecut de clasa întâi pentru ca sigur în clasa 0 ai ramas repetent.

  • Bine d-le X-man, chiar nu știi? Să și-o spun eu pescurt. A furat cât a putut de la stat și oparte a dat la proștii cre l-au plaudat și votat. E clar?

 24. Era chiar culmea să fie altfel…! Era clar că de astă dată a tras lozul câștigător! Așa arată justiția română! Nimeni și nimic nu o mai poate îndrepta! Să curgă specialeleeeeee! Fără număr, fără număr!!!

 25. Domnu’ Liviu, ce bine ca ati scapat, acuma o sa le aratati la toti cat de greseala mare a fost ca v-au bagat la inchisoare.
  Liviu Dragnea Presedinte!

  • 🥂🍾🥂🍾🥂

  • da ma nebune, latrinele o sa faca revelioane! …. sa explice prostimei de ce un infractor a facut puscarie, nu pentru coruptia inimaginabila si milioanele de euro furate, ci pentru ca a instigat, cica, la coruptie, adica ce fac smecherii pe post de politicienti de cateva ori pe zi in fiecare zi .. probabil va fi nevoie de secole se se judece toti acesti borfasi, intre timp orice borfas ajuns politician modifica legea pe loc ….

  • Ei na? Iaca pentru cine va face politică. Pentru ăștia ca cel care semnează aici cu UNU. Are și cu cine, că-s mulți excroci ca el în țara noastră. Dar eu îi propun lui Dragnea, să vadă urget ce-i prin Brazilia, că aici lucrurile merg oricum în favoarea lui.

 26. Î’l bagă iar cît de curînd. Are atîrnate de cur multe tinichele !

 27. A facut 3 ani de parnaie, dar a ramas cu sutele de milioane de euro in cont.

  Justitzia independenta nesecurista l-a condamnat pentru o flatulenta, pentru restul infractiunilor si plangerilor = prescriptie, clasare, achitare

  Sper ca o sa bea vin si sa fumeze tigari ca in vremurile bune de Craciun cu Kovesi

 28. cereti implicarea politicului in justitie, asa cum se face intr-un stat de drept!!!

 29. Tribunalul Giurgiu a facut pur si simplu un gest umanitar ! To’arasa Presedinta stie ca pe limbricul asta mic si incaruntit in rele il ajung din urma alte si alte dosare care se vor lasa cu condamnari cu executare, asa ca de ce sa nu ii faca si lui un bine sa mai vada lumina soarelui pana cand o sa intre la loc ?!

  PS. Hai sa ne traiesti nea Liviule ca Vaselina , Alifie si cu a lu’ Unguent, te asteaptasa te intorci !

  • A iesit din politica cum a prezis, adica ca un prost.
   A iesit din puscarie pe branci.
   Poate sa reintre in politica (vise, taica!) cum a iesit, adica ca un prost… Asta, daca mai gaseste un suflet mare cum a fost base, sa-l ia din strada in slapi si flausati… de mila…
   Dar de la ciolacu slabe sperante, ca ala nu va recunoaste ca i-a lustruit maneru vaslei (sau ce-o fi fost)
   Asa ca pana la urmatoarea condamnare sa tina strans in mana cheia de treispe…
   Acum justitia i-a dat reset, asa ca urmatoarea condamnare il ia de nou, nu cred ca se mai comaseaza.
   Sa fie multumit ca irinuca a fost bine intretinuta in lipsa lui, multumita lui doamne-doamne (oricine o fi fost)

 30. Tribunalul Giurgiu a facut pur si simplu un gest umanitar ! To’arasa Presedinta stie ca pe limbricul asta mic si incaruntit in rele il ajung din urma alte si alte dosare care se vor lasa cu condamnari cu executare, asa ca de ce sa nu ii faca si lui un bine sa mai vada lumina soarelui pana cand o sa intre la loc ?!

 31. E totul perfect!

  Justitia a invins!

  Stelica fa-te ca lucrezi mai departe!

