G4Media.ro

Bărbatul pozitiv la cocaină care și-a băgat iubita în portbagajul mașinii, după…

sursa foto: News.ro

Bărbatul pozitiv la cocaină care și-a băgat iubita în portbagajul mașinii, după care i-a dat foc, a fost reținut/ Procurorii cer arestarea pentru 30 de zile

Bărbatul pozitiv la cocaină care și-a băgat iubita în portbagajul mașinii, după care i-a dat foc, a fost reținut, conform Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Procurorii cer arestarea bărbatului pentru 30 de zile.

Polițiștii au reușit să salveze, luni dimineață, o femeie care a fost băgată de iubitul ei în portbagajul unei mașini, după care a dat foc autovehicului. Totul s-a întâmplat în Sectorul 3 din Capitală. După ce au primit un apel prin 112, polițiștii au reușit să găsească mașina și să scoată femeia la timp din portbagajul acesteia.

Femeia a sunat inițial la 112 anunțând că a fost agresată de iubitul ei. Ulterior, acesta a băgat-o pe femeie în portbagajul unui Audi A4 și a plecat cu mașina într-o direcție necunoscută. Operatorul STS a reușit însă monitorizarea autovehicului iar polițiștii au plecat în căutarea acestuia.

Comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul București

La data de 07.02.2023, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală și au luat măsura reținerii față de un inculpat acuzat de săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor, lipsire de libertate în mod ilegal, conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe. În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reținut, în esență,
următoarea situație de fapt:

În dimineața zilei de 06.02.2023, începând cu ora 04:40, inculpatul a lipsit-o de libertate în mod ilegal pe persoana vătămată, introducând-o cu forța în portbagajul autoturismului aflat în proprietatea celei din urmă, apoi a condus autoturismul pe drumurile publice din sectorul 3 București, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice și aflându-se sub influența cocainei, a ajuns pe un teren viran situat în mun. București, sector 3, unde a incendiat, cu ajutorul unei brichete, interiorul autoturismului menționat, în timp ce persoana vătămată era în continuare închisă în portbagaj, cu intenția de a o ucide.

Inculpatul a abandonat autoturismul și a fugit din zonă, fiind depistat la scurt timp, iar victima a fost eliberată din portbagaj de către polițiști, înainte ca flăcările să poată ajunge la ea. Inculpatul urmează a fi prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul București, cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale și dispunerea măsurilor preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activități care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Sunt de evidențat contribuția operatorilor Serviciului de urgență 112 din cadrul Serviciului de Telecomunicații Speciale și contribuția polițiștilor din cadrul Brigăzii Rutiere București, care prin colaborarea lor și prin intervenția promptă au reușit să salveze viața victimei. Operatorii 112 au ținut legătura cu victima și au obținut datele de localizare a telefonului mobil, pe care le-au transmis polițiștilor Brigăzii Rutiere București, iar aceștia din urmă au reușit să găsească autoturismul și să scoată victima în ultimul moment din portbagajul inundat de fum, înainte că flăcările să poată ajunge la aceasta.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. De ce arestare? Nu se stie ca e vinovat? Trebuie demonstrat? Direct la pus.carie.

  2. Gicuță ce draqu ai făcut mă , de bine ce îți era te plictisisesi de libertate?!

  3. Gipsan cu maniere, sa ne zica Jelu von Duminica ce si cum 😉