G4Media.ro

BBC: Luis Rubiales va demisiona din funcția de președinte al Federației Spaniole…

Foto: Captură video

BBC: Luis Rubiales va demisiona din funcția de președinte al Federației Spaniole de Fotbal, după scandalul provocat de sărutul cu sportiva Jenni Hermoso

Luis Rubiales va demisiona din funcția de președinte al Federației Spaniole de Fotbal, în urma criticilor de amploare provocate de faptul că a sărutat-o pe jucătoarea spaniolă Jenni Hermoso, după finala Cupei Mondiale de fotbal feminin, transmite BBC. Rubiales ar fi făcut anunțul într-o emisiune tv.

Hermoso, în vârstă de 33 de ani, a declarat că sărutul din timpul ceremoniei de premiere, după ce Spania a învins Anglia la Sydney, nu a fost consensual. Sportiva a depus marți o plângere în justiție.

„Nu-mi pot continua munca”, a declarat Rubiales în timp ce își anunța intenția de a demisiona în cadrul emisiunii de televiziune „Piers Morgan Uncensored”.

Momentul când Rubiales o sărută pe gură pe Hermoso a fost transmis în direct în întreaga lume și a urmat o furtună de critici.

Guvernul spaniol, FIFA, organismul mondial de conducere a fotbalului, Organizația Națiunilor Unite și nenumărați jucători și cluburi au condamnat comportamentul lui Rubiales, iar poliția spaniolă, un tribunal sportiv spaniol și FIFA îi investighează în prezent acțiunile.

Marți, Jorge Vilda a fost demis din funcția de antrenor principal al echipei câștigătoare a Cupei Mondiale.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Mda, un gest necugetat al acestui domn care a creat multa valva decat ar fi trebuit intr-o societate ipocrita si dornica de scandaluri care sa le distraga atentia de la mizeria de zi cu zi.