 32. A dat Bădălău câteva telefoane ca sa fie treaba bună.

 33. In romanica doua meserii au ramas rentabile: cea de hot si cea de magistrat.Hitulbramane cu averea si executa o pedeapsă simbolica, magistratul, pentru ca il apara pe hot, duce o viata de huzur.Savfim sanatasi sa contribuim la bunastarea lor!

 34. Oooooo…… ce drăguț!!!!! Uite că a găsit în sfârșit un judecător cu suflet, care s-a gandit la dragnea, să se bucure și el de banii furați, nu numai Irinuca🤢
  Ps : irinuco, dă fuga la farmacie după pastila albastră și aranjeaza-te și tu un pic, că să vezi ce te tăvălește moșul ( sau cel puțin încearcă)😛😛😛😛

 35. Nea Liviule, nu te vom uita niciodata ! semnat : Vaselina, Alifie
  PS. si Unguent

  • @Su,
   Te rog să le spui d-lor: Alifie, Vaselină și Unguent că in viată e bine ca „niciodată să nu spui niciodată”, mai ales când au de-a face cu indivizi precum Daddy.. !

 36. Ok. Eliberat Dragnea și închis judecătorul care l-a eliberat. În județul celor mai venali, a fost judecat venalul – șef. Ce batjocură la adresa cetățenilor!

 37. Asta a fost o mizerie a justiției românești…avea alte bube mult mai vizibile

  • Ei, zau! Cu sufletu’ esti psd dar ti-e rusine sa recunosti.
   Ba si mai rau, esti cu pcr -constient sau nu. Ca partidul ala era, prin definitie deasupra statului. Si de-aia nu-ti pare anormal sau deplasat sa se abuzeze de functia de partid ca sa se puna statul sa serveasca partidul.
   Toti astia care fac socoteala ca prejudiciul – pe caz – e nesemnificativ se fac ca nu observa ca nu de bani este vorba.
   Bai, sa va intre-n cap: partidul fie si cu p mare nu este totuna cu statul si nimeni nu are dreptul sa foloseasca resursele statului in folosul partidului! Nu conteaza cat e prejudiciul, conteaza ca orice pulifrici cu vreo functie in partidul aflat vremelnic la putere, se crede jupan pe bucatica de stat pe care se afla si se simte in drept s-o foloseasca in folosul sau ori al partidului.
   Ca, vorba aia: dai in mine, dai in partid …

 38. Ciorlacu, ai dat de drecu… ți se întoarce stăpânul!!!

 39. Irinuco,
  Nu pânge, dragă, că mai sunt dosare in lucru, Teldrum, Fortaleza ! Mai bine spune-ne ce i-ai gătit, că s-o fi săturat de fasolea bătută din pușcărie, deși nea Alifie i-a cam pus in vedere să nu mai consume fasole la masa de seară din motive evidente…?

 40. E aranjat, și cu curtea de apel, și cu tribunalul curului, sa le fie rusie

 41. SCAPA TOTI !

 42. Marele combinator, Ostap Bender al nostru din nou liber. Și dacă te gândești că opera lui încă este intactă, așa cum a fost cioclopedită în bârlogurile alchimiei justițiare. Totul ar fi hilar, dacă n-ar fi de plâns

 43. FOARTE BINE !…La câți/cuțu borfași sunt liberi și la putere, încă unul în plus nu mai contează !…

 44. Gata. S-a terminat si cu anti-coruptia in Romania. Se observa foarte clar din cauza cui am ajuns in aceasta situatie dupa 30 de ani de la Revolutie. Culmea, din cauza unei tagme profesionale platite extraordinar de bine, din banii poporului pe care l-au nenorocit, si care de fapt trebuie sa lucreze maxim 20 de ani si ca sa se pensioneze cu o pensie mai mare decat salariul, cred ca aproapte de 10 ori mai mare decat pensia medie. Nu stiu daca meritam sau nu, dar este clar ca suntem un popor blestemat.

 45. Livache adună-ți oștenii și scapă țara de trădătorii progresiști.

 46. Daca era judecator iti dadeam maximum de puscarie.
  Si fara drept de eliberare conditionata ,ptr ca ai furat banii din taxele cetatenilor.
  Impostorule .
  Sa se aleaga praful de tine.
  Hotule.

