G4Media.ro

Sute de bolnavi sau suspecți de infectare cu Covid-19 au plecat din…

Sute de bolnavi sau suspecți de infectare cu Covid-19 au plecat din spitale și centrele de carantinare după decizia CCR

București, Sibiu, Dolj, Teleorman – acestea sunt doar câteva dintre zonele din care sute de pacienți internați în spital cu diagnosticul coronavirus sau persoane carantinate pentru că veneau din zone roșii au plecat pe proprie răspundere, arată presa locală. Plecările au fost posibile după ce Curtea Constituțională a decis că internarea, carantinarea sau plasarea în izolare a acestora ca urmare a unui ordin de ministru este neconstituțională, aceste restrângeri ale drepturilor putând fi făcute doar prin lege.

Dolj: Toţi doljenii au plecat din carantină pe proprie răspundere

Niciun doljean nu se mai află în carantină după ce obligativitatea acestei măsuri a fost anulată de Curtea Constituţională. Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Dolj spun că oamenii au făcut cereri pentru a părăsi carantina. „Au făcut cereri pe proprie răspundere şi au plecat”, spune Ştefan Popescu, purtătorul de cuvânt al DSP Dolj. Acesta menţionează că Direcţiile Sanitare nu mai pot impune măsura de carantinare sau autoizolare până nu se clarifică situaţia, astfel că, la intrarea în ţară, cetăţenii primesc acum doar o recomandare de autoizolare.

Citește tot articolul pe Gazeta de Sud

Sibiu: Mai mult de jumătate dintre pacienţii infectaţi cu noul coronavirus din Spitalul TBC au fost externaţi la cerere
Mai mult de jumătate dintre pacienţii infectaţi cu noul coronavirus, din Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, cunoscut ca şi Spitalul TBC, au fost externaţi la cerere. „Până în prezent au fost externate 28 de persoane confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2: 24 din cadrul spitalului de Pneumoftiziologie şi 4 din cadrul SCJU Sibiu. În prezent sunt internaţi un număr total de 73 de pacienţi confirmaţi pozitiv în urma testării SARS CoV-2. Dintre aceştia 48 sunt în cadrul SCJU Sibiu (42 pe secţii, 6 pe ATI), 22 în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu şi 3 în cadrul Spitalului de Pediatrie”, a explicat reprezentanta Prefecturii Sibiu, Andreea Ştefan.

Citește tot articolul pe Mesagerul de Sibiu

Hunedoara: După decizia CCR, niciun hunedorean nu se mai află în carantină sau izolare

Decizia Curții Constituționale (CCR), prin care izolarea și carantina au fost declarate neconstituționale, a golit singurul centru de carantină care mai funcționa în județul Hunedoara. În județ au existat în starea de urgență trei centre de carantină. Când s-a decis relaxarea măsurilor a mai rămas un singur centru. Acesta funcționa la Hotel Petroșani, în municipiul cu același nume. După decizia CCR, de la sfârșitul săptămânii trecute, cele 15 persoane care se aflau acolo au plecat. Primul impact vizibil pentru cetățeni a fost legat de retragerea dispozitivului de pază al Jandarmeriei de la hotelul amintit. Nici în izolare nu se mai află nimeni, ca urmare a deciziei Curții. Conform reprezentanților Instiutuției Prefectului Județului Hunedoara, vineri, 3 iulie, în izolare se aflau 914 persoane. Și acestea sunt acum libere.

Citește tot articolul pe Jurnalul Văii Jiului

Teleorman: Nici un carantinat oficial

Luni, în singurul centru de carantină din județ nu mai erau persoane cazate. Ultimele două au plecat după decizia CCR, dar mai aveau puține zile de stat. Îngrijorarea pare să se manifeste acum în rândul oamenilor din comunitate, care văd cum vecinii și cunoscuții lor, deși întorși din țări cu risc mare de îmbolnăvire, nu mai respectă nicio regulă. Șeful de cabinet al Instituției Prefectului Teleorman, Adelina Sfăt, ne-a declarat că în acest moment autoritățile așteaptă noi reglementări legislative și, tocmai de aceea, continua să monitorizeze situația celor care ar trebui să stea în izolare.

