G4Media.ro

BREAKING Șefii PSD, mesaje de dragoste pentru Pro România la convenția partidului…

BREAKING Șefii PSD, mesaje de dragoste pentru Pro România la convenția partidului lui Ponta. Marcel Ciolacu: Hai, treceți odată acasă!/ Firea: Victor a fost cel mai bun premier al României

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a participat, duminică, la Convenția Anuală a partidului condus de Victor Ponta, care are loc începând cu ora 12:00, la Palatul Parlamentului. Ciolacu a venit la o oră după ce convenția a început și s-a așezat lângă Gabriela Firea, prezentă de asemenea la evenimentul PRO România.

Primul invitat care a urcat pe scenă a fost Mircea Diaconu, care a vorbit despre nevoia de regenerare a pădurilor, iar lui i-au urmat Călin Popescu Tăriceanu, Gabriela Firea, secretarul general al DEMOS și alții.

Călin Popescu Tăriceanu a vorbit despre nevoia de luptă a celor două partide, ALDE și PRO România, împotriva ”hegemoniei partidelor mari” și a anunțat că ”vin vremuri grele” pentru partidele mici, după ”blatul pe față” dintre PSD și PNL.

Gabriela Firea a avut un discurs foarte călduros la adresa lui Victor Ponta, numindu-l ”cel mai bun premier al României” și a propus aproape fără echivoc o alianță PSD-PRO România care să o susțină la alegerile locale din 2020. Victor Ponta i-a răspuns afirmativ la propunere, printr-un contraexemplu, cel al candidatului PRO România pentru Primăria Timișoara, proaspăt ieșit din PSD. În timpul discursului său, Firea a făcut aluzii de mai multe ori la o eventuală excludere din PSD, după ce aceasta și-a exprimat susținerea fățișă pentru fostul premier.

Între două discursuri, în sală a apărut Marcel Ciolacu, a cărui prezență a fost semnalată chiar de Victor Ponta care a ironizat momentul spunând că ”era să leșine” când l-a văzut pe liderul interimar al PSD.

Marcel Ciolacu le-a spus membrilor PRO România din primul rând al sălii că îi amintesc de un moment din copilărie: ”Când eram copii și mama ne spunea: Hai, treceți odată acasă!”. Liderul interimar al PSD a subliniat că ”au trecut vremurile când nici nu puteai să vorbești în PSD, că erai considerat trădător”.

Ce mesaje au transmis Diaconu, Tăriceanu și Firea, principalii invitați ai lui Victor Ponta la Convenția PRO România

Mircea Diaconu a fost primul invitat pe scenă de Victor Ponta. Fostul candidat la președinție, susținut de PRO România și ALDE, a declarat că alegerile trebuiau văzute ca un ”echilibrul al polemicii politice”:

 • ”Din fericire, doar trei partide au înțeles acest lucru deocamdată. Dacă marile partide ar înțelege acest lucru, ar exista mai puține războaie”.
 • Mircea Diaconu a mai vorbit despre salvarea pădurilor românești: ”Subiectul se citește vindicativ, hoții au făcut! Nu, eu propun pur și simplu un tratament de regenerare a pădurilor.
 • ”Ceea ce propun societății în acest fel, pacifist, este un efort de regenerare a pădurilor, înseamnă problema deschisă de înaintașii noștri între cele două războaie apropos de deșertificare României. De-atunci sunt planuri făcute, proiecte de tratament, trebuie să facem acest efort la nivel național”.
 • ”Trebuie să exploatăm acest subiect, cu tot ce înseamnă el. Omul nu poate fi scos din munți, păduri, sunt oameni care locuiesc acolo (…) România intră în infrigement, iată presiunea deja existentă”.

Lui Mircea Diaconu i-a urmat pe scenă Călin Popescu Tăriceanu, căruia Victor Ponta i-a spus că ”atunci când au mers împreună, le-a mers cel mai bine”. Tăriceanu și-a început discursul adresându-i-se liderului PRO România cu ”Dragă Victor”:

 • Suntem, într-adevăr două partide tinere, nici ALDE nu e un partid bătrân, care încearcă să își găsească locul pe scena politică românească. Aparent, suntem pe poziții politice diferite, un partid social-democrat și unul liberal. Dar, în fapt, Guvernul Victor Ponta a adoptat multe soluții liberale în economie.
 • Ne apropie lupta împotriva hegemoniei partidelor mari care fac orice să ne înlăture (…).
 • După ce am asistat la blatul vizibil dintre cele două mari partide la prezidențiale, am văzut șarada cu alegerea primarilor în două tururi.
 • Au sacrificat alegerea în două tururi pentru a impune anticipatele, un nou blat între cele două partide mari. Nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le miroase.
 • A venit și ordonanța care legitimează turismul electoral și care reduce șansele noastre de a avea reprezentanți în comisiile electorale. Doamna Dăncilă a încercat să își pune tocul de la pantoful ei fin pe creștetul nostru.
 • Apoi a urmat domnul Orban. Vă urez să vă țineți tari. Suntem aici să găsim soluții și să nu participăm la parodii, ci la alegeri locale corecte (…) ALDE nu va merge pe fenta cu anticipatele, pentru că nu le înțelegem rostul.
 • Ce nu poate face guvernul astăzi și ar putea să facă după anticipate? I-a pus cineva vreo piedică? Scopul este de a păcăli românii pentru ca apoi să vină cu un program de austeritate.
 • Pare să dorească cu orice preț să țină România la coada Uniunii Europene, să fie în continuare o piață de muncă ieftină, să fie un furnizor de forță de muncă pentru țările din Vest și să continuăm să fim YES-mani”.
 • (referitor la soarta PRO România și ALDE): Pregătiți-vă pentru că vor fi vremuri grele și, înainte să ne fie bine, ne va fi probabil rău. Vă urez succes.

Celor doi le-a urmat Gabriela Firea, pe care Victor Ponta a prezentat-o amintind că a votat-o în anul 2016 pentru că a crezut că este o șansă de a schimba și reforma Bucureștiului: ”Gabi știe cel mai bine că, din cauza geloziei lui Liviu Dragnea de a nu-i lua fața, au ratat o mare șansă”, a spus Victor Ponta menționând că ”nu este mulțumit ca bucureștean” pentru cum arată capitala.

Gabriela Firea și-a început discursul spunând că speră să nu fie dată afară din partid, ca pe vremuri, atunci când dacă îndrăzneai să spui ce gândești ”erai chemat la o ședință, după roluri și scenarii bine stabilite”. Victor Ponta a continuat, râzând: ”Ți-ar conveni să te dea afară din PSD, că mai câștigi niște voturi”. Firea și-a început discursul adresându-i-se lui Ponta cu sintagma ”Colegul nostru Victor”:

 • Am acceptat din prima secundă invitația colegului nostru Victor pentru că a fost premierul cel mai performant pe care l-a avut România în ultimii ani și nu trebuie să ne fie rușine să spunem, să recunoaștem unde am greșit și de ce am schimbat trei premieri în trei ani și de ce nu am ales un premier ca Victor Ponta.
 • Dacă nici acum nu sunt dată afară din partid, înseamnă că s-a schimbat PSD.
 • Doar premierul Victor Ponta a înțeles ce înseamnă sistemul de termoficare.
 • Uitându-mă în sală, împreună, PSD, PRO România și ALDE putem să facem nu unul, ci trei guverne mai performante decât cel actual, demis pentru incompetență și impostură.
 • Nu contează mărimea partidului, ci dacă este condus bine sau rău, discreționar sau democratic. Fac parte dintr-un partid mare… Mai fac parte? S-a dat ceva la știri? 
 • Adevărata trădare este cea față de oameni, când uiți cine te-a trimis la primărie, în Guvern, în Parlament.
 • Proiectul nostru comun este București, care a fost condus 30 de ani de PNȚ, PDL și PNL, iar noi ne chinuim să reparăm ce au greșit ei 30 de ani. Ne-a fost foarte greu, dar nu a fost imposibil.
 • Îi mulțumesc lui Victor Ponta pentru faptul că are viziune, așa cum acum câțiva ani a întins o mână bucureștenilor și ne-a susținut, sunt convinsă că și acum va înțelege că doar noi vom reuși să modernizăm Bucureștiul. București are nevoie să mergem împreună, pe același drum. 
 • Noi putem să mergem fiecare pe drumul lui, pe drumuri paralele, dar cine va câștiga? Impostura, cinicii, penalii, penibilii, că sunt la ei. Și avem de ales între următoarele două: Ori pierdem separat, individual. Ori câștigăm împreună. Sper să fiți cât mai mulți din această sală de acord cu mine.

Victor Ponta a spus, după plecarea primarului Capitalei de pe scenă, că se va lăsa inspirat de mesajul ei, povestind că și-a exprimat sprijinul pentru medicul Craina în bătălia pentru Primăria Timișoara: ”Acolo m-am întâlnit cu colegii de la PSD care mi-au spus că nu e bun medicul Craina, așa că mi-am dat seama că e foarte bun. Apoi, colegii din PSD mi-au spus că e foarte bun și îl vor susține și ei. Așa că sunt multe locuri unde putem pierde separat sau putem câștiga împreună”, a mai declarat Victor Ponta.

Al patrulea invitat a fost Claudiu Crăciun, secretarul general al DEMOS, un partid de stânga, care a condus manifestații împotriva lui Victor Ponta pe vremea când acesta era premier: ”Am făcut parte din niște manifestații împotriva premierului Ponta pentru că sarcina noastră principală este să menținem puterea sub control”, și-a început Claudiu Crăciun discursul.

Acesta a atacat vehement partidele și doctrina de dreapta, spunând că acestea vor să ne lase ”în voia pieței libere și a sistemului privat”: ”Milioane de oameni suferă dacă se privatizează sănătatea, dacă se demantelează sistemul public de pensii. Statul social este cel care ne protejează pe toți”, a fost una dintre remarcile liderului DEMOS.

