G4Media.ro

Bistrița: Autoturism lovit de tren în localitatea Miceștii de Câmpie / Doi…

Bistrița: Autoturism lovit de tren în localitatea Miceștii de Câmpie / Doi copii au murit / A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Grav accident de circulație în localitatea Miceștii de Câmpie, unde un autoturism a fost lovit de un tren. În autoturism se aflau 4 persoane, doi bărbați și doi copii.

Bărbașii au reușit să iasă din mașină, însă copiii au fost găsiți morți.

„În autoturism se aflau patru victime. Doi bărbați conștienți, cooperanți care s-au autoevacuat din autoturism, prezentau atac de panică și excoriații la nivelul capului, aceștia sunt transportați la UPU Bistrița. Doi minori în vârstă de aproximativ 13 și 16 ani, din nefericire prezentau leziuni incompatibilile cu viața”, se preciează în comunicatul ISU Bistrița Năsăud.

În tren se aflau aproximativ 20 de călători.

Cei doi subprefecţi de Bistriţa-Năsăud, Ioan Zăgrean şi Decsei Atilla, s-au deplasat la locul accidentului.

„În această seară, prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, Mica Oprea, a declanşat Planul roşu de intervenţie ca urmare a unui accident feroviar în localitatea Miceştii de Câmpie. Din primele informaţii primite, în autoturism se aflau 3 persoane – un adult şi doi copii, iar în tren se aflau aproximativ 20 de călători. Spre locul accidentului s-au deplasat de urgenţă modulul SMURD şi un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă SMURD, un echipaj de prim ajutor de la Secţia Sărmaşu şi SVSU Miceştii de Câmpie. În acest moment, intervenţia este în dinamică”, a transmis Prefectura.

Din cauza numărului mare de persoane aflate în tren (20), pentru optimizarea misiunii de răspuns la nivelul județului s-a activat Planul Roșu de Intervenție. Toate persoanele aflate în tren au fost evaluate din punct de vedere medical și niciuna nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La această oră Planul Roșu de ntervenție este dezactivat.

Echipajele operative au intervenit cu 1 autospecială de stingere, cu modul de descarcerare, 1 autospecială de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, 1 ambulanță de terapie intensivă mobila și 1 ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță.

sursa: ISU Bistrita

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. „Crucea sfantului Andrei” face din nou victime.

  2. N-am înțeles ce căuta mașina pe calea ferată. Aștept lămuriri.