G4Media.ro

Boris Johnson: Bombardamentele din Harkov seamănă cu atrocitățile din anii 1990 din…

Sursa foto: Sergey BOBOK / AFP

Boris Johnson: Bombardamentele din Harkov seamănă cu atrocitățile din anii 1990 din Bosnia

Bombardarea orașului ucrainean Harkov de către forțele ruse este o atrocitate care amintește de atacurile sârbilor asupra orașului Sarajevo din anii 1990, a afirmat premierul britanic Boris Johnson, adăugând că astfel de atacuri unesc lumea împotriva Rusiei, relatează Reuters.

Întrebat despre bombardarea Harkovului, Johnson a spus că este „absolut îngrozitor”.

„Îmi amintește, dacă vă amintiți de bombardarea pieței din Sarajevo de către sârbi, de bombardarea unor oameni nevinovați din Bosnia, îmi amintește de o atrocitate comisă în mod deliberat împotriva unui centru civil”, a spus Johnson la o conferință de presă din Estonia.

„Cred oamenii sunt indignați de ceea ce se întâmplă și ei văd că este necesar să se ridice împotriva agresiunii ruse (și) să-i sprijine pe ucraineni”, a mai declarat premierul britanic.

Sursa foto: Sergey BOBOK / AFP

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. Fiecare bombă/rachetă lansată spre Harkov, este și o bombă/rachetă căzută ÎN Harkov !…Cu distrugeri, moarte și dureri sfāșietoare !…La fel a fost în Bosnia (ȘI NU-NUMAI !!!), corect !…Degetul pe trăgaci a fost…altul !…

    • Esti incoerent, zi cu vorbele tale ce vrei sa spui, nu mai incerca sa pari mai inteligent decat esti.

  2. Umanitar se poate face comparatie, militar nu. Au fost masacre in Bosnia, dar acolo s-a folosit armament usor. Fata de ce e acum Bosnia pare o gluma dpdv militar.