DEMOS este unul dintre partidele care nu au reușit să strângă numărul de semnături necesare pentru a candida la alegerile din europarlamentare și prezidențiale.

Alți invitați au mai fost Alex Coita, fost consilier onorific al Vioricăi Dăncilă, și Daniel Ionașcu, președintele Partidului Puterii Umaniste din România, susținut de Dan Voiculescu.

Marcel Ciolacu a subliniat că au trecut vremurile în care ”la PSD abia puteai să vorbești” și a făcut apel la revenirea PRO România în matca PSD:

 • Eu zic că deja au venit vremuri mai bune pentru PSD, cu tot efortul pe care încerc să îl fac împreună cu colegii mei, pentru normalitate, fără excluderi și suspendări. Dragi colegi, împreună suntem toți de stânga, fără să deranjez pe nimeni eu sunt PSD-ist, nu mi-e rușine să o spun, și voi rămâne un PSD-ist, indiferent de ce s-a întâmplat în interiorul partidului în ultimii ani.
 • Cred în capacitatea partidului de a se reconstrui și reforma.
 • Situația nu este una tocmai fericită, nici pentru PSD și nici pentru PRO România. Mi-aș dori să vorbesc despre reforma din PRO România, dar abia v-ați întâlnit și sunteți la început de drum.
 • Către presă: Nu a existat o tensiune, dacă să vin sau nu la Convenția PRO România. Îmi cer scuze pentru întârziere, organizam o deplasare pentru mâine.
 • Văd în primul rând colegi, prieteni și îmi vin în minte vorbele mamei mele care, când eram copii, ne spunea: ”Hai, treceți odată acasă!”
 • Acum mai bine de un an de zile, nici nu puteam să vorbim pentru că dacă vorbeam. CEx era instrumentul și lucrurile erau ca și rezolvate. Am depășit aceste lucruri. Nu am nicio problemă să spun că Victor Ponta a fost un premier bun, ca și doamna Corina Crețu care a fost un comisar foarte bun. Ambii de la PSD.
 • Și Mihai Tudose a fost un prim-ministru bun (în sală se aud nemulțumiri, n.red.). Vă înțeleg, ați muncit pentru ca Mihai Tudose să ajungă europarlamentar. Și eu am muncit pentru ca doamna Corina Crețu să ajungă comisar. Astea sunt situațiile pe care trebuie să le acceptăm.
 • Eu nu țin ură. Nici domnul Victor Ponta nu e un om care ține ură, este un om cerebral. România se află într-un moment greu.
 • PSD, ori de câte ori i s-a cântat Prohodul a ieșit mai întărit. Decizia o să vă aparțină dumneavoastră, luați-o după ce vorbiți și cu vecinii, și cu prietenii. Lăsați ura, lăsați apa să treacă și haideți să vedem interesul românilor și interesul național, nu al lui Gabi Oprea, ci realul interes. Să scăpăm odată de această dreaptă iresponsabilă.

sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

73 comentarii

 1. Are loc întâlnirea scorpiei cu vipera.
  Câtă mârşăvie, ce farsă politicianistă.
  Treziți-vă, oameni buni.
  Ce ruşine pe țara asta.
  Vă invit să citiți articolul domnului Peiu din Ziare.com. Acolo suntem, la perioada lui Nero, cel ce a dat foc Romei în delirul comparabil cu cel în care se găsesc toți politicienii români.

  • A tunat si i-a adunat. Nostalgici nomenclaturisti, incurabili conspirationisti, virtuosi conjuncturisti, politru(c)si perversi, politicieni de chiuveta, comedieni din nastere, canalii din vocatie, mitomani din convingere, intriganti prin formatie, sabotori inraiti, schismatici schizofrenici. Adulatorii fariseicului Pontache (Pro-tarfe de duzina, Pro-Iuda, Pro-Vrajmasie) probeaza, prin tot ce spun si ce fac, valabilitatea vechii ziceri: Pielea rea si rapanoasa – ori o bate, ori o lasa. E adevarat, nu e nici o indoiala, mos calin care s-a lingusit cu o expresie de frustrare perfida e o jigodie lasa.

  • Ban furat la ban furat trage

  • P$deii au fost mereu disperati dupa banu public,din 89 si pana acum.De aceea au folosit mereu matriosce (papusile rusesti) stil APR,USL,ALDE,PRO ROMANIA … in momentul cand gruparea „vesela” nu mai avea potenta electorala sub denumirea de PSD sau aveau vendete personale.Ponta a avut ciuda maxima pe Dragnea,nu pe p$dul lu Ilici & Nastase.Lor si celor care i simpatizeaza de la Ilici incoace,placutze suedeze.