Citește tot articolul pe Presshub.ro

Botoșani: Spaţii de carantină golite la Botoşani

CCR i-a scos din carantină şi izolare pe toţi cei 1.277 de botoşăneni vizaţi de restricţii, într-un moment în care judeţul şi toată ţara stau rău în lupta cu pandemia. Specialiştii botoşăneni se tem să nu ne confruntăm cu un nou val de îmbolnăviri, mai ales că situaţia părea să se stabilizeze în judeţ, fiind câteva zile la rând cu mai puţin de 10 cazuri noi de îmbolnăvire.

Citește tot articolul pe Monitorul de Botoșani

Foto: IGSU

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

38 comentarii

 1. Dupa cum banuiam, problema noastra e la opinca
  Mai ne si declaram crestini. Cand pleci ca sa infectezi pe cei de langa tine as zice ca esti fara Dumnezeu

 2. Alooo, postacii de serviciu, unde sunteți?
  Hai, veniți repede să cântați refrenul „e doar o gripă, e doar o răceală”!
  Veniți să explicați că băieții ăștia plecați din „arest” sunt total inofensivi, niște abuzați care trebuie să se relaxeze după trauma „arestului”. Nu-i căutați pe acasă că n-o să-i găsiți, sunt deja la distracție, unii în centrul istoric, alții la mare. O să dați de ei pe plajă la Vamă și seara la Stuf că-i mai multă animație…

 3. Doar o maimuta poate sa creada ca „sutele” de arestati sunt responsabili de ceva. Nici macar nu se oboseau sa testeze familiile celor pozitivi. Aia nu erau pericol pentru nimeni.

  In NYC 25% din populatie e pozitiva la anticorpi. Sa calculeze Arafat sau „Redactia” (cand semneaza Redactia e de fapt un email de la PNL) cate milioane au fost asimptomatici care trebuiau arestati in NYC.
  https://www.cnbc.com/2020/06/30/roughly-25percent-of-new-york-city-has-probably-been-infected-with-coronavirus-dr-scott-gottlieb-says.html
  https://dailyvoice.com/new-york/whiteplains/news/covid-19-new-antibody-test-results-released-for-hudson-valley-for-first-time-in-six-weeks/789445/

 4. Cinci persoane s-au externat pe baza deciziei CCR, restul pe ordinul 1137, adică asimptomatici internaţi de 10 zile, nu au legătura cu decizia CCR. Aţi citat singurul ziar local care a interpretat eronat datele.

  „În urma deciziei CCR, în județul Sibiu au fost externate cinci persoane la cerere: o persoană din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie și trei persoane din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu și o persoană din cadrul Spitalului de Pediatrie”, a spus Ștefan.

  De asemenea, de la Spitalul de Pneumoftiziologie au fost externate alte 23 de persoane în baza Ordinului 1137 din 23 iunie, pe procedură, respectiv au stat 10 zile în spital și, deși erau pozitivi au putut fi externași, fiind asimptomatici. La fel s-a întâmplat și cu o altă persoană asimptomatică internată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.”

  https://www.tribuna.ro/stiri/eveniment/efectul-deciziei-ccr-la-sibiu-cinci-sibieni-dintre-care-unul-minor-externati-la-cerere-152955.html
  http://www.stiridesibiu.ro/?p=108133
  https://www.oradesibiu.ro/2020/07/07/cinci-pacienti-covid-externati-la-cerere-din-spitalele-sibiene-au-invocat-decizia-ccr/

 5. Alo domnii de la cecereu eu v as pune să dați înapoi și banii pe salariile, nu doar pensiile speciale.
  Deci mai intai eliberați deținuții, apoi asta ?
  E clar ceva ciudat , atât de ciudat că nici nu pot să mă pronunț .

 6. Mai intai, nu sariti sa ma injurati, nu m-a platit Putin; si de fapt nici n-am mai vorbit cu el de mult.
  Pe urma, as vrea doar sa inteleg: daca e adevarat ca numarul de cazuri nedetectate e foarte mare (poate chiar de 10 ori mai mare decat cele detectate), asta nu inseamna ca practic pentru fiecare asimptomatic internat exista inca 9 neinternati – ca nu stiu ca au ceva? Deci cat schimba situatia internarea unui mic procent din pacientii fara simptome? Daca dai drumul la inca unul pe langa cei 10 deja liberi, asta aduce apocalipsa?

 7. Problema nu este la CCR ,curtea examinează pe fond constituționalitatea legii ,marea problemă este la guvern care nu respectă constituția .Nu știu dacă din prostie sau din necunoaștere dar tot asta este .Oare ce juriști sunt la guvern și la Cotroceni că Orban nu este ,,liberă la mare”.Boul dacă ar ști că este bou nu ar mai fi bou, dar din nefericire nu știe.

