G4Media.ro

Avere nejustificată de peste 800 de mii de lei pentru un director…

Avere nejustificată de peste 800 de mii de lei pentru un director în cadrul Romatsa, fost secretar de stat la Transporturi, conform ANI

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 824.898 Lei între averea dobândită și veniturile realizate de către Drahoș Virgil Titea, fost Secretar de stat la Ministerul Transporturilor și actual Director la Direcția Juridică și Administrativ în cadrul R.A. ROMATSA, conform unui comunicat transmis de ANI.

„Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 824.898 Lei între averea dobândită și veniturile realizate de către TITEA DRAGOȘ-VIRGIL împreună cu familia, în perioada exercitării funcțiilor publice de secretar de stat și director”, se arată în comunicatul citat.

„Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către TITEA DRAGOȘ-VIRGIL, împreună cu familia, în perioada exercitării funcției publice de secretar de stat”, mai transmite ANI.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. …daca omu nu a cotizat unde trebuie , si pana incepe acctiunea penala… intervine prescriptia ….