  • Mafi securista PSD+ sateliti, va incerca prin masinaria monstroasa de propaganda media,sa manipuleze si sa arunce cu mizerie in presedinte si guvern.Daca acum in 2020, dupa 30 de ani de hotie securista,noi romanii de buna credinta nu iesim la vot si curatam jegul comunist,atunci tara asta este pierduta definitiv.Acum ori niciodata.O sa vedeti ce mizerii si minciuni o sa mai apara din partea mafiei.Ponta,Firea,Basescu,Tariceanu, cele mai abjecte jigodii ciumate.

  • Unii tot incearca sa spuna ca tara se imparte in doua. PNL pe o parte si PSD cu restul partidelor pe partea cealalta. Si tot vor posta lucrul asta, ca asa e sarcina de la partid.
   Asta ca sa creada lumea ca USR nu are nicio sansa si ca ei sunt cu pesedistii.
   Fals: Cetatenii vor avea de votat intre doua variante. Pe o parte sunt partidele care ne-au condus de la revolutie pana acum si care vor sa ne conduca in continuare tot asa (aici sunt PSD=PNL=ALDE=UDMR=PRO ROMANIA).
   Iar pe partea cealalta li se opune USR, care vrea sa faca un alt fel de politica si de asta au sarit pe ei toate partidele si toata presa si toti postacii platiti

 2. Regenerarea hotiilor!
  Refacerea aripii din Pzd care sa decapiteze Romania.
  Pasul 1 a fost facut:
  atac la baionetă la actuala guvernare.
  Pasul 2: plan de recucerire a puterii.
  Pasul 3: ocuparea României pana la sfarsit 2020.
  Daca PNl Nu produce dezvoltare, masuri ferme de combatere corupție Vizibile din toate paturile sociale atunci alegerile vor ramane un foc de paie!
  Vorbesc de alegerile trecute!

 3. La cat rau au facut bolnavioara din Fire, ticalosul Pontache si toata sleahta psd, ar fi mai nimerit prezenta lor intr-o curte penala. Fi-mi-ar scarba si de Diaconu, comunistoid in camasa-i mov, ce se crede Iov. De altfel, e usor de gasit acea oaie, cu lana de lupoaie care guitza cu spor, manipuland sfidator: Cine-a mai vazut? Cine-auzit, bufonas de soi, viclean ca un vulpoi? N-ati mai intalnit! Mintisoara lui – valul malului! Parul sur al lui – moartea samponului! Ochisorii lui – boldirea buliharului! Vorbulita lui – orgia ghemoroiului! Si acea Fire Ciumata. Necivilizata. Si este pe una aici. Perversa ca cateua! Ea, mitocana. Ea, mitomana. Ea, Scufita Sura de pe aratura cu dinti falsi in gura! Proasta capitalei e cea mai proasta, pentru ca le intelge pe toate pe dos.

 4. Firea e ce era si inainte, doar ca s-a mutat cu Pandele. Tariceanu cred ca are probleme mari cu capul, nu stiu despre ce lupta vorbeste si care-s partidele alea mari cu care s-a luptat el. A fost PM de la PNL si intotdeauna aliat cu PSD. Ori e nebun, ori ne crede pe noi nebuni.
  Probabil ca-i doar prostanac si ramolit, dar cineva ar face bine sa-i ia microfonul.

  • vali, C.A.C.P Tariceanu isi urmareste interesul, acela de a nu intra pe mana procurorilor… ce liberalism are asta in cap. Vrea inca un mandat pentru a avea imunitate parlamentara

  • Pentru mos Tariceanu-piaza-rea batalia s-a incheiat rusinos, abject. E un starv ambulant. S-a resemnat si asteapta ingropaciunea. Sigur, ar fi fost preferabila o moarte demna de un calaret pur-sange. Insa el nu a fost niciodata un adevarat cavaler. A fost o sluga proasta. Omul acesta ros de molii si de vicii, insetat de avutii si de luxura, s-a deprins intr-atat sa fie comandat, incat si-a pierdut orice picatura de onoare, orice bruma de personalitate. Chiar si la aceasta conventie pro-Iuda, a demonstrat ca este un figurant insipid, lingar, las.

 5. Caracatita coruptiei (mai cunoscuta sub denumirea de psd Ciuma rosie) s-a imprastiat ca apoi sa se reuneasca ! Totul sub diverse denumiri , culori !!
  Ce au in comun e praduirea , coruptia, cinismul, simularea democratiei, groaza de profesionalism, nepotism, analfabetismul, impostura, plagiatul, nostaligia comunistoida, manipularea ordinara si altele asemanatoare…
  Daca stie cineva motive pentru care alge, pro, forta nationala , udmr (din parlament dar si altele care vor aparea clocite la vedere de Laufer, Bobi Paunescu, gabriel oprea, etc) nu sunt altceva decat Ciuma Rosie , sa ma lumineze si pe mine…..

