G4Media.ro

BREAKING Expertiza ADN a oaselor găsite în pădurea de lângă Caracal a…

BREAKING Expertiza ADN a oaselor găsite în pădurea de lângă Caracal a eșuat. Fragmentele osoase au fost prea arse

Expertiza ADN făcută de Institutul Național de Medicină Legală (INML) în privința fragmentelor osoase găsite în liziera de lângă Caracal este neconcludentă, potrivit unui comunicat DIICOT. Expertiza a eșuat din cauza faptului că oasele era prea arse.

INML va continua expertiza cu alte fragmente umane găsite în lizeră, adică bucăți de dinți.

Fragmentele de oase au fost găsite de anchetatori la indicațiile lui Gheorghe Dincă, presupusul asasin al celor două tinere din Caracal. O primă expertiză antropologică a fragmentelor de oase îngropate de Gheorghe Dincă în liziera de lângă Caracal aparțin unei tinere cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani, alta decât Alexandra Măceșeanu.

Gheorghe Dincă a mărturisit în cadrul anchetei că, pe lângă Alexandra Măceșeanu, a mai ucis o tânără, pe Luiza Melencu (18 ani).

Comunicatul integral al DIICOT:

Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

În dimineaţa zilei de 17.08.2019, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a înaintat Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism constatările preliminare ale expertizei genetice judiciare, potrivit cărora:

– au fost expertizate de către Institutul Național de Medicină Legală o parte dintre probele ridicate cu ocazia cercetării la faţa locului efectuată la zona de zilieră de pădure, respectiv fragmente osoase de natură umană.

– având în vedere starea de calcinare excesivă a acestora, ca urmare a acţiunii factorilor fizico – chimici la care a fost supus materialul biologic osos, nu s-a putut evidenţia niciun profil ADN.

Precizăm că prin adresa emisă astăzi, procurorii DIICOT-Structura Centrală au reiterat Institutului Național de Medicină Legală ”Mina Minovici”, dispoziţia de efectuare în continuare, în regim de urgenţă, a expertizei genetice judiciare asupra întregului material probator, inclusiv asupra dinţilor şi a altor mijloace materiale de probă găsite cu ocazia cercetării la faţa locului.

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism va continua să informeze opinia publică, cu celeritate, de îndată ce vom primi noi informaţii de la Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici”.

Foto: Facebook/ Luiza Melencu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Mai multi specialistiau spus ca nu se poate gasi ADN in oase calcinate si s-au indooit si de primul rezultat.
  Sper ca toate analizele sa fie OBIECTIVE, fara nicio legatura cu interesele anchetatorilor de a finaliza ancheta in mod convenabil si ca nu au nicio legatura nici cu hotararea familiilor de a face contraexpertize in strainatate.

 2. Bai idioti de DIICOT, luati legatura cu americatii…FBI, ….Ei pot ce voi nu puteti. Romanie, tara de dancili

 3. Nu se poate extrage ADN celular.
  Insa ADN-ul mytochondrial, cel prezent in maduva?Cert, iti trebuie o alta tehnica (nu stiu daca RO poseda aceasta tehnica) dureaza mai mult si este mai putin precis, insa exista posibilitatea de a extrage ADN

  • prea complicat! lasa asa, sa se prescrie. Oricum stim, cu totii ca multinationalele si Soros au omorat fetele si i-au inscenat totul acestui om, stalp de incredere, fundatie de integritate, coloana de sustinere a societatii, posibil votant de PSD.

   Si tot bancile si LGBT sunt de vina. Jos cu Statul Paralel !!!

   Si sigur vom afla ca Kovesi si Iohannis ua ceva treaba cu asta.

   Asta e tot ce trebuie sa afle romanii. Restul sunt fake news. Dinca e un tap ispasitor al strainilor care vor sa fure bogatiile tarii in frunte cu UE. Este posibil sa fie o incregnatura de Martieni homosexuali fara familie traditionala cu vreo Venusiana din diaspora care voteaza USR si care nu plateste taxe PSD-ului.

