G4Media.ro

”Beach, Please!”, în top trending pe social media: Tinerii așteaptă numele artiștilor…

Sursa foto: Ștefan Panaiotis

”Beach, Please!”, în top trending pe social media: Tinerii așteaptă numele artiștilor din 2024, la cel mai mare festival de trap din România/ Valentine’s Day, în umbră chiar în săptămâna de Ziua Îndrăgostiților

Anunțul primului artist internațional pentru ediția din 2024 al celui mai mare festival de trap din România, ”Beach, Please!” (BP), a fost cel mai popular subiect pe platformele de socializare românești în această săptămână. Discuțiile despre festival au umbrit cu totul varianta americană a Zilei Îndrăgostiților, sărbătorită la 14 februarie.

Organizatorii ”Beach, Please!” Festival au anunțat că în 12 februarie, la ora 19:00, vor anunța cine va fi primul artist internațional care va cânta în iulie pe scena din Costinești, lucru care i-a ținut pe români în suspans până în momentul anunțuluii. 

Înainte de a face anunțul oficial, organizatorii au profitat de suspans prin diferite vox pop-uri cu tineri care răspund la întrebarea ”Cine crezi că va fi artistul anunțat pe 12 februarie?”. Unul dintre videoclipurile postate pe TikTok de pagina oficială a festivalului a strâns aproape 84.000 de aprecieri și peste 1,3 milioane de vizualizări. 

Primul artist internațional anunțat luni este Yeat, unul dintre cei mai populari trapperi internaționali la momentul actual. Trapperul, care are piese cu miliarde de ascultări pe toate platformele de muzică, este jumătate român, jumătate mexican, stabilit în America.

Postarea care îl anunță oficial pe Yeat, urcată pe pagina oficială de Instagram a festivalului românesc de trap, a strâns aproape 90.000 de aprecieri și peste 8000 de comentarii, în care fanii își arată entuziasmul. Organizatorii le transmit participanților la festival să îi învețe versurile lui Yeat ca să ”nu ne mai facem de râs ca anul trecut”. Pe TikTok, același anunț se apropie de 100.000 de aprecieri și are un milion de vizionări.

Organizatorii festivalului au mai declarat pe rețelele de socializare că, începând cu 12 februarie, vor anunța în fiecare zi de luni câte un artist internațional din cei aproximativ 25 promiși, iar odată cu dezvăluirea unui nou artist care va veni la festival, prețurile biletelor vor crește.

Cum a fost anul trecut la ”Beach, Please!”

Numeroasele comentarii și postările de pe rețelele de socializare care îndeamnă românii participanți la BP să învețe versurile melodiilor artiștilor care vor veni la vară în Costinești fac referire la ce s-a întâmplat ediția trecută, atunci când în timpul concertului trapperului englez Central Cee, publicul nu ar fi cântat alături de el, deși la momentul lui artistic s-ar fi atins cel mai mare număr de participanți la festival.

Atât persoanele care erau la eveniment, cât și cei care au vizionat transmisia live de pe Youtube au semnalat că publicul nu cânta, iar cauza ar fi fost bariera lingvistică dintre piesele lui și participanți. 

Întâmplarea a fost pe departe cel mai memorabil moment al festivalului, iar oamenii nu au ratat ocazia să glumească despre asta pe internet. Unul dintre videoclipurile postate pe TikTok despre această întâmplare, care arată încercarea artistului din UK de a comunica cu publicul după ce a observat că mai nimeni nu îi cântă piesele, a atins 291.000 de aprecieri și peste 4 milioane de vizualizări.

Ce este festivalul Beach, Please!

Beach, Please! Festival este cel mai mare festival de trap din România care se desfășoară în Costinești. Prima ediție a avut loc în primăvara anului 2022, unde au fost invitați numai trapperi români. 

În a doua ediție, din minivacanța de 1 mai din 2023, au fost invitați și artiști internaționali precum Central Cee, 6ix9ine, Da Baby și NLE Choppa. 

Anul trecut, Garda de Mediu a amendat organizatorul festivalului cu 20.000 de lei pentru că plaja Costineștiului încă era plină de gunoaie la două săptâmâni de la a doua ediție a festivalului de trap.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...