 6. Astia de „stanga” se coalizeaza. Sa-i vedem si pe cei de „dreapta”

 7. Si-au dat intalnire, mare parte din jartelele aka
  scursurile politicii romanesti. Multi ticalosi pe metru patrat la „al XIV lea congres a lui Puie”. Cu cat ii ignorati mai mult, cu atat „crapa ranza” in ei mai repede si scapam sa nu-i mai vedem si auzim ca ne-au mancat tineretea si viitorul copiilor. Jegurile astea trebuie sa dispara definitiv din viata noastra

  • Urmeaza reintregirea PSD si revenirea lor la putere, pentru cati ani i-au mai ramas acestei tari.

 8. Urmasii lui Iliescu +urmasii lui Roman+conducerea actuala a GIO isi dau mana pentru inrobirea Romaniei. Daca reusec astia in mai putin de zece ani Romania dispare ca stat. Parol.

 9. Citind articolul despre declaratiile liderilor stangii, mi-a venit in minte vestita fabula a lui Donici, cu racul, broasca si stiuca:

  „Racu, broasca si o stiuca
  Intr-o zi s-au apucat,
  De pe mal in iaz s-aduca
  Un sac cu grau incarcat.
  Si la el toti se inhama:
  Trag, intind, dar ieu de sama
  Ca sacu sta neclintit,
  Caci se trage neunit.
  Racul inapoi se da,
  Broasca tot in sus salta,
  Stiuca foarte se izbea
  Si nimic nu ispravea.
  Nu stiu cine-i vinovat;
  Insa, pe cat am aflat,
  Sacul in iaz nu s-a tras,
  Ce tot pe loc a ramas”.
  Cred ca nu e nevoie sa va spun eu care e distributia rolurilor, fiindca Fii Rea si stiuca se aseamana ca doua picaturi de apa reziduala….
  Cat despre rac si broasca, aveti libertatea sa alegeti cine e cel mai bun in rolul racului : tonta sau cacalin?

  • MIORITADA… Motto: La umbra unui partid in virie, troneaza vulgar un rahat, nascut la mare sodomie, de un constipat. Pe un picior de splai, niste sobolani lipsiti de rai, niste caini-cu-rat, cum nu s-a mai vazut, iata se intalnira si-o orta consfintira. Iata-i va ies in cale, cu flegme si pumnale. Javre cu bani! Unui-i psdelean, altu-i pro-vajmasean si altu-i aldeean. Iar cea maimuta, in sevraj zacea, sarma o frigea, din clobant zicea: Ponta-i os de psdos, tare virtuos, cel mai odios. Ponta, Ponta! Noi pagani, tu ne esti frate. Conspiram cat se mai poate. Hai sa dam mana cu mana, noi cu inima pagana. Complotasi de soi. Nu-i nimeni ca noi! Si chiolhanosi, si gaunosi, si scelerati, si impielitati, si nelegiuiti, si pervertiti, si descreierati, si mafiotizati! Unde-s trei, potera creste, coteria ne sporeste*… Tu, lumea mea, nu te speria. Si daca tu-i zari, daca-i intalni, tampii candidati, tabarati pe ei, si sa-i primeniti in haine noi, toate in dungi. Bagati-i in pungi si cu buucrie mare, huzdup la racoare!

 10. Conventie, Congres, Birou executiv, ….tot felul de bazaconii……..Aduna lumea debeaba……tot din banii nostri….

 11. Lol, deci asa arată o adunare a proștilor!

  • Nu măi, ca ei nu stiu ca-s prosti. Că conducatorii lor sunt sociopați. Decât sa dai banu sa faci ceva cu cap mai bine îl dă lu prietenu lui cel mai bun si văd ei că merge si asa.

 12. Delirium tremens! Te doare capul si ți se întoarce stomacul pe dos când auzi ce fakenewsuri debitează animalele astea! S-au adunat toți hoții neocomunisti.
  Mu#e PSD!

 13. Si uite asa cu spor de zor PNL cistiga 70 % din sufragii .

 14. Mai lipsesc doar unii de critica PNl si stinga este completa , dar vor face si ei pasul curind ,altfel in alegeri dispar

 15. „Hai, treceți odată acasă!”
  Acasa voastră este lângă Daddy al vostru, LA PÂRNAIE, INFRACTORILOR!

 16. scurt : sub 20% in alegeri !

 17. Totul , asa cum am spus deja, se va desfasura exact ca la alegerile prezidentiale binele versus raul sau totul se simplifica pe zi ce trece . Votam fie PNL-ORBAN fie restul de partide ce se situeaza de partea cealalta .Este usor nu ?

 18. Am mai vazut un mare Congres condus de puscarias. Aceleasi imagini , aceleasi personaje , aceleasi discursuri. Ne-am saturat sa mai vedem figuri care au tradat romanii si Romania . Incompetenta , minciuna si hotia au fost ingredientele de baza ale ticalosiei politcienilor aflati ani la sir la putere.

