G4Media.ro

Belgia interzice total călătoriile în zone/regiuni din șase țări, printre care se…

Belgia interzice total călătoriile în zone/regiuni din șase țări, printre care se numără și România

Ministerul afacerilor Externe din Belgia a publicat sâmbără lista cu zonele din șase țări în care sunt interzise călătoriile, din pricina numărului mare de cazuri de infecție cu Covid.

Astfel, în România, sunt interzise călătoriile în județele din centrul țării (Alba, Braşov, Covasna, Harghita), din Sud-Est (Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Vrancea şi Tulcea), din Muntenia (Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova şi Teleorman), Sud-vestul Olteniei (Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea)

Celelalte țări în care sunt interzise călătoriile sunt următoarele:

Bulgaria: Severoiztochen, Yugozapaden

France: Mayenne

Spain: Aragon, Navarre, Barcelona and Lleida in Catalonia

Switzerland: Lake Geneva region

United Kingdom: Leicester

Pe de altă parte, călătoriile sunt posibile fără restricții pentru Germania, Austria (cu excepția Austriei de sus și Viena), Bulgaria (cu excepția regiunilor menționate mai sus și a altor regiuni din zona portocalie), Croația (cu excepția regiunilor din zona portocalie), Spania (cu excepția zonelor de sus și a altor zone din zona portocalie), Finlanda, Franța (Cu excepția celor de mai sus și a celor din zona portocalie), Grecia, Ungaria, Italia, Liechtenstein, Polonia (cu excepția zonelor din zona portocalie), Portugalia (cu excepția zonelor menționate anterior și a altor zone din zona portocalie și a zonelor specifice în care au fost izolate), Republica Cehă (cu excepția zonelor menționate anterior din zona portocalie), Regatul Unit (cu excepția zonelor menționate anterior și a altor zone din zona portocalie și a zonelor specifice în care se află spațiile), Slovacia și Elveția (cu excepția regiunilor menționate anterior).

Cipru, Danemarca, Estonia, Irlanda, Islanda, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Norvegia, Țările de Jos, România, Slovenia; Suedia și sunt accesibile sub rezerva anumitor condiții și/sau sub o vigilență sporită.

De reamintit, țările din zona verde sunt destinații posibile fără restricții pentru călătorii belgieni. Zona portocalie se referă la locurile în care este posibil să se călătorească în anumite condiții – adică prezentarea unui test coronavirus. În ceea ce privește regiunile din zona roșie, acestea sunt pur și simplu inaccesibile.

Sursa Foto/belgia pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. Trebuie sa impunem măsuri in oglinda.
  Exploatarea Covid din punct de vedere economic de întâmpla și va fi pe termen lung.
  Practic, din Romania, are voie sa iasă profitul, resursele naturale și forța de munca pentru agricultura și spălat dosuri.
  Eu eram mulțumit sa văd tzighanii, curvele și hotii afara, acum, profitând de Covid, i-au trimis înapoi, democratic și fundamental conform UE.

 2. Lista asta a fost facută de Grapini Fără-Număr? Sunt judete cu numar mult mai mare de infectari, chiar dublu/triplu/cvadruplu/etc., care nu sunt pe lista! Cum poti sa bagi Alba, Covasna, Harghita si sa lasi pe dinafara Arad, Timis, Hunedoara, Bacau, Cluj, Botosani, Suceava, Ilfov, Bucuresti…

  • De așa e când regulile sunt „doar pentru alții” Oare când atrași de frumusețile autohtone i-om obliga pe musafiri să-și pună acest accesoriu la moda „masca cu voia dvs.” ori vom face o excepție în numele ospitalității tradiționale?

 3. Sunt mai multe informatii eronate in articol. Fiti atenti la calitate. Regiunea Centru nu contine doar judetele: Alba, Braşov, Covasna, Harghita ci si Sibiu si Mures.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.