G4Media.ro

Bacău: Poliţiştii au indisponibilizat un autovehicul de 40.000 euro şi 55 metri…

Sursa foto: Pixabay

Bacău: Poliţiştii au indisponibilizat un autovehicul de 40.000 euro şi 55 metri cubi de lemn fără documente

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică au indisponibilizat un autovehicul în valoare de 40.000 euro dar şi 55 de metri cubi de lemn transportat cu acesta, pentru care şoferul, din judeţul Neamţ, nu a putut prezenta documente legale, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău, relatează Agerpres.

Autovehiculul încărcat cu lemn a fost oprit de poliţiştii rutieri pe drumul european DN2-E85, pe raza localităţii Răcăciuni.

„Întrucât conducătorul auto a prezentat un aviz de însoţire a materialului lemnos, pentru care existau suspiciuni cu privire la legalitatea documentului, poliţiştii au procedat la indisponibilizarea ansamblului de vehicule, încărcat cu 55 metri cubi material lemnos. Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Ordine Publică Bacău care au dispus indisponibilizarea în vederea confiscării a ansamblului rutier, în valoare de 40.000 euro şi a materialului lemnos, cu o valoare de 49.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de transport de material lemnos în volum de peste 10 metri cubi, fără documente.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Un om cu o drujba îsi va gasi oricand de munxa/treaba. Are si ie-l guri de hranit, nu poa sa faca #nimic ca p$d-u lu’ Ciolaqu care e platit la stat

  2. Un camion din 100, e ceva.
    De ce nu se pun camere pe toate drumurile, dar absolut toate?