 19. . de la valeeeeu
  15.2.2020 la ora 5:51 pm
  PNL a facut si face tot ceea ce trebuie pentru a spulbera intreaga clasa politica in alegerile parlamentare indiferent cind vor fi ele . In acest moment PNl-ORBAN se contrapune tuturor partidelor din esicherul politic . Toate aceste partide ataca PNL. Totul se va singulariza printr-o simpla alegere facuta la vot , se va vota de forma ori PNL-ORBAN ori cei ce sunt impotriva lui . Din acest joc partidele mici se vor auto distruge (ca existenta politica )

 20. Se configureaza o reasezare politica de forma Dreapta integrala – versus – stinga integrala . Sa vedem cum se vor situa cei ramasi inca in afara jocului ,adica PMP si USR-PLUS . De partea cui vor decide explicit ca vor fi ? PNL clar nu va accepta pe nimeni sa li se alature inainte de alegerile parlamentare anticipate . Ce vor spune insa (deocamdata au inceput sa critice PNL)cele doua formatiuni devinite oarecum stinghere pe scena politica . Viata politica la zi ii va obliga sa spuna clar cu PNL sau impotriva PNL. Presedintele reusesete iar sa puna totul intr-o oferta de nerefuzat . Totul fata in fata .

 21. Ciolacu: „Dragi colegi, împreună suntem toți de stânga(curat de stanga, cu Averile voastre!), fără să deranjez pe nimeni eu sunt PSD-ist, nu mi-e rușine să o spun, și voi rămâne un PSD-ist, indiferent de ce s-a întâmplat în interiorul partidului în ultimii ani. Cred în capacitatea partidului de a se RECONSTRUI și REFORMA.”
  Ciolacu, omul care totdeauna in cei 3 ANI de guvernare PSDragnea a fost alaturi de Dragnea(altfel NU ajungea Presedintele Camerei deputatilor!) vorbeste despre „reforma partidului” alaturi de ceilalti prezenti in sala, ceilalti care cu TOTII au contribuit la situatia dezastruoasa in care se gaseste Romania dupa 3 ANI de PSDDragnea si de LIPSA de DEZVOLTARE dupa 30 de ANI!
  Ia uite mai jos cum „vede” reformarea PSD omul care zilele trecute a lansat acel Raport care face praf ultimii 3 ANI de guvernare PSDragnea, Ionut Vulpescu, Presedintele Consiliului National al PSD!
  Aseara, la REALITATEA TV, la emisiunea lui Octavian Hoandra, Ionut Vulpescu a dat clasa la ipocrizie, tipic PSDista!
  La insistentele lui Hoandra CU CINE si cum sa poti face „reformarea” PSD dupa epoca Dragnea cu slugile care au fost alaturi de Dragnea, Ionut Vulpescu batea campiii, evitand sa spuna CINE va face reformarea partidului, cand alde Ciolacu, Olguta, Manda, Gabita si restul sunt cei care au adus alaturi de Dragnea PSDul in situatia de azi, cum poti reforma PSD cu aceiasi oameni, Emisiunea e proba concreta de Ipocrizie PSDista, de vorbe goale, de Raport facut pentru IMAGINE, atat!
  Vezi Emisiunea de Saturday 15 February 2020:
  https://www.realitatea.net/emisiuni/realitatea_romaneasca?id=718_2020_02_15_21_00_00
  Rusine, ipocritilor!

 22. Iată cum se reînventează vechii ”vechili”.
  De aceea ne trebuie persoane noi

 23. Romania se afla in fata unei alegeri decisive pentru reprezentarea tarii in viitor ca democratie consolidata . Presedintele Iohannis , va cere intregii natiuni , in lunile ce urmeaza, un vot clar exprimat pentru democratizarea tarii , ce va incepe chiar din rindurile partidului al carui presedinte a fost (prin scoaterea din structurile PNl-Orban a persoanelor ,membrii de partid , ce pot fi asociati cu vechile structuri PCR). Partidele de tip PSD ,ce in imaginea colectiva a natiei sunt asociate sau vor fi asociate (deja un marcant membru PSD a spus asta )cu fostul PCR ,vor fi contrapuse in alegeri noului PNl-Orban . Alegererile si alegerea Partidului cistigator va fi simplu de facut . Noul PNL -Orban versus cei care ataca acest nou PNL. Priviti aceste spuse doar ca o posibilitate .Chiar nu am de unde sti viitorul .

  • Sa credem ca este posibil ca in lunile ce urmeaza reprezentanti de marca ,persoane apartinind ai inteligentei romanesti neinregimentati politic , sa se alature noului PNL-Orban ?Ar fi o teribila lovitura de imagine.

 24. Aha, va zica ”pupat Piata Endependentei” la ponta-ciolacu-firea-tariceanu, nimic surprinzator! Auzi la scarba coclita de tariceanu : guvernul liberal ”a sacrificat localele in doua tururi, pentru anticipate” si ”Ce nu poate face guvernul astăzi și ar putea să facă după anticipate? I-a pus cineva vreo piedică?” Pai n-a picat guvernul Orban prin motiunea de cenzura a psd-udmr-ponta? E piedica mai mare ca asta?
  E foarte bine, adunati-va toti gramada, ca sa va duceti dracului odata, soparle si hoti ordinari!

