G4Media.ro

UPDATE Bacău: Al doilea bărbat, scos decedat de sub dărâmăturile unui zid,…

UPDATE Bacău: Al doilea bărbat, scos decedat de sub dărâmăturile unui zid, în comuna Oituz. Muncitorii lucrau la reabilitarea unei grădinițe

UPDATE 20.00 În accidentul care a avut loc joi seara în Oituz, Bacău, cea de-a doua persoană a fost scoasă decedată de sub dărâmături a transmis purtătorul de cuvânt al ISU, Andrei Grecu.

Iniţial, a fost declarat decesul unui bărbat, iar ulterior pompierii au intervenit pentru extragerea celei de-a doua victime, tot un bărbat. Cei doi bărbați lucrau pe șantierul unei grădinițe din Oituz, aflată în reabilitare.

„Persoanele au fost extrase de sub dărâmături şi au fost declarate decedate de către echipajul SAJ, deoarece prezentau leziuni incompatibile cu viaţa”, a precizat Andrei Grecu.

Cele două victime aveau 45 şi 53 de ani şi făceau parte din echipa muncitorilor care lucrau la reabilitarea Grădiniţei.

La intervenţia de salvare au participat un echipaj de descarcerare şi un echipaj de lucru cu spumă şi apă din cadrul ISU Bacău şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Știrea inițială

ISU Bacău informează că un bărbat a decedat după ce zidul unei clădiri din localitatea Oituz s-a prăbuşit peste el. Încă se fac operațiuni pentru recuperearea celui de-al doile bărbat aflat sub dărâmături.

„A fost identificată o persoană, un bărbat, care prezintă leziuni incompatibile cu viaţa”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, maiorul Andrei Grecu.

Sub dărâmături a mai fost prins un bărbat.

„A fost identificată a doua victimă, se lucrează la extragerea ei”, a spus maiorul Andrei Grecu.

La intervenţie participă un echipaj de descarcerare şi un echipaj de lucru cu spumă şi apă din cadrul ISU Bacău şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Sursa foto: SMURD

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Daca e nevaccinat, amaratul, il trec astia la covid. Mai cenzurati, ma, mult?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.