  • ei lasa, ca si CCR putea astepta cu decizia cateva zile ca sa dea astia o noua lege. asa cum au amanat decizii mult mai putin vitale cu lunile, doar-doar o scapa dragnea asa, acum s-au grabit de ziceai ca era vreunul sanatos tinut legat in casa. hai sa lasam textele, daca CCR-ului ii pasa cu adevarat de populatie puteau amana un pic. da, si guvernul e vinovat, nimic de zis. dar nici ccr nu sunt usi de biserica.

 8. Articol ca sa ne aflam in treaba (de fapt e pentru speriat fraierii cu folos politic).
  In caz ca va intrebati cum am ajuns la concluzia asta, iata: statistic numai 1 din 10 infectati e detectat de teste. Prin urmare la o „bomba biologica” internata cu forta in spital noua (9) se plimbau libere si pina acum.
  Prin urmare, cum va ziceam, prostirea prostilor.

  • @amicu de curiozitate, cum ai ajuns la concluzia „statistic numai 1 din 10 infectati e detectat de teste”? poti sa ne spui si noua?

  • Absolut corect. Si mai corect era sa se spuna ca oamenii au plecat din adevaratele bombe epidemilologice care sunt spitalele românești – se știe de la Colectiv.
   Oamenii aceia au mers, cel mai probabil, acasă. Pur și simplu, acasă. Au scăpat din niște spații insalubre și unde riscau mult mai mult să ia coronavirusul și alte infecții nosocomiale.
   Ne-am îmbolnăvit de frică, oameni buni, aici este drama, iar presa cinică întreține această frică și, odată cu ea, propria audiență.
   Există, probabilistic vorbind, cel puțin câteva zeci de mii de persoane care pot răspândi virusul și nu este o problemă în sine, câtă vreme tratamente sau vaccinuri nu există și nu vor apare în viitorul apropiat. Una este să nu te expui, alta este să fugi o viață întreagă sau măcar câțiva ani de acest virus.
   De ce stigmatizați pe cei care au vrut pur și simplu să plece acasă, nu să facă rău la alții, G4Media? Într-un articol, semnat, curajos (!), ca și alte articole, ”Redacția”.
   Cei pe care îi stigmatizați și care ajunși acasă vor fi priviți ca niște ciumați, sunt cetățeni români, cu drepturi. Au inclusiv dreptul să vă dea în judecată și să vă ceară daune și sper să își ceară drepturile.
   Presa de calitate care era G4Media s-a întors împotriva cetățenilor care, în cel mai rău caz, nu știu ce fac, și îi periază pe decidenții care în schimb ar trebui să știe ce fac. Nu mai văd investigații, nu mai văd editoriale care să puncteze haosul din administrație și furtul practicat la scară mare, sub aceeași acoperire a fricii întreținute în societate. Acum cei care sunt vânați, blamați și urâți sunt cetățenii care după ce au fost ținuți absolut ilegal închiși (se va ajunge până la CEDO cu așa ceva), trebuie găsiți vinovați pentru pierderile de vieți umane.
   Terenul este propice pentru o dictatură: avem frică, avem Comandant (cu C mare, în persoana dlui Arafat, același datorită căruia au murit acei tineri frumoși) și avem o presă care manipulează și nu are scupule în a susține Puterea. De frică sau din ticăloșie, rămâne de văzut.

  • @ceamir de curiozitate, tu cand esti bolnav, unde te tratezi? in spital sau te duci la vrajitoare sa-ti dea cu descantec? tu ai fost in viata ta in spital? daca da, esti un mare ipocrit! mai omule, vezi tu, dreptul tau de a pleca din spital inseamna de fapt dreptul tau de a infecta oameni sanatosi, poate chiar pe mine! deci doar tu ai drepturi, eu nu am drepturi? ce frumos interpretezi tu drepturile ….
   apoi, „tratamente sau vaccinuri nu există și nu vor apare în viitorul apropiat. Una este să nu te expui, alta este să fugi o viață întreagă sau măcar câțiva ani de acest virus.” deci tu crezi ca in urmatorii 2-3 ani nu o sa existe tratamente sau vaccin? tratamente poate insa vaccin o sa avem anul viitor, poti sa faci un print screen la acest post sa-ti aduci aminte de el. anul viitor o sa avem un vaccin nu foarte eficient dar care va limima destul de mult raspandirea virusului. acest vaccin va fi imbunatatit in urmatorii 10 ani. si in plus o sa avem si metode mult mai ieftine si mai eficiente de testare asa ca vezi tu, nu e vorba de „să fugi o viață întreagă sau măcar câțiva ani de acest virus”, este vorba doar de limitarea cat mai mult posibil a raspandirii lui pana vom fi mai bine pregatiti. pentru ca acum nu suntem

