G4Media.ro

Bărbat de 53 de ani, arestat după ce şi-a agresat sexual fiul…

Sursa foto: Pixabay

Bărbat de 53 de ani, arestat după ce şi-a agresat sexual fiul de 5 ani / Bunica copilului a alertat poliția / Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Judecătorii de la Tribunalul Mehedinţi au dispus luni arestarea preventivă a unui bărbat de 53 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, acuzat de agresiune sexuală, rele tratamente aplicate minorului și viol, relatează Gazeta de Sud.

Iniţial, pe 12 octombrie, Judecătoria Drobeta Turnu-Severin a dispus plasarea sub control judiciar a inculpatului. Anchetatorii spun că, din iunie şi până în septembrie, bărbatul ar fi întreținut în mod repetat acte de natură sexuală cu fiul său.

Poliţiştii au explicat că, la sfârşitul lunii iulie, bunica copilului de cinci ani a formulat o plângere împotriva bărbatului de 53 de ani.

Pe 12 octombrie, inculpatul a fost dus la Judecătoria Drobeta-Turnu Severin cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a respins solicitarea anchetatorilor şi a dispus plasarea sub control judiciar a bărbatului de 53 de ani.

Instanţa a dispus ca inculpatul să respecte mai multe obligaţii şi i-a interzis să revină în locuinţa familiei, dar şi să ia legătura cu fiul său.

Procurorii au contestat hotărârea instanţei la Tribunalul Mehedinţi. Luni, judecătorii au dispus arestarea inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. vai… cum?! Nu e de la Vaslui?!

  2. Eu ma intreb unde sunt cei care spuneau de olandezi ca sunt un popor de pedofili.

  3. Într-o societate sănătoasă animalul asta ar fi fost executat alături de alți ghaozari

  4. unde sunt cei care ii acuzau pe olandezi de pedofilie?