  • Că bine zici, dragă Gabriela Constantinescu, urmează să intre în poza de familie şi PNL-ul!

  • Salvarea lor stă în bronzați doar că și lor le-a ajuns la os si vor si ei sa fie considerati normali

  • Alino, sa inteleg ca esti neam cu belescanu? Observatia ta legata de PNL e total deplasata, draguta!

 25. Sinistrul tariceanu se lupta cu dintii sa ramana in parlament!
  Sa fi blestemat taricene! Sa ramai pe dianfara!

  Partenerul lui Dragnea intru construirea zidului in fata pedepsei pentru ce faptuiesc infractorii nomenclaturii.

 26. Isi poate inchipui cineva de cate cisterne cu zeama de lamaie este nevoie ?

  • Mlastina balcanica! Ce mai trepidatie, ce mai fojgaiala, ce mai viermuiala! Ce canta viermii astia acolo? *Gasca mea/nu poate sa stea/linistita/nici o clipa. ca prizonieri ai orizontului nostru propriu, vrem sa ramanem incremeniti in proiect. Vrem o tara de unica folosinta. Vrem o stanga ciunga, neo- sau criptocomunista. Vrem sa mai bogdaprostim, pentru ca inteseele criminale ne poarta fesele imorale.

 27. Ce spectacol grețos de prostie. Prostii se ling între ei, nimic nou sub soare, doar toți au rude prin aparatul de stat, doamne ferește sa discute ceva despre România și nevoile ei, nu care cumva.
  Nomenclaturiști fac ce au învățat din ’90 încoa, se pupa între ei și se bat singuri pe umăr ca ce treaba bună fac.
  „Stânga”, dacă are vreun sens doctrina în Ro, are nevoie de o grava reinventare, dar nu cu ciurucurile prezente.

 28. Demos- Craciun ( nascut in laboratoarele Latrina3) :”Milioane de oameni suferă dacă se privatizează sănătatea, dacă se demantelează sistemul public de pensii. Statul social este cel care ne protejează pe toți”,
  Adica micii neo-comunisti vor si ei la butoanele distributiei banilor colectati de la cei care muncesc.
  Alta generatie de paraziti care incurajeaza statul degeaba si atarnatul la stat. Nu se mai termina odata ghemul asta de lipitori care vor sa traiasca pe umerii celorlalti?!

 29. Comunistii sunt cei mai mari hoti si cei mai mari criminali din istorie.

  • Si sunt votati in continuare de romani.

   Acum exista si alternative, dar poporul roman e fundamental prost.

 30. Activitati sexuale orale, unele deviante, sunt permise in public ?

 31. asa arata un conclav mafiot.. hotii care au pus o tara pe butuci.. mizerii umane..cu totii merita zidul de la targoviste… cititi acest articol ca sa intelegeti dimensiunea castastrofei si genocidului comis de gio psd-udmr-alde..Guvernele Nero incendiaza Romania
  http://www.ziare.com/economie/deficit-bugetar/guvernele-nero-incendiaza-romania-1597620

 32. Iată, coronavirusul a ajuns și în România și s-a pus pe făcut convenții și invitații.
  Bacterii și bacili invitați sau autoinvitați…Trădiceanu, actorul inept sau primărița cu sârma-n k.r, toate aceste forme de viață ce pun în pericol , vor trebui stârpite cât mai repede. E clar că alegerile anticipate sunt cea mai bună alegere.

 33. Pe limba lor:
  Treceti in plm acasa! Unde ati banait pana acum?
  Sa i amintim d ului ciolacu ca unul dintre membrii,venit recent din alde,s a intalnit zilele trecute cu Eminescu! Da,cu Mihai Eminescu! Asa a declarat de la o tribuna publica!

 34. Diaconu isi joaca rolul de milog in continuare,pe ponta il stim ca la avut profesor pe ratangiul de bombonel,iar pe ceilalti ii recomanda familia….familia hotiilor. Totul este sa crezi ca sau schimbat….noi stim ca sunt aceiasi. Le vom peste bot la fiecare dintre alegerile care vor urma. Sa dus
  timpurile cand se bazau pe indiferenta noastra

 35. „Proiectul nostru comun este București, care a fost condus 30 de ani de PNȚ, PDL și PNL, iar noi ne chinuim să reparăm ce au greșit ei 30 de ani. Ne-a fost foarte greu, dar nu a fost imposibil.”
  Cum stam cu aritmetica (si mai ales cu fatarnicia) d-na Firea? Aveti deja aproape 4 ani de mandat, a mai fost si Sorin Oprescu si o multime de primari de sector ( Marean Vanghelie – cel mai marcant exemplu, dar nu singurul)

 36. PNL-ul are „oua” sa elimine imunitatea sparlamentara daca va castiga urmatoarele elegeri si va avea majoritatea necesara?????
  Ca atunci, se cam termina toate aranjamentele!

