G4Media.ro

Avere nejustificată de peste 30 de milioane de lei pentru o judecătoare…

Avere nejustificată de peste 30 de milioane de lei pentru o judecătoare de la Tribunalul București, acuză ANI/ Cristina-Gabriela Mazilu nu are trecut niciun bun sau cont în ultima declarație de avere

ANI acuză o judecătoare de la Tribunalul București că ar avea o avere nejustificată de peste 30 de milioane de lei. Este vorba de Cristina-Gabriela Mazilu, care a mai fost judecătoare în cadrul Judecătoriei Sector 4.

„Diferență nejustificată în cuantum total de ‪30.388.515‬ Lei, în perioada exercitării funcției publice”, precizează ANI.

„Astfel, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către MAZILU GABRIELA – CRISTINA”, mai precizează ANI.

Gabriela Cristina Mazilu nu avea niciun imobil declarat, niciun autoturism și niciun leu în conturi, conform declarației de avere depusă în acest an, depusă pe site-ul ANI. A consemnat o datorie de 150 de mii de euro către Gabriel Mazilu. La capitolul venituri a notat 191.932 de lei de la Tribunalul București – salariu și 99.132 de lei, de la aceeași instituție – drepturi salariale. De la Consiliul Superior al Magistraturii a primit 5.421 de lei după ce a fost membru în cadrul unei comisii.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. poate reusim si strangem sa le dam ceva, o PENSIE SPECIALA pentur asa oameni necajiti si dedicati meseriei

  2. Dna a muncit cu ziua…

  3. Ce lume rea…specialii nu au și ei mătuși?

  4. astia-s oameni insarcinati, pe bani multi, sa imparta dreptate. Pai ce dreptate sa astepti de la una care n-are nici o problema sa lase o declaratie de avere goala ?

  5. Deunăzi, bărbosul, fost șef al ceseme, făcea o vizită prietenească unui jude care urma să decidă just…

  6. Austria are ceva cu noi, probabil ei văd mai bine situația…