   Tot ce tre’ sa tinem minte e ca nu PSD e de vina, ci mortul.

 4. Poate că tergiversarea de aseară a DIICOT, când a zis că n-a primit raportul INML pe care INML a zis că l-a trimis la DIICOT e pentru că…raportul a arătat că nu e Luiza. Adică a arătat mai înainte că nu e Alexandra, iar acum nu poate să arate că nu e nici Luiza? Caz în care, dacă Luiza trăiește, trebuie protejată, nu să forțeze mâna traficanților care o țin prizoniera pentru produs, s-o omoare. Poate că au fost luate niște oase din cimitir care corespundeau intervalului de vârstă și arse și plantate în pădure. S-a spus de ceva vreme că cenușa părea proaspătă…

  Vă dați seama cam cât de vastă e rețeaua? Iar DIICOT nu poate să iasă acum la televizor cu comunicate să spună ce strategie au. Măcar de ar acționa și ar destructura rețeaua de trafic de carne vie și am afla ce capete înalte sunt implicate.

 5. Asa cum am mai spus, „oamenii legii” n-au precupetit niciun efort pentru ca probele sa dispra si sa fie greu de obtinut…
  Ce vedem de 3 saptamani la TV este imaginea neputintei si a prostiei in forma pura. Care mai de care sunt „specialisti”, iar aia oficiali sunt varful icebergului.
  Eu cred ca majoritatea covarsitoare nu stiu de ce se afla acolo, cu exceptia faptului ca – am inteles de la TV – diurna e de 15 lei.
  Mai cred ca e bine ca media sa se opreasca din difuzarea de stiri si de imagini cu si despre cazul Caracal, pentru ca asta va duce la pierderea oricarei increderi in ceea ce indivizii sociali denumesc „sistem judiciar”. E suficient ca acest concept e o imensa fictiune care nu are niciun element de corespondenta cu realitatea si cu stiinta/cunoasterea. E doar o naclaiala legislativa care are menirea de a crea iluzia sociala ca niste indivizi care populeaza asemenea „sistem” desfasoara o activitate care are o „utilitate” si pentru care sunt „indreptatiti” sa incaseze indemnizatii.

  Dupa ca guvernul revolutionar francez a preluat puterea, acesta s-a confruntat cu realitatea crunta a saracimii inutile. Pentru a le crea sentimentul de „utilitate” si pentru a le da sansa sa manance crezand ca sunt utili, i-a pus sa sape santuri de jur imprejurul Parisului … si i-a platit pentru asta. Dupa ce santurile au fost sapate, i-a pus sa le astupe … si i-a platit si pentru asta.
  Asa societate vreti, cetateni ai Romaniei? V-ati gandit vreo clipa cu ce scop au fost infiintate tot felul de „sisteme”?
  Eu m-am gandit si va raspund fara sa ezit: ca imensa impostura sa nu navaleasca in Piata Victoriei sub diverse forme – protest, miting, sindicat, greva, revolta, revolutie. Alora le este foame si sete si nu pot sa supravietuiasca decat daca altcineva le creeaza „loc de munca” …
  Desigur, „creatorul locului de munca” ii planteaza in „sisteme” ca sa ii amageasca cu ideea ca sunt utili si merita … pentru a pastra puterea deciziei asupra tuturor celorlalti si pentru a-si perpetua „domnia” (lui, a camarilei si a neamurilor lor).
  Nu e nimic nou sub soare, acest lucru pervers se practica de milenii, iar el va dainui cat timp va exista ideea de „confort”, de „nivel de trai decent”, „automultumire”, „suficienta”, care au facut ca fiinta umana sa devina egoista si sa se multumeasca cu ce are.

 6. prea dificil pentru specialistii mioritici care au trecut prin scoala ca gastele prin apa!
  criminalisti si geneticieni europeni, altfel, ramane cum s-a observant si constatat:
  sunteti muci !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.