G4Media.ro

BREAKING Ionel Arsene s-a predat în Italia (surse) / Baronul PSD de…

Sursa foto: Facebook

BREAKING Ionel Arsene s-a predat în Italia (surse) / Baronul PSD de Neamț a fost condamnat definitiv la 6 ani și 8 luni de închisoare cu executare

Ionel Arsene, baronul PSD de Neamț condamnat la 6 ani și 8 luni cu executare de Curtea de Apel Brașov într-un dosar de corupție, s-a predat în Italia, potrivit surselor G4Media.ro.

Ionel Arsene a fost reținut la Bari.

El a fost condamnat, în 10 martie, la 6 ani și 8 luni cu executare de Curtea de Apel Brașov. Sentința este definitivă. Procesul a început încă de acum cinci ani. Instanța a dispus și confiscarea de la Arsene a sumelor de 80.000 de euro și 80.000 de lei.

Ionel Arsene ar fi plecat din țară pe 4 martie, cu avionul. A zburat de pe Otopeni pe Aeroportul din Roma. Nu avea nicio interdicție de a părăsi țara, au declarat surse judiciare pentru G4Media.ro.

După pronunțarea sentinței, Arsene a fost dat în urmărire.

Prefectul Vasile-Adrian Niţă a anunţat, în 16 martie, că a semnat ordinul privind încetarea mandatului lui Ionel Arsene de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

Vom reveni

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. Mda, s-a predat. E primul pas prin care poate cere justitiei italiene sa refuze extradarea. O sa fie pus in arest la domiciliu in tr-o vila cumparata cu milioanele sterpelite. Si dupa cum stim din alte cazuri, asta se va intampla, va scapa.

 2. A gasit vreo manevra sa scape de parnaie? Sau l-a dat afara gazda din „Cizmă” cand a aflat ce tine in casa? Mai e si varianta căinței dar atunci va trebui sa acceptam și că există Moș Crăciun la pachet cu extratereștrii.

 3. Si-a aranjat ce era de aranjat. Poate sta linistit pana intervine prescrierea.

 4. Doar 80.000 de euro?
  Cine va plati pentru repararea/inlocuirea tuturor proiectelor de infrastructura construite prost de catre el?
  De ce nu se ajusteaza conform inflatiei? 80.000 furati acum 3 ani inseamna 160.000 acum.

  • Pentru că justiția din România iubeste infractorii.
   Oamenii cinstiți sunt scuturați de Anaf până la leu.

 5. Dar cursuri de Gramatica Limbii Italiene fac? Judecătorii…
  Mulțumesc anticipat!

 6. Bella Italia (Grecia, Serbia, Madagascar, Republica Moldova, America de Sud, etc. etc.): Arsene si dantela veche. La vita e bella !!!!!! Andate far’vi’n……!

 7. Cei mai multi oameni politici sunt si „oameni de afaceri”.Lui Arsene i-au iesit perfect „infractiunile de afaceri”😄.Ce fac SUVERANISTII? Nu ies la atac,caci iată statul roman nu poate sa-si exercite suveranitatea din cauza legilor italiene!?Este practic batjocorit si pagubit statul nostru,infractorii cu patalamale îi rad în nas.!!! Sau suveranitatea e bună doar cand te apară de raspunderea penala!?Cand te ia(hotule)justitia la intrebari !?

  • Adică,cand UE si SUA cer tragerea la raspundere a coruptilor,iar Curtea de Justitie a UE vizeaza întaietatea faptelor de coruptie,suveranistii invocă,sfidand Constitutia,suveranitatea statului roman,iar cand hotii condamnati se aciuiaza,fugind de puscarie,cu banii furati,prin vreo tară UE,acestia tac ca „ghită” în porumb.