G4Media.ro

Bărbatul rănit în explozia de la Rafinăria Petromidia, internat în Constanța, susţine…

Bărbatul rănit în explozia de la Rafinăria Petromidia, internat în Constanța, susţine că starea sa de sănătate nu este aşa de bună cum a anunţat compania: „Să vă fie ruşine!”

Bărbatul în vârstă de 27 de ani rănit în urma exploziei de la Rafinăria Petromidia şi internat în Constanţa susţine că starea sa de sănătate nu este aşa de bună cum a anunţat compania, el precizând că se deplasează foarte greu şi că o fractură de os nu se poate repara în câteva zile, transmite News.ro.

KMG International a anunţat că bărbatul de 27 de ani internat în Constanţa a început să meargă şi se recuperează rapid dupa intervenţia chirurgicală de vineri seară, iar cadrele medicale de la Spitalul Judeţean estimează că el va fi externat în perioada următoare.

Bărbatul a reacţionat pe Facebook, afirmând că starea sa de sănătate nu este aşa de bună.

“Nu ştiu cine oferă aceste informaţii, dar sunt total eronate. Eu abia mă pot ridica din pat (Cu sacrificii foarte mari şi ajutor din partea asistentelor), să merg până la toaletă şi ei deja oferă informaţii că îmi revin foarte repede şi mai am putin şi joc şi fotbal. O fractură de os nu se repară în 4 zile. Să vă fie ruşine!!!”, a transmis bărbatul respectiv pe Facebook.

Un bărbat a murit şi alţi cinci au fost răniţi în urma exploziei urmate de incendiu de la Rafinăria Petromidia. Cei doi răniţi internaţi la Bucureşti ar putea fi transferaţi la o clinică din străinătate după ce cadrele medicale şi-au dat acordul în acest sens.

  • Citește și:

VIDEO Imagini din interiorul Rafinăriei Petromidia la câteva momente după explozie. Incidentul – la instalația de producție a motorinei

VIDEO Explozie la Rafinăria Petromidia din Năvodari, soldată cu un mort și patru răniți. Primele indicii – o conductă de motorină s-a fisurat. Incendiul a fost oprit după trei ore

sursa foto: Cititor G4Media

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Multe accidente de munca sunt inregistrrate in timpul liber pentru a nu impune sanctiuni angajatorilor. In Franta primesc despagubiri toata viata.

  2. Asta e mass media din România! Publică știri neverificate! RUȘINE! Sănătate multă tânărului!