G4Media.ro

BOLD invită tinerii la casting pentru a fi actori într-un musical educațional…

BOLD invită tinerii la casting pentru a fi actori într-un musical educațional care transpune în scenă situații reale și trăiri interioare

Proiectul Bold invită tinerii la casting pentru a fii actori într-un musical educațional care transpunere în scenă diverse situații din viață și trăiri interioare, se arată într-un comunicat al companiei de teatru transmis G4Media.ro . Pentru înscrieri, echipa proiectului BOLD îi invită pe doritori să completeze chestionarul accesând link-ul de aici iar dacă cineva vrea să împărtășească o poveste o poate face la adresa de email bold.spectacol@gmail.com sau completând formularul  care poate fi descărcat aici.

,,Proiectul BOLD are ca scop creșterea nivelului de conștientizare a nevoilor și a emoțiilor adolescenților și găsirea unor noi forme prin care tinerii să-și poată explora universul intern într-un mod armonios și confortabil lor”, spune într-un comunicat echipa BOLD.

 

Coordonatorii proiectului, Andreea Moustache și Emanuel Varga, actori și instructori de teatru sunt cei care îi vor îndruma pe tineri dar și pe părinții lor la ateliere creative, în acest sens ajutându-i să își răspundă la nevoile apăsătoare pe care le întâmpină orice adolescent în perioada pubertății.

,,A fi #bold presupune curiozitate, sinceritate, empatie, respect (de sine și a celor din jur), comunicare și o decodificare cât mai clară a realității din jur. BOLD intenționează să implice activ tinerii și părinții acestora în procesul de descoperire cu scopul de a-i ajuta să înțeleagă care sunt nevoile adolescenților, de unde pornesc unele tensiuni și cum se poate facilita printr-o comunicare eficientă o relaționare circulară și sănătoasă copil – părinte” , susține echipa BOLD.

Proiectul BOLD a câștigat finanțare în urma concursului de proiecte culturale SAS UNATC și dorește să vină în spijinul tuturor tinerilor dornici de o astfel de experiență.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter