G4Media.ro

Bărbat omorât de o haită de câini la marginea unui sat din…

Sursa foto: Pixabay

Bărbat omorât de o haită de câini la marginea unui sat din Botoșani

Un bărbat din judeţul Botoşani a sfârşit mort pe un câmp, după ce a fost încolţit de o haită de câini. Victima avea mai multe urme de muşcături de corp şi hainele rupte, relatează Adevărul.ro

În cursul zilei de marţi, sătenii din Broscăuţi, judeţul Botoşani au descoperit cadavrul unui consătean de 54 de ani, cu hainele rupte şi urme vizibile de muşcături.

Oamenii au chemat Poliţia iar în urma primelor investigaţii s-a ajuns la concluzia că bărbatul a murit în noaptea de luni către marţi, după ce a fost atacat de o haită de câini.

Acesta a traversat un teren agricol, după lăsarea întunericului, către marginea satului. A fost însă atacat de o haită de câini. Bărbatul a încercat să scape, dar se pare a fost încolţit şi muşcat în repetate rânduri.

Până şi pantofii aveau urme de muşcături. Moartea a survenit însă de la o hemoragie, dar şi de la şocul hipotermic. Încercând să fugă de câinii care-l muşcau, bărbatul s-ar fi împiedicat şi în urma căderii a suferit o fractură deschisă în două locuri. Săteanul nu a mai putut ajunge la casele din apropiere pentru a cere ajutor.

Sursa: Adevărul.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Faină țară:dacă scapi de urs…dai de cîini, de polițişti,de plagiatori ,de infractori ,de Simion,de Şosoacă, etc . Să… sperăm că nu vin ruşii.

 2. Era pesedist, un vot în minus în 2024

 3. Și aceeași „bucurie” te așteaptă dacă faci orice traseu în munți. Dintre pet-uri, plastice, ambalaje apar cam 2-3 haite pe km!

  • da, dar ieri, un galatean a fost condamnat la un an de inchisoare cu executare pentru uciderea unui caine

   Numai cainii au voie sa ne ucida pe noi.

 4. De la ultimul cetățean și până la primar toată lumea știe unde sunt zonele în care sunt abandonați câini și unde se aruncă gunoiul în toate satele, comunele și orașele!
  Daca i-ar duce capul să amplaseze camere și să dea amenzi care sa usture buzunarul ne-ar civiliza și responsabiliza mai ceva decât pe nemți!

 5. Animalele or fi fost abandonate tot de el? Sau poate de vreun ghiolban care e foarte deranjat de animale pe-aici, prin comentarii?

 6. CIINII AU OIE SA OMOARE OAMENI, OAMENII PRIMESC 1 ANDE PUSCARIE DACA OMOARA UNCIINE…
  ADUNATI CIINI DE PE STRAZI,LOCUL LOR ESTE IN ALTA PARTE

 7. E plina România de câini abandonați, maltratati aruncați și ai nimănui…problema câinilor e o alta poveste care tine de educație, empatie, responsabilitate față de aceste animale etc…ceea ce la noi în România doar un procent f.mic de oameni responsabili îl au.. Sterilizare nu există aproape deloc pentru a stopa înmulțirea necontrolată…. Nu e de mirare că se sălbăticesc prin câmpuri abandonați și maltratati , se apăra de tot iadul care e în jurul lor…nu au învățat nimic bun de la oamenii care le fac rău…

 8. Hai sa nu fie sadici cu animalele…totuși eu vad ceva pe dos fata de cum e normal.au ajuns oamenii slujitoriii animalelor,in loc sa ne slujim noi de ele

 9. Și câinii sunt că oamenii …..au învățat de la noi să fie cruzi și nemiloși.