 47. Badalau l-a făcut scăpat pe cârciumarul din Gratia !!!! SRI nu mai asculți telefoanele acum ?? Te-ai mutzit?

 48. Nu degeaba a cumparat Dracnia atata armament american – aliatii nu l-au uitat.

 49. Badalau nu si-a lasat stapanul la greu. Pentru painea pe care o mananca la Curtea de Conturi, l-a „ieliberat” pe infractor cu mana judecatorilor din fieful pe care il controleaza.

 50. Tăiați-vă pe păsărici, scursuri useriste. Hai cu 2-3 infarcturi pe tema asta.

  • mai are dosare, se intoarce rapid. si nu usr are de ce sa fie trist, ci poporul roman. tu, vizibil, nu faci parte din el.

 51. Bravo tovarasi, in sfarsit o justitie independenta care nu se lasa influentata de legi si democratie si care judea impartial, numai in functie de bani si culoare politica. Trimful justitei facute de Baltag, Savonea si Netejoru!
  Scoateti, tovarasi, potretele cu Stalin din arhive, ca vom avea nevoie de ele.

 52. Mai avea o treime. Fain sa fii infractor in Romania. Bani faci, puscarie mai putin.

 53. curios doar, g4media publica breaking de fiecare data cand un infractor de drept comun iese din puscarie?

 54. apropo, infractorul incerca pe la toate tribunalele … daca bucurestiul i-a dat cu flit explicand ca un infractor care nu se corecteaza trebuie sa stea in puscarie, incerca toate tribunalele pana „nimerea” judecatorul … ca doar pe vremea pesede era la moda ca marii corupti sa isi aleaga judecatori =))

 55. Si ONG-urile de drogati care au dat lovitura de stat de pe 10 august.

 56. Sa vedeti telenovela peste vreo luna-doua cand o afla Livache ca Codrin a înțeles gresit cum sa aiba grija de Irinuca si i-a rupt bijboaca.

 57. UNDE VA FI PRIMA EMISIUNE OMAGIALA ?

  • GhitaTV

  • Ţârcovnicul impotent pupinvaranist deja îşi lustruieşte limba cu şmirghel foarte fin. După care o unge bine cu creme şi mai fine. La fel procedează şi curifeii Badea, Chireac, Coroiu, Curea (ăsta are nume predestinat), Cristache şamd

 58. Demult mi-am dat seama că rezistent de fapt e sinonim cu bătut în cap.
  USR și PNL se prăbușesc în sondaje și l-au scos pe Dragnea ca să reîncălzească abureala cu ciuma rosie.

 59. A ieşit Tigrul din cuşcă!!!

  Toţi şobolanii să fugă!!!

  În genunchi în faţa Împăratului!!!

 60. „Ţară de secături, ţară minoră, căzută ruşinos la examenul de capacitate în faţa Europei… Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoţii improvizaţi astăzi în moralişti, miniştrii care s-au vândut o viaţă întreagă, deputaţii contrabandişti… Am maimuţărit Occidentul, ne–am spoit pe repezeală o faţadă, amăgindu–ne că după ea avem aceleaşi rosturi şi noi ca şi oamenii civilizaţi… Acum faţada a crăpat şi, în urma ei, ni s–a dezvăluit, dincolo de paravan, cel mai murdar colţ de Orient putred.
  Nu ne prăbuşim nici de numărul duşmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricoşătoare de meningită morală…”
  Octavian GOGA.

  • Antisemitule, o sa faci puscarie pentru citate din fascisti antisemiti.

  • mai citeste codul penal ca vorbesti sa nu adormi! nu e bine sa fii antisemit dar nici nu faci puscarie ca scrii anonim pe net.