  • Domnul Bug, că tot v-ați băgat în seamă, diferența este că eu am formație medicală iar dumneavoastră nu păreți să aveți.
   În spital sunt tratate doar cazurile grave. Întotdeauna. Faptul că românii se înghesuie în spitale la cea mai mică neplăcere este anormal medical și atipic în țările europene, cel puțin.
   Bolile infecțioase nu au apărut acum, ci sunt de mii de ani iar până la acest coronavirus niciun protocol medical nu prevedea internarea forțată nici a celui cu simptome și cu atât mai puțin a celui fără simptome sau pur și simplu fără virus, așa cum s-a întâmplat în ultimele luni. Spre știință, există boli infecțioase mai contagioase ca acest coronavirus, care sunt tratate în regim de ambulatoriu (adică, bolnavul stă acasă). Nicăieri, absolut nicăieri în Uniunea Europeană, nu au fost internați asimptomatici de coronavirus. Este un nonsens. Singurul sens pentru a avea pacienți fără simptome este dacă vrei să faci teste clinice de medicamente, unde ai nevoie fie de persoane fără simptome, fie cu simptome ușoare, asta fiindcă medicamentul fiind nou efectele sale secundare nu sunt încă cunoscute bine și riști să omori pacientul.
   În România se testează medicamente anti-Covid 19, să fie clar, deoarece România este o destinație predilectă pentru astfel de testări și au fost și anunțate în presă, în ultimele luni. Acesta este secretul lui Polichinelle, de ce se insistă cu păstrarea asimptomaticilor în spitale, nu acasă, în izolare. Pentru testele clinice, spitalele și medicii epidemiologi iau bani buni iar sumele alocate pentru Covid-19 sunt amețitoare. Medicii pot să îi plătească și pe cei asupra cărora se testează noile tratamente dar se pare că au fost mai cărpănoși și au preferat să îi facă să coopereze în schimbul promisiuniii că vor fi lăsați să plece acasă. De acum vor trebui să îi plătească, asta este.
   Cât despre sănătoși sau bolnavi, fiecare poate fi în aceea situație, așa că haideți să fim mai umani.
   Se vede că nu vă pricepeți: tratamente, chiar imperfecte, pot mai ușor să apără și la asta se lucrează în prezent, în proporție de 70-80%. Doar aprox 25-30% din eforturi sunt spre vaccinuri și spuneți o mare tâmpenie, cu tot respectul, când ziceți că poate fi administrat un vaccin imperfect. Vaccinul este o armă periculoasă, întotdeauna cu două tăișuri și poate produce consecințe mult mai rele decât ceea ce încearcă să rezolve.
   Vaccinurile sunt soluții doar pentru virusurile vechi, cunoscute și testate.
   Pentru orice virus nou soluția este sistemul imunitar, sănătatea personală, fizică și mentală.
   În rest, să auzim de bine.

  • Domule @Ceamir aveti „formație medicală” exact cum am eu formatie de matematician sau informatician. ati debitat numai tampenii.
   – ce specialitate aveti, ca sa lamurim lucrurile?
   – „Singurul sens pentru a avea pacienți fără simptome este dacă vrei să faci teste clinice de medicamente, unde ai nevoie fie de persoane fără simptome, fie cu simptome ușoare, asta fiindcă medicamentul fiind nou efectele sale secundare nu sunt încă cunoscute bine și riști să omori pacientul.” spuneti ce medicament nou s-a testat la noi in tara pe pacientii covid!
   – „spuneți o mare tâmpenie, cu tot respectul, când ziceți că poate fi administrat un vaccin imperfect” serios!!!???? pai vaccinul gripal cum e domn doctor?! ati auzit de el, cat este de „perfect”????
   – „Doar aprox 25-30% din eforturi sunt spre vaccinuri” serios!? pai hai sa vedem cate tratameente sunt testate si la cate variante de vaccin se lucreaza acum!
   – „Vaccinurile sunt soluții doar pentru virusurile vechi, cunoscute și testate.” asta e epica! :))))
   – „Pentru orice virus nou soluția este sistemul imunitar, sănătatea personală, fizică și mentală.” :)))) si asta e monumentala 😀 sstai si fa tu flotari ca scapi de anthrax, hiv, ebola, etc 😀
   in plus, e clar ca nu aveti nici cea mai vaga idee de patologia sars-cov-2 si in general de cea generata de betacoronavirusi. altfel ati intelege de ce pentru persoanele infectate, asimptomatici, presimptomatici, simptomatici trebuie facute anumite analize medicale in anumite tape. unde se fac aceste analize, in pesteri!?
   deci, in concluzie, esti tu de „formatie medicala” cum sunt eu popa! uite si o intrebare simpla pentru un doctor:
   „de ce sunt grasimile hidrofobe”? asat ca sa vada lumea mare mincinos esti! 😀

  • @bug,

   1- numeste, te rog, o tara care face „anumite analize medicale in anumite etape” … persoanelor presimptomatice, de exemplu.

   2 – punctual, care sunt aceste analize medicale si aceste etape?

  • Gândacul tot gândac…
   Nu am zis că sunt doctor, ci că am urmat studii medicale. Nu îmi arog calități de specialist dar nici nu stau la contre cu postaci agresivi, care sar la gâtul oricui nu susține adevărul oficial. Să zicem că sunt alergic la adevăruri oficiale, băgate pe gât.
   Ce tratamente sunt testate în prezent?
   De exemplu acesta – http://www.ms.ro/2020/06/13/donarea-de-catre-japonia-a-12-200-de-tablete-de-avigan-favipiravir-pentru-un-test-clinic-legat-de-tratamentul-impotriva-covid-19/.
   Ar trebui să fie publicate toate testele clinice în curs dar prin ordinul lui Raed Arafat acestea au fost anonimizate, temporar, cică, de pe site-ul ANMDM.
   Vaccinul gripal este testat și aprobat pentru piață, deci nu este pus în circulație în fază experimentală.
   Vorbim de 25-30% din cheltuielile efectuate, deși sunt doar estimări, că nu are nimeni o evidență totală.
   Nu este nimic epic – vaccinurile nu pot fi produse instant sau în scurtă vreme, ci după un timp îndelungat. Cele mai optimiste scenarii, chiar în actualul stadiu al tehnologiei, nu dau vreun vaccin mai devreme de 14-18 luni, termen foarte bun de altfel.
   Da, sistemul imunitar este cel care contează iar dacă acesta este la pământ, nu ajută niciun tratament și, desigur, niciun vaccin. Tratamentele ajută, sprijină, sistemul imunitar, care este, în sine, foarte complex și sensibil la factori de mediu și chiar la starea de spirit (o persoană depresivă este mai întotdeauna și mai bolnăvicioasă).
   Ar fi corect ca G4Media să ceară date complete de identificare sau cel puțin e-mailul, că așa se dau de gol, printre alții, colaboratorii Grupului de comunicare strategică, când atacă opiniile diferite de cele oficiale, pe aici pe pagină…Și sunteți plătiți din bani publici să faceți asta.
   Ce ziceți domnilor? E normal?

  • @ceamir asa cum banuiam, esti de „formatie medicala” cum sunt eu popa 🙂 ai postat iar numai aberatii. Asa, scurt, sa spicuim: afirmai ca se testeaza medicamente noi si eu te-am intrebat care sunt aceste medicamente. Ai raspun Avigan!!!! Pai omule, avigan e medicament nou!? :)))) mai are rost sa continui? Cat de penibil vrei sa ajungi? Auzi, si eu sunt alergic la prostie, la toti frustratii care nu inteleg nimic din domeniul asta dar isi dau si ei cu parerea si cred ca ei detin adevarul. Tu esti unul plin de certitudini!

