G4Media.ro

Brăila: Fetiţă de 5 ani, căutată după ce a dispărut de acasă

sursa foto: news.ro

Brăila: Fetiţă de 5 ani, căutată după ce a dispărut de acasă

O fetiţă în vârstă de 5 ani, domiciliată în satul Corbeni, judeţul Brăila, este căutată de poliţişti, vineri seară, după ce a dispărut de la domiciliu în jurul orei 16.00, informează  news.ro

Potrivit IPJ Brăila, vineri, în jurul orei  19:11, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ianca au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie, din satul Corbeni, comuna Racoviţa, cu privire la faptul că fiica sa, Vladov Valentina-Ionela, în vârstă de 5 ani, a dispărut de la domiciliu, în jurul orei 16:00 şi nu a mai fost găsită.

Au fost constituite de îndată echipe operative mixte, formate din poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţisti de frontieră, care desfăşoară activităţi de

Totodată, la activităţile de căutare participă voluntar cetăţeni, reprezentanţi ai autorităţilor publice locale şi Asociaţia de voluntari „4×4 Rescue”. De asemenea, pentru căutări, sunt folosite de poliţisti trei binocluri cu termoviziune şi câine de urmă.

Semnalmente: Fetiţa dispărută are vârsta de 5 ani, înălţime 90 cm, greutate de aproximativ 25 de kilograme, constituţie slabă, păr blond lung, ochi căprui. La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu pantaloni albaştri, bluză de trening verde şi papuci de gumă roz.

Poliţiştii efectuează verificări în satul Corbeni şi localităţile limitrofe.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...