G4Media.ro

Bădălău a scăpat de suspendarea din partid/ Marcel Ciolacu: ”Cât voi fi…

Bădălău a scăpat de suspendarea din partid/ Marcel Ciolacu: ”Cât voi fi președinte interimar, nimeni nu va fi exclus”/ Șeful PSD vrea să-i readucă pe Neacșu, Grindeanu și Țuțuianu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, la finele ședinței Comitetului Executiv Național, că Niculae Bădălău a fost eliminat din structurile centrale de conducere ale partidului, urmând ca eventuale alte sancțiuni la adresa acestuia să fie decise de către organizația din care face parte, PSD Giurgiu. Ciolacu a precizat că vrea să evite excluderile din partid, ba chiar să readucă în PSD câțiva oameni ”excluși pe nedrept”: Marian Neacșu, Sorin Grindeanu și Adrian Țuțuianu.

”Dânsul nu mai face parte din niciun for de conducere la nivel central, urmând ca organizația de la Giurgiu să ia deciziile. Trebuie să existe într-un partid și independența organizațiilor județene. Ce știu cu tărie este că declarația a făcut foarte mult rău PSD”, a spus Marcel Ciolacu referindu-se  la declarația făcut vineri de preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, care a spus că în diaspora ar fi „700.000 de oameni (…) care au paşapoartele cu domiciliu”, restul fiind „fetele alea de le duc ăştia”.

Ciolacu a precizat că propunerea sa a fost prima și ultima supusă la vot în ce-l privește pe Bădălău deoarece a fost adoptată de majoritatea colegilor săi.

Ciolacu a spus  că nu va recurge la excluderi din partid câtă vreme va fi președinte interimar al PSD. ”Eu nu sunt tătucul acestui  partid (…) Cât timp voi fi președinte, nu vor fi  excluderi. Dimpotrivă, intenționez să aduc oameni care au fost excluși pe nedrept: Marian Neacșu, Sorin Grindeanu, Adrian Țuțuianu.

Întrebat dacă îi va readuce în  PSD și pe foștii premieri Victor Ponta și Mihai Tudose, Ciolacu a spus că ei nu  au fost excluși din partid. În schimb, noul șef al PSD nu este dispus să-l accepte pe Gabriel Oprea nici măcar ca simplu membru, el  precizând că fostul vicepremier a obținut recent funcția de vicepreședinte  al PSD printr-un ”artificiu nestatutar”.

Foto: Niculae Bădălău (Inquam Photos/ George Călin)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Pișa-te-ai sânge, Balalau !!
  Lepadatura asta i se adresa lui Manastire, pe B1, cu „excelență”, chipurile sa arate ce om fin este!

 2. Văd că se reformează bine tâmpiții ăștia.

 3. De ce m-ar interesa ce mai face grupul infracțional/ mafia pesedista? Hai sa ne concentrăm pe viitor si sa lăsăm psdu’ sa cada acolo unde ii e locul: la groapa de gunoi a istoriei. Sau are pnleu’ încă nevoie de ei?

 4. Mai dreagã Ciolane, cat vom fi noi români, voi nu mai câștigați nimic. Ciuciu,canci.
  Puteți voi sa faceți ce vrei la voi in partid acolo, cum și noi putem sa facem ce vrem la vot. Doar sa înțeleagă asta și toate ciurucurile comuniste de votanți PSD.

 5. Mostenitorii pcr/fsn se apara, ca hienele, in haita. In cloaca psdemocratura, nicio o schimbare! Asadar, garda merge inainte, ca racu, prin banda lu Ciolacu. Te uiti la el si vezi un jeg uman. Prostovanu, in locul Proastei, cu par sur de lup perfid a ajuns boss de partid.

 6. Aia-ia, ce i-ai făcut ciolace, bădărăului! I-ai luat boii de la bicicletă, își cumpără alții. Încă o dovadă în plus, dacă mai era nevoie, această ciumă de partid nu se poate reforma, nu are materia necesară, voința cerută șimoralitatea pretinsă a face așa ceva. Este încă o mostră de a prosti oamenii, una care ține tot la cei ce-l votează oricum, cei cu puțini sau foarte puțini neuroni, un om cu scaun la cap, în veci Amin pururi, nu poate pune botul la astfel de vrăjeli, care, doar se repetă, fiind atât de uzitate în timp. Vă reformați tot cu voi, este ciolănoiule?! Un vag început de reformă în cazul acestei lepre de partid este eliminarea voastră a tuturor dincadrul său, abia mai apoi să vorbiți despre reforme cât de cât credibile. Tu, bre, impostorule, vorbești de reforme? tu ești creația lui dracnea, ești cel ce-i puneai râma în cârlig, când mergeați la pescuit. Te gudurai pe lângă el, doar să te bage în seamă, iar acuma vii să o faci pe reformatorul? Să fim serioși. Pentru a fi cât de cât credibili, trebuie să vă mai nașteți de vreo mie de ori, dar de fiecare dată îmbunătățiți semnificativ, abia mai apoi să emiteți ceva speranțe de a fi luați în seamă în privința spuselor voastre. Voi știți destul de bine, toți nemernicii din partid, aveți exact aceeași opinie la adresa Diasporei, doar că unii dintre voi, mai slobozi la gură, o și spuneți, așa că bateți la alte uși, unde nu există neuroni și creier. Dacă vreți să faceți dreptate și să arătați un minim respect Diasporei, desfințați-vă, reparați o eroare istorică petrecută după 1989, când, pcr-ul trebuia să dispară cu totul, dar a suferit doar o redenumire, păstrându-și aceleași apucături, metehne și oameni de cea mai joasă speță. Hai, sictir ciolane, reformați-vă până dispăreți, cât mai repede cu putință!

 7. Și cât crezi tu ciolacule ca vei fi președinte?!? Hienele din grupul tău infracțional ți-au mirosit deja slăbiciunile. Pun pariu ca te vor sapa asa cum au făcut-o mereu. Ii știi doar, sunt toți trădători și ahtiați după putere. Io zic, ciolanule, sa dormi cu un ochi deschis. Nu se știe care îți va înșela vigilenta.

  • Nimicnicia, Varza (de Buzau)presedinte de parlament , Farsa presedinte de partid, Zero barat Ciolanu reprezinta intersele obscure ale juntei de baroni, mari si mici. Potentatii psDiaree prefera imbecilii. Altul mai Prostovan ca Ciolanu nici nu se putea. Junta a tras-o pe Marea Proasta de sfori, de par, de coc, de limba, pe margine, pe linie moarta. Cu siguranta, baronii cu interese criminale ce le poarta fesele imorale il vor folosi pe marele excrement politic Ciolanu si apoi vor trage apa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.