  • @nimic franta, italia, spania de exemplu. Pentru o tara oarecare protocolul difera pe regiuni. Chiar si la noi. Pentru punctul 2 iti dau niste indicii, sa vedem daca te duce capul:
   – cum se determina daca un asimptomatic are afectare pulmonara fara sa stie, au fost numeroase cazuri
   – cum determini care sunt afectiunile care sunt considerate cu risc major pt covid atunci cand vine cineva cu suspiciune de covid, un contact de exemplu
   – cand asimptomaticul care era de fapt presimptomatic incepe sa aiba simptome, urmaresti oare mai intai in ce stadiu e, adica ceva markeri proinflamatori, ceva afectari pulmonare, renale, tromboze, etc?
   – cand s-a ajuns in faza inflamatorie masiva, ce markeri urmaresti, ceva pcr, il6, etc?
   – daca incep tratament in faza initiala, asimptomatica, cu hcq, ma intereseaza ecg sau nu? De ce?
   E suficient, mai @nimic, incerci si tu sa-ti folosesti creierul putin?
   Daca nu reusesti, iti trimit si link la protocoalele folosite, sunt publice, chiar si cel de la noi, ce analize treb urmarite si cand. Sa vedem cat de nimic esti …

  • intrebarea 2 era legata de pct 1:
   – analize si etape la un presimptomatic din tara numita de tine.

   hai sa alegem italia.

   da-mi link catre protocolul din italia, folosit in martie / aprilie, pentru persoanele presimptomatice.

   vreau link. alte pareri, opinii, despre covid, ba chiar si despre mine, nu ma intereseaza.

  • @nimic exact pe regiunea roma, italia am mai postat pe g4 linkul cu protocolul 🙂 iti dau o ora sa-l gasesti, sa vedem daca te duce capul. Daca nu-l gasesti, o sa ti-l dau eu si asa demonstrezi ca nu te duce capul sa cauti ceva, ce sa mai vorbim de inteles! 😀
   @ ceamir, esti penibil cu cererea catre g4 sa-mi dezvaluie identitatea! De ce sa n-o dezvaluie pe a ta? 🙂 asa poate aflam ca esti platit de psd tot din banii mei! 🙂 spre linistea ta, nu tin cu nimeni, sunt apolitic dar am alergie la prostie. Si sunt in trecere prin tara asta. Din fericire

  • @nihilist deci acesta e al 4-lea mesaj pe care-l postez ca raspuns, sper ca pana la urma sa il publice g4, vad ca cele 3 anterioare nu le-a publicat. asa, uite aici: https://www.pagepress.org/journals/index.php/idr/article/view/8543/8190
   vezi sectiunea Asymptomatic or mild infections. daca ai fi avut minim interes, l-ai fi gasit si tu, nu sa astepti sa ti se dea mura’n gura. asa ca daca g4 vrea, uite ca ai si linkul. altceva mai vrei? niste bere poate, iti comand si vreo pizza? 🙂
   cat despre @ceamir, cel cu „formatie medicala” care-i someaza pe g4 sa-mi dezvaluie identitatea, sa vada daca nu cumva sunt colaborator al gcs, i-am raspuns deja la ultimele aberatii (cum ar fi ca avigan e medicament nou 🙂 ) si ca sunt apolitic si in tranzit pe aici. fac doar alergie la prostie. si am obosit sa tot raspund aberatiilor habarnistilor si g4 nici macar sa nu le publice. asa ca ajunge pentru seara asta, pizza si bere pt mine 🙂

  • nu ma intereseaza sa caut, ti-am cerut un link si tu o dai in diverse.

   asadar, trimite link-ul ala cu protocolul utilizat:
   – pentru presimptomatici
   – in italia (regiunea roma, fie)
   – si care sa contina investigatiile la care sunt supusi

  • ok, multumesc.

 9. G4 Media … iar incepi cu titluri manipulatoare?
  Nu decizia CCR a permis iesirea din spital ci mincinosul de Tataru care s-a crezut un mic ,,STALIN” si care a dat o HG ce ingradeste drepturile si libertatile!
  CCR a adus in matca firesca derapajele acestui guvern odios!
  Daca Velea inchidea prin HG g4media? Si apoi CCR declara HG neconstitutional! era OK?

  • Ciumatiii rosii ar trebui deportati in Coreea de Nord , eventual Dorneanu si Iliescu pot fi lasati la vatra la Moscova. Dupa 30 de ani de la caderea lui Ceasca tot comunistii dicteaza in tzara , curat consitutional Coane Fanica.

  • nu vad nimic odios in faptul ca cei bolnavi nu sunt lasati sa umble creanga. dar ma rog, tu poate vrei sa ti-o iei. du-te si intalneste-te cu unii din astia, vezi cum iti e.

