G4Media.ro

Avarii în patru județe din țară din cauza viscolului și a ninsorii…

Sursa foto: Pexels

Avarii în patru județe din țară din cauza viscolului și a ninsorii puternice, anunță E-Distribuție Banat/ Se încearcă restabilirea alimentării cu energie electrică

E-Distribuţie Banat anunţă, sâmbătă seara, că echipele sale intervin pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor, în urma avariilor provocate în reţelele electrice din judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş, pe fondul condiţiilor meteo deosebite – cod portocaliu de vreme rea cu viscol puternic, transmite News.ro.

Echipe ale E-Distribuţie Banat intervin pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor, în urma avariilor provocate în reţelele electrice din judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş, pe fondul condiţiilor meteo deosebite – cod portocaliu de vreme rea cu viscol puternic (rafale de peste 90…100 km/h) şi vizibilitate foarte redusă la altitudini de peste 1.800 m, şi cod galben de intensificări ale vântului în Banat, anunţă compania.

O parte dintre clienţi au fost deja realimentaţi cu energie electrică, în urma manevrelor la distanţă efectuate prin sistemul Telecontrol, se mai arată în comunicat.

”Echipele de intervenţie ale E-Distribuţie Banat vor continua să lucreze pentru remedierea tuturor avariilor în cel mai scurt timp posibil. Intervenţiile sunt îngreunate de condiţiile meteo severe şi de necesitatea îndepărtării crengilor şi a copacilor rupţi. Colaborăm cu autorităţile locale, cu care păstrăm un contact permanent şi care sprijină intervenţia echipelor E-Distribuţie. Recomandăm consumatorilor afectaţi să ne contacteze la TelVerde Banat 0800.070.444 (număr apelabil gratuit) pentru a semnala deranjamentele”, mai anunţă E-Distribuţie Banat.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...