 61. Gata, s-a infaptuit. Draknea cel asuprit in puskerie revine in lumea buna sa rontaie banul furat cu atata truda. Ce nu stie secatura este ca vremurile si influenta lui s-au stins, Adrian Bombo Nastase a fost cel mai mare vataj al tarii vreodata si tot a ajuns la lada de gunoi. Cei 4 asasini care il urmaresc pe Draknea sunt de fapt dosarele grele mai ales ala unde a furat din banii europeni. La banii lui ar trebui sa fuga rapid din tara si sa nu mai scoata capul de popandau vreodata. Razbunarea impotriva tovarasilor sai nu aduce nimic bun. Dancila e bine mersi, Ciorolacu este papusa ruseasca cu spate asigurat, Grindeanu e prea mare sa-i traga la vasle. Il asteptam cu drag pe Draknea sa ne povesteasca cum a fost incarcerat nevinovat la televiunile mafiei asa cum a facut Antena 3 cu Elena Udrea si multi altii. Foiletoane care vor tine prostii satului ca pe vremuri la Dallas.

 62. Unde ieși tu mai Livache?
  Crezi că lumea a uitat Jandarmiada din 10 august?
  Cât o să mai dureze până te ajung din urmă toate nenorocirile pe care le-ai adus?

 63. Sa vina si sa ne salveze de anticristi! Multi nu isi dau seama dar 2017 a avut loc inainte de 23 septembrie 2017 si a fost un conflict artificial. Vedeti ce a spus si Tudorel Toader, vedeti ce a spus fostul ministru al justitiei, erai doar prima oara trimis in Civil. A fost o mare cacealma pentru a instala in Romania in toate partidele capii fiarei antihristice. Sotia lui Dragnea e mai desteapta decat cam toti cei care ne conduc.

 64. Daca totul e construit pe Minciuna, Falsuri, Hotii, Tradari, la ce viitor speri ?
  Da, la o tara unde hotii sint cinstiti si dau lectii de moralitate la TV iar legile, sint facute de ei pentru ei; cu dedicatie pentru prostamoli.

 65. @SustinDNA. Mars, loc comanda postache, aparatorul acestei baltoace !
  MARS !!!

 66. mai bine era i libertate decât în pușcărie in loc de3’5 aniii dadea10ani și plătea prejudiciu și anii de închisoare cu bani atunci nu mai făcea nici treimi cu banii ăștia se putea construi ceva așa trebuia la toți corupții se recuperau banii așa sa recuperat banii?

 67. trist foarte trist AM FOST IN STRADA PENTRU JUSTITIE iar acum primesc o palma usturatoare peste obraz. Va „multumesc” pentru tot !

  • Corupția ucide strigă DNA , infractorii , judecătorii şi protestatarii dar : corupt , criminal , violator , violent , penal , infractor , incendiator de suflete , de case , de spitale , de parcuri industriale , de parcuri de masini , ticălos , popă , Religie, Biblie , Biserică , pedofil , desfrânat , odios , scărbos , căcătură , lepră , secătură ….. este domnul barbat sau să spun – spurcata chizda. Toate acestea nu au Nimic din spiritul feminin . In această constatare nu greşesc cu nici un procent si este de la Adam si Eva’coace . Este o revelaţie pe care o fac lumii din toate timpurile . Unde am lucrat nu a fost posibil să aplic legalitatea şi bunul mers : in nebunia şi turbarea lor bărbătească , săreau cu pumnul la mine . Singura soluție este – Castrare sau vaccinare sau numai asanare şi nu vor mai avea puterea şi energiile monstruoase, ticăloase hormonale bărbăteşti cu care săvărsesc crime, violuri ” iubire”, trafic de copii , de arme şi droguri, corupţie, infracţiuni , infractori , desfranari ,incendieri de suflete, de case, de parcuri de masini şi de parcuri industriale , partide , politică, pulitică , revolte , războaie ….Aceasta ar trebuii să fie – normă fundamentală de trai in societate. Dupa aceasta sfanta si curata doctorie si curat si sfant vaccin nici boli nu vom mai avea , vom traii toti cat’om vrea . Dumnezeul vostru va fi fericit , va sta pe bolta Cerului şi va asculta sublima muzică de aştrii. Nu vor mai fi nici păcate si nici popi , nici Diavol si nici credinţă de care femeia niciodata nu a avut nevoie .

