G4Media.ro

Bacăul implementează un sistem de management al traficului, finanțat cu peste 87…

sursa foto: Facebook/ Lucian Daniel Stanciu Viziteu

Bacăul implementează un sistem de management al traficului, finanțat cu peste 87 milioane lei din fonduri europene: Semafoare noi, camere de supraveghere, bucle inductive de trafic şi senzori wireless

Primăria municipiului Bacău implementează un Sistem de management al traficului în cadrul unui proiect cu finanţare europeană în valoare de peste 87 milioane lei, transmite Agerpres.

Primarul Lucian Daniel Stanciu-Viziteu a declarat că în cadrul proiectului, 58 de intersecţii şi 30 de treceri de pietoni vor avea semafoare noi, camere de supraveghere şi sisteme moderne de fluidizare a traficului.

„Preocuparea noastră este stabilirea unei bune coordonări între acest proiect în valoare de 87 de milioane de lei şi celelalte proiecte aflate în derulare, cum este modernizarea iluminatului public, sau care urmează să fie implementate anul viitor. Am convingerea că echipa din primărie va reuşi să gestioneze această provocare şi rezultatul va fi unul pe măsura eforturilor depuse”, a precizat primarul municipiului Bacău.

Sistemul de management al traficului prevede instalarea unor automate de dirijare a circulaţiei, montarea echipamentelor care să permită comunicarea între intersecţii, dispozitive acustice şi dispozitive push-button.

În carosabil vor fi introduse bucle inductive de trafic şi senzori wireless pentru monitorizarea traficului şi vor fi montate camere video şi echipamente de transmitere a datelor.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

5 comentarii

 1. Asta a promis si Nicusor USR dar el nu poate pentru ca e incompetent sau pentru ca nu iese spaga destula pentru firmele de casa ale USR, cele care au sponsorizat violentele din 10 august!

  • De mentionat ca primarul Bacaului este tot USR.

  • La anul incepe studiul de fezabilitate si pentru cel din Bucuresti. L-a facut cumva PSD inainte, ca sa se poata apuca Nicusor de el mai repede? Nu. USR e singurul care mai face ceva.

  • @mihai Sarma nu a fost in stare cu marea companie infiintata sa sudeze o fibra la semaforizarea inteligenta… 4 ani de zile!
   In Voluntari se circula doar cu telegondole, mars acolo!

 2. bucla inductiva nu este sistem modern, este tehnologia de acum 50 de ani, pe cind nu existau camere video.
  cu un asemenea sistem ne-a pricopsit swarco in timisoara, sistemul nu are nicio inteligenta, semafoarele au aceeasi timpi de asteptare indiferent de trafic sau ora, singura diferenta fata de inainte este ca acum nu mai exista acele contoare sa stii cit ai de asteptat.