G4Media.ro

Avocatul președintelui SUA: FBI nu a găsit niciun document clasificat la percheziţia…

Sursa foto: Flickr / White House Photo by Erin Scott

Avocatul președintelui SUA: FBI nu a găsit niciun document clasificat la percheziţia reşedinţei balneare a lui Biden, la Rehoboth, dar a luat documente legate de activitatea de vicepreşedinte

Niciun document clasificat nju a fost găsit găsit în percheziţia de miercuri la reşedinţa balneară a preşedintelui american Joe Biden, la Rehoboth, în Delaware (est), anunţă avocatul său personal Bob Bauer, însă anchetatorii au luat cu ei documente legate de activitatea vicepreşedintelui democrat (2006-2017), relatează AFP, citată de News.ro

Această operaţiune – efectuată potrivit avocatului Bob Bauer ”în deplină cooperare” cu poliţia federală (FBI) – s-a desfăşurat timp de trei ore şi 30 de minte, miercuri, iar niciun document cu menţiunea de clasificare nu a fost găsit”, anunţă într-un comunicat avocatul.

Anchetatorii au luat însă cu ei documente legate de activitatea lui Biden de vicepreşedinte american (2006-2017).

Avocatul personal al preşedintelui democrat a anunţat miercuri că reşedinţa clientului său era percheziţionată de către FBI şi că Joe Biden coopera ”deplin” cu poliţia federală.

”Din motive de securitate şi de procedură, (FBI) a vrut să procedeze la această acţiune fără să o comunice în realabil, în mod public, iar noi am decis să cooperăm”, a precizat avocatul.

FBI a percheziţionat recent altă casă a lui Joe Biden, în Delaware, în oraşul Wilmington, în căutare de documente clasificate din timpul vicepreşedinţiei şi mandatelor de senator ale democratului, în vârstă de 80 de ani.

Preşedintele american îşi petrece adesea weekendurile fie la Wilmington, fie, mai puţin regulat, la Rehoboth.

Începând din noiembrie, o serie de documente condfidenţiale – al căror număr exact şi conţinut rămân necunoscute în prezent – au fost găsite fie în biroul pe care-l ocupa Joe Biden la un centru de reflecţie la Washington, fie în casa de la Wilmington.

Aceste documente datează din perioada vicepreşedinţiei lui Joe Biden (2009-2017) şi celor 30 de ani din Senat, în cursul cărora s-a ocupat mult de politica externă.

Departamentul Justiţiei a numit un procuror special să ancheteze cu privire la aceste documente – stânjenitoare pentru preşedintele democrat, deoarece ele evocă, în pofida multor diferenţe, scandalul arhivelor oficiale luate în Florida de către predecesorul său Donald Trump.
viewscnt

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Bideu si-a cumpărat stațiune balneo? Cred și eu… Asta și alți progresisto-marxisti ca el se vor lega cu lanțurile de scaune pentru a rămâne la putere. Democrația nu mai exista, iar noi, votanții suntem manevrați în funcție de interese și puși sa votam niște maimuțoi creați în laboratoarele partidelor sau serviciilor.

    • Bai asta fu.te vant jay, making new friends? 😆 🤣 😂 what a fcuking cocksucking loser 😆 🤣 😂 😹

  2. Ati cautat sub jacuzzi?

  3. @pro european
    Normal, nici un alt presedinte n-a fost perchezitionat de FBI in asa multe resedinte.
    Bideu a fost toata viata bugetar, dar e totusi multimilionar, cinstit si sarac, ca toti leftistii 🤣🤣🤣