  • Și p-alea de la PNL și USR nu le-ai simțit?! Ciudat!

  • @R.M.
   Cam repejor sunteti tare dezamagit. Ma gandesc eu ca avand o anumita experienta de viata si ditamai scoala, nu sunteti cam prapastios si degraba ramas fara rabdare?

 68. Formula clasica. Agită sacul cu șoricei prin orice mijloace, poate iese ce trebuie.

 69. Sunteți prea rai… pur și simplu, omul și-a ispășit pedeapsa. Nu ai ieșit nici prea devreme nici prea târziu, ci când trebuia.

 70. Cate articole o sa mai scrieti despre gunoiul Dragnea?

 71. comdamnarea asta a fost ca a lui Alfonso Capone, nicio legatura cu faptele pe care se presupune ca le-a facut pentru ca nu a putut sa fie dovedit nimic. vorba unui fost presedinte, l-a invins sistemul.

  de asteptat ca acum sa fie tacut ca si fostul prim ministru care a facut un master la ”facultate”.

 72. Tocmai aţi ridicat cu încă câteva grade furia dar e bine că e în libertate ca nu mai e atâta de inaccesibil.
  Sunteţi conştienţi că încă nu s-a schimbat nimica de când a intrat în puşcărie?….dacă nu se va schimba şi nu vor primi ia spuneţi voi asupra cărora îşi vor vărsa furia?
  Staţi liniştiţi că vă descurcaţi pe zi ce trece tot mai bine până va fi atâta de bine şi presiunea va explodă apoi va fi linişte mormântală şi toată lumea va intra în relax pe bune, da.
  Unii ar spune că v-o căutaţi cu tot dinadinsul dar noi credem că e mai grav că chiar voi vă puneţi ţinta pe voi şi insistaţi să se apese pe trăgaci.
  Serios chiar nu conştientizaţi înspre ce vă îndreptăţi, nu există nici unul pe acolo pe la voi să vă spună în faţă cum vor evolua lucrurile sau i-ati eliminat dintre voi că erau prea negativişti pentru gusturile vostre?

  Abia aşteptăm primele lui reatii publice şi cum îi cunoaştem pe curajoşii pe fiţe să vedeţi câte refulări vor ieşi la suprafaţă….sigur nu vă vrea cineva răul?

 73. Ciolacule unde te-ai ascuns? vine dupa tine!
  Nu mai iesi sa dai declaratii?!

 74. Ne apucam toți de furat milioane de euro! Scăpăm în doi ani și ne trăim anii pe plaje luxoase.
  Mizerie de politica, justiție de rahat, plini de șpăgari și analfabeți în funcții de conducere.
  Rahatilor!

 75. Intră în mă-ta! Fă-o pentru mine!

 76. A fost o surpriză eliberarea lui Dragnea. Nici el nu se aștepta ca prietenii lui Bădălău de la judecătoria Giurgiu să-l elibereze.😁 Ce surpriză!
  De-asta și-a lăsat la loc mustață, pentru că nu știa. Acum acasă nu mai sunt acarieni și păduchi ca la Rahova. Plus că lipsa mustaței nu dădea bine în fața camerelor TV la interviul de la ieșirea din penitenciar. 😁
  Ar fi fost o surpriză de fapt să rămână în spatele gratiilor, zic.

 77. o mica problema in legatura cu (re)intratul in politica, evident latrinele detinute de corupti nu spun acest lucru (ar dispera manipulatii tinuti captivi de acestia):
  – are interdictie de a fi ales, drept cadou la faptul ca judecatorii au decis sa faca 3.5 ani si infractorul a fost eliberat mai devreme cu un an si 3 luni.

 78. Dragnea nu te bucura prea mult, în mod sigur klauSS te va priponii din nou. Așa cum te-au băgat la bulău pe o invenție, cică pentru instigare la abuz în serviciu, adică o condamnare politică. În mod sigur vei fi băgat cât de curând din nou la pușcărie.

 79. Și totuși… se trăiește mai bine in România astăzi decât in ziua in care a intrat Dragnea in pușcărie?

