G4Media.ro

Baronul local PSD din Bistrița nu rupe alianța cu ALDE: ”Nu vom…

Baronul local PSD din Bistrița nu rupe alianța cu ALDE: ”Nu vom exclude pe nimeni de la ALDE din structurile administrative unde facem echipă”

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, care este președintele Consiliului Judeţean și unul dintre baronii cu influență în partid, a declarat miercuri că va continua colaborarea cu ALDE la nivel local. Mai mult, Moldovan a spus că „suntem într-un partid democratic şi nu poate centrul să decidă orice”.

„Din punctul meu de vedere, colaborarea cu ALDE a fost una foarte bună şi care va continua. PSD nu va exclude pe nimeni de la ALDE din structurile administrative unde facem echipă împreună. Nu ştiu ce va decide ALDE, dar, din punctul meu de vedere, eu îmi doresc continuarea colaborării cu ALDE chiar pe termen lung, nu numai până la terminarea mandatului”, a spus Moldovan, citat de Agerpres.

Moldovan și-a impus permanent oameni în guvern, în acest moment reprezentantul intereselor sale fiind Ioan Deneș, ministrul Apelor și Pădurilor.

„Eu sunt politician la nivel local şi mi-e greu să ştiu ce s-a întâmplat acolo, ce s-a discutat, de unde şi până unde, dar alianţa cu ALDE va continua fără niciun fel de rezervă. Am discutat şi cu domnul preşedinte Moniţa (preşedintele interimar al ALDE Bistriţa-Năsăud, Ioan Moniţa – n.r.), azi dimineaţă am avut o discuţie şi cu domnul vicepreşedinte Ţintean (vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Ioan Ţintean, fost lider judeţean al ALDE – n.r.), la ora 14,00 am avut o discuţie cu consilierii judeţeni. Deciziile unanime ale noastre sunt să continuăm colaborarea noastră”, a afirmat liderul judeţean al PSD, potrivit Agerpres.

Radu Moldovan spune că nu i-a fost transmisă o decizie a conducerii centrale a PSD potrivit căreia reprezentanţii ALDE să fie excluşi din structurile administrative locale şi a adăugat că „suntem într-un partid democratic şi nu poate centrul să decidă orice”.

Foto: Emil Radu Moldovan / Sursa: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. pe partea dreapta vedeti un…viitor membru Pro Romania

  2. Daniel Suciu, tot de acest baron e pus…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.