G4Media.ro

Bode: Academia de Poliţie a intrat într-un proces accelerat de înnoire şi…

Bode: Academia de Poliţie a intrat într-un proces accelerat de înnoire şi de rupere de trecut

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat marţi, cu ocazia festivităţii prilejuite de depunerea jurământului militar de către elevii anului I ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, că această instituţie „a intrat într-un proces accelerat de înnoire şi de rupere de trecut”.

„Sunteţi studenţi ai Academiei, o structură importantă a MAI, o structură pe care o dorim etalon pentru formarea viitorilor angajaţi ai ministerului. Această instituţie de învăţământ a dovedit în ultima perioadă că se poate adapta aşteptărilor din societate, dar mai ales se poate reforma şi moderniza. Aceasta a intrat într-un proces accelerat de înnoire şi de rupere de trecut. Academia trebuie să redevină casa celor cu onoare, integri profesional şi moral”, a spus Lucian Bode la sediul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, potrivit Agerpres.

El a adăugat că acest pas reprezintă începutul unei evoluţii accelerate, de modernizare instituţională, baza pe care se construiesc caractere puternice şi se formează viitorii profesionişti care vor evolua în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

„Treceţi într-o nouă etapă a vieţii şi vă înscrieţi pe un parcurs educaţional care vă pregăteşte pentru a face faţă unor provocări profesionale care nu vor fi deloc uşoare. Vă felicit pentru alegerea făcută, pentru eforturile depuse în etapele procesului de selecţie, mai ales în această perioadă de pandemie, în care a trebuit cu toţii să ne adaptăm la modul de viaţă, la noile măsuri de siguranţă”, a mai declarat Bode.

Ministrul de Interne şi-a exprimat bucuria că o carieră în Ministerul Afacerilor Interne constituie o opţiune atrăgătoare pentru „cei mai buni dintre cei buni”.

sursa foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

18 comentarii

 1. Coruptia trebuie înnoită si ea… Ministrul tocmai a scapat de ancheta accidentului cand dormea pe bancheta…

 2. Sa intelegem ca ati introdus ore de gramatica si educatie fizica?

 3. Alt incompetent la toate bun care bate campii cu voiosie si nu face nimic, azi vor fi anuntate aproape 600 decese…:(

 4. Domnu Bode de bomba de la Arad ce se mai aude?
  Dar de avioanele care zboara cu drogurile la liber ?

 5. INTREBARE : Cate bancuri cu politisti cunoasteti?
  RASPUNS : Niciunul! Toate sunt intamplari reale!

  Toata stima la domnu ministru!

 6. ..Ratat(o) ul, Bode, sobolanul cenusiu, care vesnic hiberneaza pe bancheta din spate..Stat esuat, guvern esuat,…popor esuat, daca inca mai suporta asemenea „daunatori”

 7. A intrat în gard și pe contrasens cu tine la minister.

 8. Lucian Bode, cel mai bun ministru la toate

 9. cand aud pe bode si accelerat, nu pot sa nu ma gandesc la ce accelerat mergea soferul pe contrasens in timp ce el „dormea” in spate

 10. HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA !
  CREDE CINEVA ASTFEL DE VORBE GOALE ?

 11. WOW!
  Intr-un proces zombilitic de rupere de nori!
  S….r!!!

 12. Ha ha ha ha, Lucică, Lucică!
  V-au venit noile iPhone 13Pro și gata, vă dați mari cu ele?

 13. Să vedeți ce pregătiți or să fie studenții din Academia de Poliție, făcând cursuri on line. Pă de ce să cheltuie statul cu ei, nu este mai bine să-i pregătească on line, că de, timpul trece, leafa merge, și mâine, poimâine, ies în stradă și nu sunt capabili de nimic. Felicitări d-le ministru.

 14. Minciuni marca PNL. Ponta a inceput distrugerea Politiei, prin pensiile speciale, Bode il termina, prin promovarea ticalosilor gen Despescu, Miritescu, Berechet etc.

 15. Breaking news! Se va numi Academia Garcea!