  • da, nu simti?

  • Din cele ce îmi spun prietenii din România, fiind oameni care știu să facă evaluări concrete, puterea de cumpărare reală a scăzut cu 20%, având în vedere prețurile la energie, alimente, medicamente.

  • @A310, nu puterea de cumparare este problema, este vorba pe cine ai ca PM, de inteligenta ei, pentru ca iti dai seama ca in orice moment poate semna orice prostie.
   Cand te ameninta cu crestere de pensii de 40%, iti taie tot elanul, verifici pasaportul daca este valabil si astepti. Iti dai seama ca nu poate fi vorba de nimic bun. Se imprumutau si nu faceau decat machete, consum, pensii speciale, bla bla cu rosia si nimic concret, gresit, erau legile justitiei care erau perfecte pentru hoti. Ca om normal iti dai seama ca nu tine la nesfarsit si se va sparge distractia cat de curand. Masluiau PIB, nu plateau facturi, ca si Firea preconizau ca incaseaza dublu la primarie ca sa poata cheltui fara numar. La sfarsit nu plateau si ce urma dupa nu mai conta. Acum sunt convins ca nu avem asemenea specimene nici la primaria Bucuresti si nici ca PM.

 80. Și după numărul de comentarii la acest articol se vede că Cristoiu are dreptate: că această eliberare condiționată este decisă acum la nivel foarte înalt, sau cel mai înalt, pentru a se da nutreț de mestecat prostimii și mass-media ca să se acopere toate neimplinirile guvernamentale ale lui Cîțu, toată nemulțumirea societății, toate scandalurile politice din coaliție și din PNL și USR până la Congres, astfel încât coaliția asta să poată sări parleazul măcar în anul 2022.
  Tactică securisto-manipulatorie vizibilă de pe Marte!

  • esti prooost de bubui amice

  • Cica a facut scoala cum trebuie.
   @R.M.
   Asta se preda la a3 mai nou? Teorema nutretului pentru strainii de pro-rusi? Eu studiez capcana pensionarului userist, care se da de partea usereului, dar este degraba dezamagit asemenea unui tanar de 23 de ani si care abia asteapta sa pice guvernul Citu. Da. Fac progrese mari. Va tin la curent.

  • Aveți putintica rabdare, stimabililor, nu vă mai repeziti ca rața la muci!

  • A, hopa, iata ca stie sa aiba si se indemne la rabdare, da. Aham.

  • Greu cu agricultura.
   Stii ceva de la colegul Barbuska si noi nu stim?

  • @R. M.
   Te rog sa iei notite la miezul noptii si sa mi le trimiti si mie ca eu n-am chef sa ma uit, dar ar fi interesant sa stiu ce expresii „inteligente” mai sunt folosite prin presa, pentru studiul meu capcana desteptului.

  • Mulți încă se uită în gura lui Cristoiu, firește crezând orice idee/teorie năstruștică tip „găina cu pui vii” și „motorul pe baza de apă”. Acel nivel înalt unde s-a decis „evadarea legală” a lui Dragnea, este nivelul dat de prieteniile lui Dragnea cu clica Bădălău-Netejoru-&judecătorii unși din județul care a votat mai tot timpul cu psd: adică Giurgiu. Pol de sărăcie și corupție cât roata carului. Nicio altă instanță nu l-ar fi eliberat pe Dragnea cât timp (încă) consideră că e ok să angajezi fictiv oameni la stat și să le dai de lucru de fapt la partid. Inspecția judiciară tace mâlc. (Că doar de-asta e Netejoru acolo)
   Dar treburile astea Cristoiu se face că nu le vede. Fluieră si ne povestește cai verzi pe pereți, teorii fantasmagorice. Culmea e că mulți tăntălăi îl cred.

 81. Faceti-va bagajele si stingeti lumina. A iesit din parnaie Don Livio. Cauza este pierduta. Edificiul se cutremură. Rusnacii se întorc pe cai mari si vor specula orice li se va parea lor. PSD este pe primul loc în sondaje. Succes Romania in noua aventură care acum incepe.

