G4Media.ro

Bătrână de 74 de ani, expertă în tâlhării prin adormirea victimelor, trimisă…

Sursa foto: Monitorul de Suceava

Bătrână de 74 de ani, expertă în tâlhării prin adormirea victimelor, trimisă în judecată / A sedat și furat o femeie de 89 de ani

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au anunțat că au finalizat ancheta și au trimis în judecată o inculpată în vârstă de 74 de ani, recidivistă, care ar fi comis o tâlhărie asupra unei alte bătrâne, cu un mod de operare ingenios și periculos în același timp pentru victimă, informează Monitorul de Suceava.

Fapta este din octombrie 2020, autoarea, Maria Belei, acționând asupra unei sucevence în vârstă de 89 de ani.

Femeia are mai multe condamnări la activ, pentru că ademenea bărbaţi, pe care îi agăţa de regulă în gări, mergea cu ei într-o cameră de hotel, pentru o partidă de sex, iar acolo îi jefuia.

Ultima oară aceasta a ispăși o treime dintr-o condamnare de 12 ani de închisoare pentru tâlhărie. Fiind trecută de vârsta de 60 de ani, aceasta a beneficiat de posibilitatea de a executa doar o treime din pedeapsă.

Inculpata a fost trimisă acum în judecată în stare de arest preventiv sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Sursa foto: Monitorul de Suceava

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Dacă nu este deja membră psd-haur, trebuie să o bage ăia în partidele lor de penali urgent, că femeia este un model de succesuri în viață la ei, infractor până la moarte și după.

  2. Aştept continuarea.

    3 organe (toate de sex bărbătesc) care o păzeau, au aţipit pentru 3 secunde, timp în care inculpata a coborât pe balustrada 4 etaje în doar 2 timpi şi 3 mişcări făcându-se nevăzută în miezul zilei.