G4Media.ro

Bancomat spart în Galați. Metoda, similară cu celelalte șase din acest an:…

Bancomat spart în Galați. Metoda, similară cu celelalte șase din acest an: explozie controlată

Un bancomat din județul Galați a fost aruncat în aer marți dimineață la ora 4.00 printr-o explozie controlată, au declarat pentru G4Media.ro oficiali din Poliția Română. E vorba despre bancomatul unei bănci românești din localitatea Tulucești. În acest moment, polițiștii fac estimările legate de suma furată de spărgători.

Acesta este cel de-al șaptelea caz de jaf la un bancomat prin metoda exploziei controlate. Precedentul a fost înregistrat în Otopeni, iar Poliția caută trei suspecți.

Comunicatul integral al Inspectoratului de Poliție Galați:

La data de 15.09.2020, în jurul orei 04.00 I.P.J. Galați a fost sesizat prin SNUAU 112, despre faptul că, în comuna Tulucești, județul Galați, bancomatul, aparținând unei unități bancare, din incinta unei societăți comerciale, prezintă urme de distrugere.

Polițiștii ajunși la scurt timp la fața locului au constatat faptul că persoane necunoscute, ar fi forțat mecanic fanta de eliberare a bancnotelor de la acest bancomat.

În urma deflagrației, partea din spate a bancomatul a fost distrusă, iar din interior a fost sustrasă o sumă de bani.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Furt calificat”, faptă prevăzută și pedepsită de art.229 Cod Penal, de către polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale din cadrul IPJ Galați, care au preluat cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. In germania se sparg sute de bancomate pe an. Există deja metode de a le face indestructibile, dar costurile pentru adaptare ar fi mai mari decat asigurările platitte pentru recuperarea prejudiciilor. Deci, in consecință, sa ne tot așteptăm la asa ceva.

  2. S-au specialziat baietii prin occident. Acolo le-a mers super, nu se pot abtine nici aici. O sa tot apara episoade . Banii sunt si asa asigurati; castiga toti?

  3. firesc, normal.
    e pe linia politicii Partidului, pusa in aplicare de tudorei si dorneni.

  4. ce face politia ?
    constata, trece timpul, claseaza dosarul, face 45 de ani, isi face niste ore suplimentare, iese cu o pensie mai mare decat salariul, este reangajat la „stat”, devine cumulard.