 82. Eu cand voi fi mare, vreau sa ma fac hot de buzunare, pentru ca am vazut ca la noi in tara, cine fura, are si pentru el si pentru familia lui, iar eu vreau ca familia mea sa o duca bine.
  Semnat, un copil orfan de la casa de copii din Oltenia.

 83. Acest infractor ordinar sa fie judecat si in celelalte dosare de coruptie si furt.Sa nu mai aud de acest specimen.

  • Exista SS, exista CAB. Exista Dorneanu, exista CCR. O parte din uneletele Partidului. Vegheaza la statul de drept. Dreptul lor.

 84. Ai cu cine, urmasii lui Iliescu, Nastase, Ponta, Hrebenciuc, etc, au nevoie de experienta unui pesedist rutinat.

 85. Cred ca se bucura si Kelemen Hunor. Cate n-au facut ei impreuna – legile strambe din justitie, sectia SS, udmr votat cu generozitate in sud; mai era putin si obtineau si autonomia tinutului secuiesc, ce vremuri nene.

 86. s-a reabilitat? la doua secunde dupa ce a iesit a spus ca e corupta Romania si tot ce i se intampla e politic. Sinistru… Nici acum n-a recunoscut c-a fost vinovat si tu il scoti :))))))) ireal. „judecaotrii” din Giurgiu sunt parte din mafia psd si rusinea Romaniei. Ei insisi trebuie sa intre la puscarie nu sa scoata criminali ca Dragnea din inchisoare.

  • Mîine ar trebui sa se sesizeze inspecția judiciară și să facă dosar .

  • La inspecția judiciară e prietenul de nădejde Netejoru. N-ai sa vezi dosare decât pentru judecătorii care comentează împotriva legilor pro-infractori ale lui Dragnea.

 87. nu ma intereseaza ce face, ce gandeste sau ce zice liviu dragnea.ma intereseaza ca anul asta TOTI furnizorii locali mi-au marit preturile, benzina e aproape 6 lei, euro ieri la banca era 5 lei la schimb valutar, gazul si curentul inca 15%…

  • ….si p.la o ai mai mică! …lasă punctajele!

  • Nea Jeane, proastă nație ești!!!! Ce ți-au mărit bre,prețurile? Eu cred ca ți-au micșorat creierul!!! Poate îți dă Livache din ce a furat de la statul român și o pui de un opaiț ceva. Poate ți-o împrumută și pe Irina o tură ca și așa el are herniile alea și nici pastila roz bombon nu-l mai ajută.

  • Pacat ca nu te intereseaza persoana care prin politica de distrugere economica a statului a pus un mare umar la situatia incomoda in care ne aflam. Nu e doar el vinovat, nu sunt absurd sa afirm asta. El doar a continuat „munca” inaintasilor sai politicieni, din toate partidele. Dar stiu ca nici ăia nu te intereseaza pe tine. De fapt, tu astepti sa cada ceva de sus care sa-ti aduca un pic de bunastare in trista ta viata, poate nici la vot nu mergi. Mai bine mergi la culcare ca maine nu te ajuta nimeni cu europaletii din depozitul in care esti „sefu’ la mutat marfa”. Somn usor…

  • Capcana salvatorului Jean Valjean.

 88. In schimb a luat viteza din inchisoare Dragnea. Viteza mare de evadare.

 89. Maine Dragnea va fi invitat la TVR la emisiunea „Romania 9 de la 5 ” si ne va povesti toate suferintele lui la puscarie si cum se va relansa in politica. In studio va fi prezent si Maistrul.

 90. Deci au inceput sa iasa infractorii de la Rahova, sau nu mai este infractor de azi, ca nu mai inteleg nimic din legile tarii asteia. Doamne ce de comentarii acilisa. Dar ce suparati sunt oamenii, „Neicushorule”!

  • S-au enervat rau de tot. Deci si-a ispasit pedeapsa, ori ba, ca sa pricep si eu cum vine treaba.

  • Aaa, a iesit pe caz de boala. Deci daca iti faci scutire medicala esti scutit de inchisoare? Ce faza. Nu stiam.

