G4Media.ro

Brașovul va avea din nou cantină socială / În ultimii 10 ani,…

Sursa foto: Pixabay

Brașovul va avea din nou cantină socială / În ultimii 10 ani, hrana pentru persoanele fără posibilități a fost asigurată de fundații și asociații / O investiție de 1,4 milioane de euro

Brașovul va avea din nou o cantină socială, după mai bine de 10 ani în care a asigurat acest serviciu cu asociații sau fundații, anunță Agenția de presă Rador.

Aleșii locali au aprobat documentația și indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea și modernizarea cantinei sociale de pe strada Panselelor, respinsă în trei ședințe anterioare.

“Această clădire, cunoscută drept fosta cantină a Colegiului Tehnic Astra și situată pe strada Panselelor, lângă Direcția de Asistență Socială, va deveni cantină socială pentru locuitorii din municipiul Brașov care vor avea nevoie de aceste servicii. Este vorba despre cazuri cu venituri mici, familii numeroase, vârstnici cu pensie mică ce vor putea beneficia, după finalizarea proiectului de o masă caldă din partea municipiului. Prin aprobarea indicatorilor tehnico-economici se poate trece mai departe la proiectul tehnic și apoi la execuție, astfel încât proiectul să devină mai aproape de realitate. Acest proiect a fost prins și în strategia de dezvoltare a municipiului Brașov”, a explicat viceprimarul municipiului Brașov, Flavia Boghiu.

Valoarea estimată a lucrărilor de reabilitare este de aproximativ 1,4 milioane de euro.

Durata de realizare a proiectului de investiție este de 18 luni, dar după ce va fi adjudecate lucrările, pentru care urmează a fi făcută licitație.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. In Bucuresti cel mai bine ar fi sa deschida cantina parlamentului pentru public si ar fi de ajuns. La 5 lei un meniu cu friptura si pireu, ar manca si saracii acolo fara probleme.

  2. Dar niște locuri de muncă nu aveți pentru ei? Că am ajuns să avem angajați nepalezi, vietnamezi, oameni cărora le place munca și vin de la mii de kilometri. Între timp, la noi, pomanageală, lene și ajutoare sociale. Nu o fi suficient cât se încurajează lenea și pomanageala în țara asta, de 32 de ani? Nu era de vis viața pe vremea comuniștilor, dar nici nu se încuraja lenea, le dădeau oamenilor de muncă, nu money for nothing and food for free.

  3. Bine că faceți cantine sociale și skateparkuri dar o creșă sa ne ducem și noi copiii de ce nu ați construit! Voi care sunteți la conducere în Brașov aveți habar de treaba asta? Știți că sunt sute de copii care nu au prins un loc la creșă? Rușine și nesimțire totala din partea Primăriei Brașov!