 10. Hai sa ne vedem peste o saptamana, hai doua. 800 de cazuri noi pe zi?
  Dupa care o sa urmeze o decizie a CCR ca statul nu are voie sa îi testeze pe oameni fara voia lor, chiar daca ei vor fi inclusi într-o ancheta epidemiologica. Deci testare doar pentru cine accepta. Si nu o sa mai stim cate cazuri avem. O sa fie distractie.

 11. O noua manipulare a fost introdusa in punctajul grupului Intact / voiculescu si este diseminata intens prin postacii de serviciu: numarul celor infectati este foarte mare si ca atare pozitivii „eliberati” de ccr sunt o picatura intr-un ocean si nu conteaza. Ca sa dea greutate tampeniei respective, postacii au fost instruiti sa citeze diverse articole unde unii isi dau cu parerea, ca si cum ar fi adevaruri dovedite.
  Nimic mai fals! Singurul studiu serios care abordeaza numarul de infectari intr-o populatie mare este acesta:
  https://www.mediafax.ro/externe/imunitatea-de-grup-pentru-covid-19-pare-a-fi-de-neatins-studiu-doar-5-dintre-spanioli-au-dezvoltat-anticorpi-pana-acum-19402537
  In Spania doar 5% din populatie a fost infectata de virus, nu 50%, nu 25% sau alte cifre fantasmagorice vanturate de postaci.
  Asadar orice individ pozitiv lasat sa zburde liber e un risc important iar decizia ccr e un act criminal care pune in pericol sanatatea tuturor.

  • Doar de dragul exercițiului să presupunem că ar fi de zece ori mai mulți asimptomatici netestați. Întrebarea e ce-i mai periculos: nouă pozitivi asimptomatici care poartă mască, se spală pe mâini, și țin distanța, sau unul care face bravadă impulsionat de CCR, care nu poartă mască, care își pune mâinile pe toate barele de autobuz și toată marfa din supermarket după ce a strănutat în palme?

   Citisem acum câteva luni că există unii bolnavi super-spreaderi, cam 10% din populație. Cred că sunt fix ăia care au mâncărimi și o țin toată ziua într-o plimbare, ființe suverane care nu se pot abține să nu bifeze cât mai multe victime.

 12. ccr vrea sa ne distruga,fara scrupule. psd comanda , altii executa sau ne executa?

 13. Bine baieti, cineva vrea sa distruga romania, vrea sa ne izoleze geografic, demografic si mai ales economic!
  Multumim specialilor din toate serviciile pt implicare! Ati reusit baieti!!! Urmeaza prapadul… inca odata, tradare dulce tradare!!!

 14. Mulţumim Avocatei Covidului şi lui Dorneanu – Covideanu.

  • Suntem avuți cu toții:
   Avem pandemie de Covidel( s-a întrebat oare cineva daca polidinul sau cantastinul ar fi avut totuși efect in tratarea acestei răceli și în imunizare?) Pariez că nu!
   Avem epidemie de rujeola ( că ne e frica sa ne vaccinam, dar nu ne e frica că ne pot murii copiii)
   Și la ce mai citim prin presă așteptăm cu nerăbdare transformarea unei epidemii de ciuma într-o posibilă pandemie!
   Hai că e interesant! Daca nu ar fi dramatic ar fi amuzant!
   Oare citi s-au îmbogățit pentru 20 generații în industria medicamentelor, vaccinurilor și tuturor consumabilelor medicale, care apropo daca in urmă cu un an erau proaste calitativ acum sunt de 50 de ori mai proaste, cred că ați observat cu toții!!
   Pe vremuri știam așa : răceam de ne găseau dracii, aveam sirop de tuse( de pătlagina), era mai grav repejor 10 fiole de polidin(5 ani nu îți mai curgeau mucii nici daca dădeai acatiste pentru asta)
   Iar in cazuri mai complicate rezolvai cu penicilina V oral, să cu penicilina injectabila.
   Oare cite tulpini de viruși de răceală am invins cu amaritul de polidin!??

 15. CCR si Avocatul Poporului sunt institutii acaparate de PSD, care fac ORICE, ca sa castige apropiatele alegeri. Distrug cu buna stiinta tot ce s-a realizat pentru restrangerea pandemiei. Si chiar s-a realizat. Poporul nu conteaza, las’ sa crape, ei sa castige. Dar poporul isi iubeeeeste calaii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.