G4Media.ro

Box: Legendarul Manny Pacquiao poartă discuţii pentru o revenire în ring

sursa foto: Facebook / Manny Pacquiao

Box: Legendarul Manny Pacquiao poartă discuţii pentru o revenire în ring

Legenda boxului filipinez Manny Pacquiao a declarat, luni, că poartă negocieri pentru o revenire în ring la profesionişti, dar a precizat că un eventual meci pentru titlul mondial împotriva americanului Mario Barrios este încă „foarte îndepărtat”, informează agenția AFP, citată de Agerpres.

Multiplul campion mondial filipinez, în vârstă de 45 de ani, a părăsit boxul în 2021 după un meci pierdut la Las Vegas în faţa cubanezului Yordenis Ugas şi a încercat apoi, fără succes, să acceadă în funcţia de preşedinte al ţării sale un an mai târziu.

Pacquiao s-a angajat să susţină un meci demonstrativ în trei runde împotriva kickboxerului japonez Chihiro Suzuki, luna viitoare la Saitama (nord de Tokyo).

Manny Pacquiao a declarat într-o conferinţă de presă în capitala Japoniei că se află în tratative pentru a-l întâlni pe Barrios (29 ani, 29 victorii, două înfrângeri) pentru titlul mondial WBC la categoria welter.

„Suntem în negocieri, dar meciul nu este încă materializat”, a explicat Pacquiao, care a ratat dreptul de a participa la JO de la Paris, întrucât limita de vârstă stabilită de Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) este de 40 de ani pentru boxeri.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează