G4Media.ro

Bebeluș în vârstă de o lună, mort la Spitalul Judeţean Târgu Jiu…

Sursa foto: Pixabay

Bebeluș în vârstă de o lună, mort la Spitalul Judeţean Târgu Jiu / A fost adus de familie în stop cardio-respirator / Au fost sesizate Poliţia şi DSP Gorj

Un sugar în vârstă de o lună a murit, miercuri, la Spitalul Judeţean Târgu Jiu, cadrele medicale anunţând Poliţia şi DSP Gorj. Copilul a fost adus de familie în stop cardio-respirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, transmite News.ro.

”În cursul dimineţii, la Camera de Gardă Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, în jurul orei 08:00, s-a prezentat, cu mijloace proprii, de la domiciliu, o familie cu un sugar în vârstă de o lună, aflat în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare, conform protocolului medical, de către o echipă formată din medici de specialitatea pediatrie, ATI, cardiologie. Sugarul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Spitalului Judeţean Târgu Jiu.

Potrivit acestora, în cursul zilei de joi va fi efectuată necropsia.

”Au fost anunţate Serviciul de Medicină Legală, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj şi Direcţia de Sănătate Publică Gorj”, a mai transmis sursa citată.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează