G4Media.ro

Autostrada Soarelui, blocată din cauza unui incendiu la un autoturism / Patru…

Sursa foto: G4Media.ro

Autostrada Soarelui, blocată din cauza unui incendiu la un autoturism / Patru posibile rute alternative

Sensul de mers spre litoral pe Autostrada A2 București – Constanța este blocat la kilometrul 99, pe raza localității Dragalina, Călărași, după ce un autoturism a luat foc, anunță Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române. Autoturismul a fost scos pe banda de urgență și nu au rezultat victime în urma evenimentului. Polițiștii anunță că circulația rutieră este oprită pe toate benzile sensului de mers către Constanța, pentru stingerea focului de către pompierii aflați la fața locului. Valorile de trafic sunt în creștere, estimând că reluarea circulației în condiții normale se va face în câteva zeci de minute.

Pentru evitarea aglomerării autostrăzii A2 Constanța – București, recomandă conducătorilor auto care se întorc de pe litoral să folosească rute alternative, respectiv:

DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozia – Urziceni – DN 2 – București;

A2 – Fetești sau Drajna – DN 3A – Lehliu-Gară – DN 3 – Fundulea –București;

DN 3Constanța – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călărași –DN 21 Călărași – Drajna – A2 Drajna – București (sau, din municipiul Călărași -DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – București).

Sursa foto: arhiva G4Media

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

 1. Uite asa sarbatoresc unii 23 08 1944. Isi fac masina gratar pe strada.

 2. Domnilor redactori, evident ca este o știre. Dar….dacă ați binevoi sa inserati, chiar și mai târziu, o știre despre cauza incendiului, am fi mult mai câștigați, căci am ști ce sa facem (nu facem) ca să nu pățim la fel.
  Știri de genul: au venit doua mașini de pompieri și doua echipaje de smurd, sunt atâția răniți și atâția morți…nu ne ajuta ( decât, eventual , apetitul pentru senzational). Dar dacă nu a-ti spune: ” in acccidentul de pe A2 din 23 august, cauza incendiului a fost un scurtcircuit,…o țigară scăpată pe jos, un furtun deteriorat…” sau orice altceva; atunci ar fi o știre adevărată! Asa, nu se poate decât spune ceva despre neprofesionalism, superficialitate. Sau dezinteres.

  • De la sistemul electric s-a produs incendiul, era o mașină second hand, a fost înainte a unei bătrâne nemțoaice care se ducea doar până la piață. Ținută în garaj. Bătrâna, nu mașina.
   Acum spune ce ai învățat, ca să nu faci aceeași greșeală.
   Și mai învață oleacă gramatică, prinde bine la casa omului.