  • Nu putea sa o elimine in aceste 3 luni? Parca asta a fost promisiunea lui Iohannis din 2014, ca elimina imunitatea. Au trecut 6 ani de atunci si a avut de 2 ori GUVERNUL MEU. S-a pisat pe voi, imbecilii care l-ati votat. ATI VOTAT un TRAFICANT DE COPII si un HOT DE CASE si va plangeti ca suntem unde suntem dupa 30 de ani.

  • Postacul alin psdistul indrazneste sa mai scoata nasul in lume, si sa mai scrie ordinarii, ca si cand ar mai fi psdeu’ prin 2017, teapa, idiotule, cara-te de-aici!
   Cu cine sa faca eliminarea imunitatii parlamentare, cu psd-alde-udmr in parlament, i-ati fi vazut pe toti astia votand asa ceva?
   Dupa anticipate, cred ca sunt atat de multe pe teava, ca nici nu vor sti de care sa se apuce mai intai, insa pun pariu ca imunitatea parlamentara va fi eliminata, si la fel va aparea si legea ilicitului, la cati clienti s-au strans in 30 de ani.

 37. Votanții PSD: Shut up and take our money.

 38. Ce adunătură de borfași…

 39. Tovarasii cristoiu, buscu, dinescu au lipsit ?

 40. Bal mascat!!!
  S-au deghizat hoții în mielusei.
  Aștept întâlnirea lor la Rahova, Jilava etc.

 41. Toti mint ca „Victor Ponta a fost un premier bun”, dar NU spune niciunul CE A FACUT acest Ponta, CE a lasat el in urma in afara de Tragediile din Muntii Apuseni, de la Colectiv, de la Restaurantul Beirut, de pe Lacul Siutghiol, de la Colectiv?!
  TOATE, tragedii in care au MURIT oameni nevinovati pentru ca STATUL Roman NU a fost in stare sa ii SALVEZE!
  In plus, in 2015 a REINTRODUS Pensiile SPECIALE, blocate de Emil Boc si a introdus in 2-13 acel Coeficient de corectie la Pensii care a facut Varza Sistemul public de pensii!!!
  A ramas altceva de pe vremea lui Ponta?

 42. Desi nu-mi place, aici sunt de acord cu Firea, Prostanacul chiar a fost cel mai bun premier de dupa revolutie

 43. Prostanacul de Ponta a admis cu gura lui ca campania lui la prezidentiale a fost mult prea groasa pentru electoratul pasiv

 44. Nu cred ca nu va este foarte clar , ca Gau__terul Romaniei klauSS , are oridn sa va stearga de pe fata pamantului .
  Asa cum a declarat foarte raspicat , de mai mule ori .

 45. Ce mai poate fi spus după o astfel de manifestațiune! Vai de țara pe care vrem să ne-o construim, de mizerabilii politicieni ce ne tot vând gogoși de 30 de ani, de noi, generic vorbind, care îi tot credem, dându-le girul, schimbându-i pe cei vechi cu cei vechi, și de generațiile viitoare! Nu ar mai trebui să ne mire depopularea acestui simulacru numit țară, este rodul unei guvernări catastrofale, aplicată de niște politicieni catastrofali. Uitați-vă doar la emisiunea „Județe la stăpân” din 16 februarie a.c., veți pricepe de ce cele două maladii de partide nu vor putea face niciodată bine această țară. Mă puteți înjura cât îți dori, stimați alegători pnl sau pcr, nu mă impresionați cu absolut nimic, asta nu face decât să arate de ce suntem unde suntem, de ce aceste două cancere de partid călăresc încă această țară și de ce mai au încă suficienți adepți, o spun cu mare regret. Niciunul dintre ele nu este capabil să ofere modernitate, reforme serioase și strategii profunde, dar aplicabile și cu impact pozitiv asupra populației și nu pentru partide sau grupurile de interese ce gravitează în jurul acestora. Toată această mascaradă nu face altceva decât să arate farsa servită odată cu apariția acestui „nou” partid prohoția, care era evident că este un tentacul al pcr-ului, o anexă care se va comporta, organiza și funcționa după exact aceleași metehne și obiceiuri. Garanția, scoponta, un personaj insalubru, grotesc, un simulacru al naturii. Acest pungaș mizerabil este dovada că omul a trecut prin diverse faze pentru a ajunge ce este astăzi, el păstrându-se în faza incipientă, când se puneau bazele omului preistoric.

 46. Aparenta reunire cu PRo va produce o noua ruptura in PSD

 47. Fariseism politic la superlativ. Chiar nu realizati ca ati distrus Romania? Chiar nu stiti ca nu prea mai aveti ce fura? V-ati facut rezerve pentru cateva generatii viitoare. Asa ca lasti-ne ,nu mai avem nevoie sa ne conduceti voi viata pe care ne-ati distrus-o.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.