G4Media.ro

Bitcoin a sărit pragul de 60.000 de dolari / Cum se explică…

Bitcoin a sărit pragul de 60.000 de dolari / Cum se explică aprecierea criptomonedei la praguri record

Bitcoin a atins un nou All Time High (ATH) de 60.197 de dolari, la ora 12:34 GMT, potrivit site-ului specializat coinmarketcap.com

Capitalizarea monedelor digitale Bitcoin a revenit recent peste pragul de 1 trilion (1.000) de miliarde de dolari, atins pentru prima dată la începutul lunii februarie. Criptomoneda a crescut cu peste 80% în acest an și cu 570% în ultimele 12 luni.

Potrivit analiştilor internaţionali, aprecierea criptomonedei vine în contextul planului economic de stimulare al preşedintelui SUA, Joe Biden, în valoare de 1900 de miliarde de dolari. Aprecierea vine şi în contextul în care mai multe companii mari, precum Tesla a lui Elon Musk, Square sau MicroStrategy, au investit în criptomonede.

În plus, instituţii publice din SUA, precum primăria din Miami, vor să permită plăţi în Bitcoin, strategie care ar putea atrage companiile de tehnologie, a declarat primarul Francis Suarez, potrivit Reuters.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Vesti bune pentru cei care au investit. Vesti proaste pentru fomistii care comenteaza kilometric si plin de pasiune aiurea-n tramvai pe forumuri, si acu sufla-n buza a paguba.

  • Depinde cand ai ‘investit’.
   Daca ai cumparat 1 bitcoin la 10k si iesi acum, bravo tie.

   Daca cumperi acum si astepti 100k nu e investitie este credinta.

   Cryptomonedele sunt aer cald.
   Daca vine frigul conteaza doar cand ai intrat si cand iesi, nu cat crezi ca valoreaza in sauna.

  • Degeaba te agiti Giga, uite “three fitty” tot nu a inteles nimic si inse pare ca e destept

  • @Gica, investirea in ceva fără susținere materială sau fizică indică prostia umana nu „vesti bune”. Lăcomia și prostia fara limită vor duce la crize nemaiauzite!

  • Naivii nu învață nimic din istorie, @Gica Caritas îți spune ceva? Să faci bani din nimic este o alura puternica, un principiu milenar prin care șmecherii vor profita mereu de proști!

 2. Bit este cum ați spus pentru fraieri .au mai fost și la noi naivi care au crezut în așa ceva gen Caritas .fni care plingeau cînd sa dus incap in curind bula se sparge și fraeri care au cumpărat la 60.000 of sa se tragă singuri de cap

 3. Dacă au ajuns inclusiv analfabeții de pe g4media să-și dea cu părerea despre criptomonede…e clar. Nu ne așteaptă un viitor strălucit, cel puțin pentru această publicație care este plină de troli și analfabeti.
  Concluzia: Să compari Criptomoneda cu Caritasul este o dovadă clară de prostie, necunoaștere, ignoranță și tembelism. Dar pe acest site, unde s-au strâns toate loazele, nimic nu mă mai miră.