G4Media.ro

Belarus: Alexandr Lukaşenko i-a cerut lui Vladimir Putin să desfăşoare mai multe…

Sursa foto: Wikimedia Commons / Vitaly V. Kuzmin

Belarus: Alexandr Lukaşenko i-a cerut lui Vladimir Putin să desfăşoare mai multe rachete S-400 în apropiere de Minsk

Liderul Belarusului, Aleksandr Lukaşenko, a declarat marţi că i-a cerut preşedintelui rus Vladimir Putin să desfăşoare un complex suplimentar de rachete S-400 la vest de Minsk, capitala ţării sale, a relatat agenţia rusă de presă RIA, care citează agenţia belarusă de ştiri Belta, potrivit Reuters, preluat de Agerpres.

Acest complex de rachete este necesar pentru a apăra teritoriul Belarusului, ar mai fi spus Lukaşenko.

El ar mai fi declarat că nicio unitate militară belarusă nu a fost scoasă din bază, dar că Belarusul s-ar putea mobiliza în 2-3 zile în caz de pericol.

Sursa foto: Wikimedia Commons / Vitaly V. Kuzmin

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

16 comentarii

 1. UE ar trebui sa aplice aceleasi sanctiuni si Belarusului. Sa cr.ape mustaciosul asta lingau.

  • Amândouă tari trebuie sancționate drastic și izolate din toate punctele de vedere.

  • STAI CA TOATE ACESTE SANCTIUNI O SA NE AFECTEZE SI PE NOI, NU SINTEM SCUTITI DAR NA ACUMA FACEZI MARE TAM TAM DAR O SA VEZI CA TOATE ASTE SE INTORC IMPOTRIVA TUTUROR.

  • Rusia ar trebui ștearsă de pe hartă..

 2. Acum idio-tul asta se teme de de un contraatac sau atac din alte țări vecine

 3. Vrăjeală de 2 lei trupele din Belarus sunt in Ucraina iar stocul de rachete e pe terminate oricum in maxim 2 zile Kievul e ocupat total iar Usa și aliații au reușit să schimbe noua ordine mondiala profitând de acest război și băgând Rusia la gunoi pe următorii 20 de ani .Acum in Europa toate țările din UE se vor învârti in jurul Germaniei ,Ucraina va fi reconstruită în următorii 20 de ani de UE și de ucrainenii care vor lucra un UE și așa era nevoie de forță de muncă ce este trist că au murit oameni nevinovați iar Usa și UE au profitat de acest război pentru a impune sancțiuni Rusiei și ai omora economic

 4. Nebunul are dreptate. Odată cu întărirea capacității de ripostă aeriană a Ucrainei rușii vor avea probleme. Dacă în aer ai pierdut partida te vânează celălalt ca pe iepure. Nu e exclus să le trimită și în Belarus o „salivă de salut”.

  • Nikolove! Scrie ba românește, gramatical, politica nu e de tine! Sancțiunile nu ne ating pe noi, cât pt rus aci era. Necesar sa simta😇e bine ca te cheamă Nikolov/!?

 5. Sancțiuni IMEDIATE aplicate și Belarusului

 6. Toți sint comentatori politici și mai nou militari de pe front,mai bine ar face ceva ptr colonia România ca se duce la vale mincind pământul cu tot cu aleșii neamului

 7. Gagiul are fetișuri cu rachete nucleare rusești!!! Nubunatia mica ce ești!!!

 8. Americanii și britanicii au provocat acest război, rușii păreau să uite euro maidanul dar probabila aderare a Ucrainei la NATO era de neacceptat. Extinderea NATO avea și are un singur scop: anihilarea Rusiei.( poveștile cu combaterea Iranului și lupta împotriva terorismului nu nici o bază, au fost atentate în Spania, Marea Britanie, Franța, Germania, Belgia exact cele mai influente țări NATO,iar Iranul este sub sancțiuni). Sper că ucrainenii și rușii vor găsi soluții pentru a trai în pace laolaltă pentru bunăstarea lor, in beneficiul lor!

  • Cat cacheci mananci ma putinofil uscat? Mai lasa propaganda aia si trezeste-te din minciuni.