 91. Că ne merităm soarta, rezultă foarte clar și din unele mesaje, nu puține, scrise aici.

 92. relax 🙂 nimeni nu stie ce inseamna ordinul SF martir 🙂 una ii gaseste incompatibili pe toti din Bucuresti 🙂 si stramuta dosarul fix pe completul altuia (de la giurgiu) 🙂 in mod bizar 🙂 ala a fost promovat de la procurori la judecatori in luna iunie 2021 (allexandria ) 🙂 evident 🙂 a fost detasat de catre Curtea Bucuresti la giurgiu pt merite / eforturi deosebite 🙂 s-au miscat exemplar 🙂 duamne ajuta 🙂

 93. Ho, nu va speriati! N-a reusit el nascase care era intelectual subtire – chiar daca-l judecam numai dupa numarul de oua – cu scoala si medalii si relatii la nivel de boieri sa iasa in lume.
  Dragnea e expirat. In lumea lui de cocalari, daca ai pierdut o data nu te mai ridici.
  Nu mai e solvabil pentru nimeni. Daca a intrat la apa pentru un rahat de douajde mii de coco…

 94. Ai bre cu cine sa intri in politica , aia au votat cu hotii 30 de ani .
  Ca poate primesc si ei niste foloase gratis sau ieftine inca 4 ani , pana vine pensia.
  #Romania pierduta

 95. Ce fatza de guster flaushat are tzaranoiul asta….de la tractorist si birtas de comuna…a ajuns bulibasa in tzara babuinilor spalati pe creier…facand si el o mica pauza pe la bulau, acum se bate ca o gorila cu pumnii in piept… vomit !

 96. Nu va faceți iluzii. Toți politicienii sunt la fel de hoți,doar ca unii deranjează și sunt băgați la răcoare. Avem pedepse blânde începând de la crima și terminând cu furtul. E o furtuna intr-un pahar cu apa eliberarea lui Dragnea… 3 ani? Trebuia minim 20,dacă am aplica legile din S.U.A..

 97. Cum dracu sa eliberezi ”conditionat”un infractor care nu-si recunoaste vina , care nu accepta ca a comis o infractiune, nici cand e eliberat mai devreme ?! Evident , legea facuta de infractorii din parlament, permite asta dar cum e totusi posibil, sa existe o asemenea lege ?!! In ce mod s-a reeducat prin aplicarea pedepsei , acest infractor ? Adrian nascase, la fel a facut ! Sigur dragnea e suparat ca a facut puscarie pentru un lucru mic cand el stie cate alte infractiuni uriase a mai comis, el si altii ! Acum , sigur e obligat sa faca politica pentru ca mai are niste dosare pe coada si va trebui sa spuna ca e reprimat politic cand o sa vina , bau-bau iar la el ……….

 98. Mai traieste taranul asta ordinar? De ce este liber? Bravo RRomania, sa tot traiesti aici.

 99. eu zic ca domnul Dragnea merita sa stea in inchisoare!

  auzi la el, paguba de 10 dolari pe zi, atata iese cand imparti ai 8000 de euro platiti la alea doua functionare la 30 luni inchisoare!

  pai Madoff ala a furat de 800.000 delari pe zi ( 45 de miliarde de dolari si 150 de ani de inchisoare!)

  pai sa ne batem joc de hotie? ia sa fi furat acolo, macar de 100 dolari pe furati, nu doar pagubiti…

  deci imi este clar ca domnul Dragnea a fost condamnat ca sa spun un eufemism, cu *usurinta*!

  problema este ca el nu are ce sa mai caute in politica!

  ca sa se puna la adapost de ce i se pregatea a fost in stare sa gandeasca o actiune care ar fi facut praf 60 de ani de politica romanesca exceptionala in Orientul Apropiat, anume mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim!

  nimeni nu are dreptul sa puna in primejdie interesele Romaniei pe motive personale!

  deci repet, totul mi se pare cusut cu ata alba in ceea ce priveste procesul sau, dar domnul Dragnea nu mai are ce cauta in politica!

 100. Se pregătește Tudorache .